- 20 Ekim 2022
- 1.430
- 1.561
- 27
Evet olabolır canımNedenini sormadım açıkçası yumurta toplama sonrası da aynı şeyler vardı listemde bunlara uyuyorum bende burda nar kullananları gördüm ama her doktor ayrı sistem uyguluyor galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet olabolır canımNedenini sormadım açıkçası yumurta toplama sonrası da aynı şeyler vardı listemde bunlara uyuyorum bende burda nar kullananları gördüm ama her doktor ayrı sistem uyguluyor galiba
Anladım canım teşekkurlerTransferden sonra içinse eğer rahim kasılmasına yol açıyo diye biliyorum ben transferden sonra tüketilmiyo o yüzden canım merry06
6 senedir çalışıyırum ilk kez alarm duymadığım için işe geç kalıyorum hemde defalarca iki haftadır uykuda yapıyor mu merak ediyorum başka bişey aklıma gelmiyor ben içerde biri adım atsa uyanırdımKızlar ilk kez transfer olucamda bu estrofem sizde nasıl yan etkiler yaptı ben çıldıracak gibiyim mide ağrısı sıcak basması çok kötü
Bana hiç yan etki yapmadı canım 3. Transferim daha önce de yan etki hissetmedim 3 doz aliyorum günlükKızlar ilk kez transfer olucamda bu estrofem sizde nasıl yan etkiler yaptı ben çıldıracak gibiyim mide ağrısı sıcak basması çok kötü
Canin benim de ilk tedavimde ilaclar midemi rahatsız etmemişti, bunda çok rahatsız etti. Yumurta toplandığı gün şükürler olsun bitti ilaçlar dedim artık.Kızlar ilk kez transfer olucamda bu estrofem sizde nasıl yan etkiler yaptı ben çıldıracak gibiyim mide ağrısı sıcak basması çok kötü
Geçmiş olsun canım aman ilaçlarını düzenli al ohss olma 2 hafta sürmüştü benim ohss 5 kilo birden kilom artmıştı zor yürüyordum şişlik ve ağrıdan tedaviye başladığıma pişman etmişti o derece . Bu zorlukların mükâfatını alacağız inşallahCanin benim de ilk tedavimde ilaclar midemi rahatsız etmemişti, bunda çok rahatsız etti. Yumurta toplandığı gün şükürler olsun bitti ilaçlar dedim artık.
Ama bunda da ohss tehlikesine karşı yine karından 2 iğne 2 hap başladı
Mide rahatsızlığı yaşam kalitesini çok etkiliyor.
Ben 2 gündür mide koruyucu alıyorum artık.
Sana da çok geçmiş olsun canım.Geçmiş olsun canım aman ilaçlarını düzenli al ohss olma 2 hafta sürmüştü benim ohss 5 kilo birden kilom artmıştı zor yürüyordum şişlik ve ağrıdan tedaviye başladığıma pişman etmişti o derece . Bu zorlukların mükâfatını alacağız inşallah
Geçen seneydi canım hiç hatırlamıyorum 1 tane haptı açıkçası dr umda çok oralı olmadı o zaman sadece telefonda görüşüp çok yumurta topladığımız için normal dedi geçtiSana da çok geçmiş olsun canım.
Sen hangi ilaçları kullanmıştım ?
Ama o hap mideme aşırı dokunuyordu onu hatırlıyorumGeçen seneydi canım hiç hatırlamıyorum 1 tane haptı açıkçası dr umda çok oralı olmadı o zaman sadece telefonda görüşüp çok yumurta topladığımız için normal dedi geçti
Bende de uyku ve sıcak basması yaptı ama transfer sonrası da estrofem kullanmaya devam ediyorumKızlar ilk kez transfer olucamda bu estrofem sizde nasıl yan etkiler yaptı ben çıldıracak gibiyim mide ağrısı sıcak basması çok kötü
Kızlarrr bugün transferimin 4. Günü inşallah içerlerde işler güzel ilerliyordur
Bende ilk transferimde inanılmaz kilo almıştım duphastan estroferm progeston iğneler 80 kilo olmuştum alınan kiloyamı ohss deniliyor bilmediğim için soruyorumGeçmiş olsun canım aman ilaçlarını düzenli al ohss olma 2 hafta sürmüştü benim ohss 5 kilo birden kilom artmıştı zor yürüyordum şişlik ve ağrıdan tedaviye başladığıma pişman etmişti o derece . Bu zorlukların mükâfatını alacağız inşallah
İnşallah canım günler geçmiyor sanki Benim de öyle canım belim kasığım ağrıyor ara ara şişkinlik oluyo oksapar iğne progestan dex iğne yapıyorum günde 1 kez sabah akşam glifor günde 1 folik asit d vitamini bide dekort hap kullanıyorum oda günde 1 sen neler kullanıyorsunMaşallah hadi inşallah bebişlerimiz bizimle olsunlar iğne ilaç neler kullanıyorsunuz benim de 2. Günüm hafif kasık ağrım var bugün de inanılmaz bel ağrısıyla uyandım
Hayır canım yumurta toplamadan sonra çok fazla yumurta uyarıldığı için bunun en büyük yan etkisi ohss oluyor karında şişlik karın boşluğunda sıvı birikmesi mide bulantısı kusma gibi şeylere yol açıyor tabi sıvı birikmesinden dolayı ani kilo artışı da oluyor bu şiddetli ohss belirtileri hafif geçiren veya hiç olmayanlarda oluyor tabikiBende ilk transferimde inanılmaz kilo almıştım duphastan estroferm progeston iğneler 80 kilo olmuştum alınan kiloyamı ohss deniliyor bilmediğim için soruyorum
Amin canım evet pgt lıHayırlısı kuzum hakkımızda rabbim kolaylaştırsın genetiklimiydi embriyonuz
Aynen bendede öyle oldu evde odada dıbımde süpürge kullanılmış hiç bi şey hatırlamıyorum baya uyku yaptı6 senedir çalışıyırum ilk kez alarm duymadığım için işe geç kalıyorum hemde defalarca iki haftadır uykuda yapıyor mu merak ediyorum başka bişey aklıma gelmiyor ben içerde biri adım atsa uyanırdım
Kesinlikle evde dinlenerek beklemekle zman geçmek bilmiyor sanki bende prgeston dex iğne sabah. Akşam, progestan fitil, corasprin , clemanax iğne (bu çok yakıyor ), d vitamini ,folik asit ,estrofem günde 3 kullanıyorum valla o kadar iğne ilaç var ki çizelge yaptım artık uyguladıkça artı işareti koyuyorum Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah herkes için zor bi süreç bu günleri unuturuz inşallahİnşallah canım günler geçmiyor sanki Benim de öyle canım belim kasığım ağrıyor ara ara şişkinlik oluyo oksapar iğne progestan dex iğne yapıyorum günde 1 kez sabah akşam glifor günde 1 folik asit d vitamini bide dekort hap kullanıyorum oda günde 1 sen neler kullanıyorsun
Amin canım progestan fitil günde 3 var birde benim de onu unutmuşum oksapar iğne fena yakıyor benimde pozitifi bi görsek hepsi vız gelir de inşallah artıkKesinlikle evde dinlenerek beklemekle zman geçmek bilmiyor sanki bende prgeston dex iğne sabah. Akşam, progestan fitil, corasprin , clemanax iğne (bu çok yakıyor ), d vitamini ,folik asit ,estrofem günde 3 kullanıyorum valla o kadar iğne ilaç var ki çizelge yaptım artık uyguladıkça artı işareti koyuyorum Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah herkes için zor bi süreç bu günleri unuturuz inşallah