Kesinlikle öyle Allah’ın izniyle güzel sonuçlarımızı paylaşmak nasip olur buradan da test gününe kadar zaman çabucak geçer inşallahAmin canım progestan fitil günde 3 var birde benim de onu unutmuşumoksapar iğne fena yakıyor benimde pozitifi bi görsek hepsi vız gelir de inşallah artık
Aynısını yasıyorum İlk Transfer hazırlgmda boyle oömamıstım ama Sımdı Hem sıskınlıkk hem mıde yanmasııı Hem uyutmuyo benıKızlar ilk kez transfer olucamda bu estrofem sizde nasıl yan etkiler yaptı ben çıldıracak gibiyim mide ağrısı sıcak basması çok kötü
Bende ılk transferımde sabah akşam progestan dex kullanmıstm bakalm bu sefer ke verecekİnşallah canım günler geçmiyor sankiBenim de öyle canım belim kasığım ağrıyor ara ara şişkinlik oluyo oksapar iğne progestan dex iğne yapıyorum günde 1 kez sabah akşam glifor günde 1 folik asit d vitamini bide dekort hap kullanıyorum oda günde 1 sen neler kullanıyorsun
Mide yanmasıyla ilgili doğal birşey yapıyor musunuz ?Aynısını yasıyorum İlk Transfer hazırlgmda boyle oömamıstım ama Sımdı Hem sıskınlıkk hem mıde yanmasııı Hem uyutmuyo benı
Benim ikincide vermedi 1 ve 3 te verdi anlamadım gitti bu işleriBende ılk transferımde sabah akşam progestan dex kullanmıstm bakalm bu sefer ke verecek
Yarın verırler canımKızlar şimdi ben estofrem ve corspin kullanıyorum yarın kontrol ve pazartesi transfer var. Bana başkaca ilaç iğne veriyor mu ?
Aaa Evet progestan yuksek cıkarsa ertelenıyor bakalım benım kaç cıkacak. Neden yuksek cıkar aceba Bılgın varmı?
Askında progestan Dex gebelık tutunması ıcın cok ıyı vermesı olumlu yanı nasıl gecıyor canım belırtı felan varmı shshsBenim ikincide vermedi 1 ve 3 te verdi anlamadım gitti bu işleri
Ayva Yedım gece 3 deMide yanmasıyla ilgili doğal birşey yapıyor musunuz ?
Progestan değil canım ona hiç bakmadı doktorum. Tiroid hormonu zaten ilaç kullanıyordum ama ona rağmen yüksek çıktı dozu arttırıp bekletir herhaldeAaa Evet progestan yuksek cıkarsa ertelenıyor bakalım benım kaç cıkacak. Neden yuksek cıkar aceba Bılgın varmı?
Aaa Anladım tsh yazmışın yenı dıkkat ettım. Ins sıkıntı olmaz yaProgestan değil canım ona hiç bakmadı doktorum. Tiroid hormonu zaten ilaç kullanıyordum ama ona rağmen yüksek çıktı dozu arttırıp bekletir herhalde
Pcos musun sende glifora devam ediyorsun sanırım daha önce transfer oldun mu hiç orda glifor kullanmaya devam etmiş miydin acaba? Bende 2 tane başarılı transfer oldu ama erken dönem de düşük oldu ikisinde de pozitif görünce gliforu bıraktırmıştı doktorum bu kez bırakmadan deneyeceğiz inşallah sağlıkla ilerler o yüzden sende glifor yazınca merak ettimİnşallah canım günler geçmiyor sankiBenim de öyle canım belim kasığım ağrıyor ara ara şişkinlik oluyo oksapar iğne progestan dex iğne yapıyorum günde 1 kez sabah akşam glifor günde 1 folik asit d vitamini bide dekort hap kullanıyorum oda günde 1 sen neler kullanıyorsun
Canim benim transfer günüm kesinleşti. Nasip olursa 5 Mart. Günceller misinTabıı hosgeldnz
4 MartBeni de ekler misin 5.gün 1 embriyo yaş 33
Evet canım pcos var ilk transferimde kullanmıştım transferden sonra kendim bırakmıştım devam et dememişti ikinci transferden önce zayıflamıştım hiç kullanmadım şimdi 3. Cüde çok kilo aldım insülin direnci için başladı devam da ediyoruz şimdilikPcos musun sende glifora devam ediyorsun sanırım daha önce transfer oldun mu hiç orda glifor kullanmaya devam etmiş miydin acaba? Bende 2 tane başarılı transfer oldu ama erken dönem de düşük oldu ikisinde de pozitif görünce gliforu bıraktırmıştı doktorum bu kez bırakmadan deneyeceğiz inşallah sağlıkla ilerler o yüzden sende glifor yazınca merak ettim
Henüz yokAskında progestan Dex gebelık tutunması ıcın cok ıyı vermesı olumlu yanı nasıl gecıyor canım belırtı felan varmı shshs