- 8 Haziran 2020
- 818
- 946
Oksapar in dozu mu vardı canım ben bı bakiyim kutuya bana kaç yazmışEvet ben corasprin reglin 5. Gününden beri içiyorum bugün oksapar 0,6 iğne eklendi ikisi beraber devam edecek benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oksapar in dozu mu vardı canım ben bı bakiyim kutuya bana kaç yazmışEvet ben corasprin reglin 5. Gününden beri içiyorum bugün oksapar 0,6 iğne eklendi ikisi beraber devam edecek benim
En baştan mi baslayacaksin sen? Benim dondurulmuş vardı transfer oldum ilk adetle. Ama tekrar baslansa nasıl olurdu bilmiyorumKisa protokolmu uygulandi uzunmu
Aynen canım 2 tip var 0,4 olan da 1 kutuda 10 tane oluyor bir de 0,6 var onda da 1 kutuda 2 tane oluyorOksapar in dozu mu vardı canım ben bı bakiyim kutuya bana kaç yazmış
Az once bizde o tartışmayı yaptık doktor yasak demiş ben hatırlamıyorum bağıra çağıra Bi parça gofret yedim. Zaten sigara içemiyorum, kahve vermiyor çayı açık veriyorBugün canım çok çikolata istedi bir paket çikolata yedim eşim gelince fark etti yediğimi yememen geriyordu diye baskı yapıyor bir sıkıntı olur mu sizce
Benimki 0,4 canım 10 tane var. Doktorum zor yazdı onu da düşük doz yazmış bak yaAynen canım 2 tip var 0,4 olan da 1 kutuda 10 tane oluyor bir de 0,6 var onda da 1 kutuda 2 tane oluyor
Valla ilacın azsa ne güzel benim oksapar dısında progestan iğne var kalçadan hergün bi de proluton diye 5 günde 1 iğnem var kevgire döndüm hapta bi dünya varBenimki 0,4 canım 10 tane var. Doktorum zor yazdı onu da düşük doz yazmış bak ya
Az once bizde o tartışmayı yaptık doktor yasak demiş ben hatırlamıyorum bağıra çağıra Bi parça gofret yedim. Zaten sigara içemiyorum, kahve vermiyor çayı açık veriyor
Kız ben de ilaç iğne istiyorum zorla ben normal değilim ama ilaç az olunca eksik mi bı şeyler diye düşünüyor insanValla ilacın azsa ne güzel benim oksapar dısında progestan iğne var kalçadan hergün bi de proluton diye 5 günde 1 iğnem var kevgire döndüm hapta bi dünya var
Öyle düşünme tüp bebekte herkesin bünyesi farklı, herkesin tedavisi bambaşka ilerliyor kafana göre ilaç deneyi yapma sakın :)Kız ben de ilaç iğne istiyorum zorla ben normal değilim ama ilaç az olunca eksik mi bı şeyler diye düşünüyor insan
Ay yok onu yapmam asla doktor yazarsa alırım vitamin bile almadım yazmadı diyeÖyle düşünme tüp bebekte herkesin bünyesi farklı, herkesin tedavisi bambaşka ilerliyor kafana göre ilaç deneyi yapma sakın :)
Aynen itaat et rahat et modunu açAy yok onu yapmam asla doktor yazarsa alırım vitamin bile almadım yazmadı diye
Sigara için bende akupuntur yaptırıcam çikolata yenilebilir demişti doktorum aşırıya kaçmadığımız sürece çok canımız istediğinde hurma krizlere iyi geliyorAz once bizde o tartışmayı yaptık doktor yasak demiş ben hatırlamıyorum bağıra çağıra Bi parça gofret yedim. Zaten sigara içemiyorum, kahve vermiyor çayı açık veriyor
Çok sevindim bu bekleme olayı neden oluyor para için diyorlarBenim yumurta toplandı 6 gün önce canım.
Transfer için 2 ay bekleyeceğiz.
Çok iyi bu yaşta 1 embriyo diyorlar amaMerhaba beni de ekler misiniz 28 yaşındayım 1 martta 2 adet 3.gün embriyosu transfer oldum ilk denemem
Bizde iki adet embriyo transferi olsun istedik ama bahçeci kesinlikle kabul etmediÇok iyi bu yaşta 1 embriyo diyorlar ama
Transfere kadar dondurma ücreti alınmıyor.Çok sevindim bu bekleme olayı neden oluyor para için diyorlar