- 18 Mart 2022
- 435
- 219
- 34
Özel kliniklerde yaptırabilirsiniz. Şuan ben de o kararı verme aşamasındayım. Çevremde iki koydurup üçe bölünen de var,teke düşen de. Biraz da nasip sanırımKızlar cıft ve tek embrıyo 30 yaş altına cıft embrıyo yapanlar varmı aranızda
Bende bu defe 2 isitıyorum yaşım 22 İnşAllah doktorum razı olurÖzel kliniklerde yaptırabilirsiniz. Şuan ben de o kararı verme aşamasındayım. Çevremde iki koydurup üçe bölünen de var,teke düşen de. Biraz da nasip sanırım
Banada aynıları tavsiye etti hafta 2 gün balık bol yeşillik avokado yumurta havuç suyu badem ceviz genel olarak aynı besinlerKızlar size bir sorum olacak
- Tüp bebek süreclerınizde doktorların sıze şu şekilde beslenın bunları tuketın dedıgı seyler varmıydı nelerdı ?
** Benim doktorum Badem cevız kabak cekırdegı avakado tuketmemı söylemişti. Ve herhun 1 yumurta Bol yeşillik tabiki
Yok canım toplama mart 2023 de yapılmıştı. Kromozom testi verdik onlar temiz gelince bu kez de böyle deneyelim dediler bi sorun olursa bu sefer pgt ye gidicekler.CaNim yeni toplama mi yapıldı, üst üste kayıp yaşayınca genetige gönderilme teklifi edildi mi ?
Ben 28 yaşındayım tek embriyo transfer edildi, negatif olursa 2.de çift embriyo transfer edilecek.Kızlar cıft ve tek embrıyo 30 yaş altına cıft embrıyo yapanlar varmı aranızda
Doğru canım Bunları tuketelım ınsaAllahBanada aynıları tavsiye etti hafta 2 gün balık bol yeşillik avokado yumurta havuç suyu badem ceviz genel olarak aynı besinler
Aaa nar neden yeme dedı aceba ? Cunku nar onerıyor cogu doktordaBenim doktorum bu sürece başladığımızda hem eşime hem bana bi diyet listesi verdi yenecek yenmeyecek şeyler şeklinde yumurta toplama işlemimden sonra da bi kaç şeye dikkat etmem gerekiyordu dün transfer oldum yine aynı şeylerden uzak durmam istenmiş bunlar çay kahve çikolata soda ananas maydonoz nar hurma çiğ et gibi yiyecekler bunlara dikkat ediyorum şu an için
Bende hastalanmayı bekliyorum ilaçlarla 10 gün içinde olunur denildi bugün 7 gün oldu bir an önce olsamda histereskopi olsam artık beklemek istemiyorumDoğru canım Bunları tuketelım ınsaAllah
Sabır canım bu surec cok sabır ıstıyorBende hastalanmayı bekliyorum ilaçlarla 10 gün içinde olunur denildi bugün 7 gün oldu bir an önce olsamda histereskopi olsam artık beklemek istemiyorum
Aynı ruh halleriBende hastalanmayı bekliyorum ilaçlarla 10 gün içinde olunur denildi bugün 7 gün oldu bir an önce olsamda histereskopi olsam artık beklemek istemiyorum
Benım ilki negatıf oldu umarım ıkıncıdı 2 tane koyarlarBen 28 yaşındayım tek embriyo transfer edildi, negatif olursa 2.de çift embriyo transfer edilecek.
Siz hangi aşamadasınızAynı ruh halleri
5. gün embriyosu 1 tane , yaş 33 , teşekkürler .Yaşınız Embrıyo sayısınız Hangı gun Kaçıncı gun embrıyosu belırtın tam ona gore ekleyeyım
Nedenini sormadım açıkçası yumurta toplama sonrası da aynı şeyler vardı listemde bunlara uyuyorum bende burda nar kullananları gördüm ama her doktor ayrı sistem uyguluyor galibaAaa nar neden yeme dedı aceba ? Cunku nar onerıyor cogu doktorda
Ben ilk transferımı bu ay yaptım ama olmadı her şey iyi gitmesine rağmen nasıp olmadı ıkıncıye denıycez İnşAllah bu defa olurSiz hangi aşamadasınız
Hayırlısı kuzum hakkımızda rabbim kolaylaştırsınBen ilk transferımı bu ay yaptım ama olmadı her şey iyi gitmesine rağmen nasıp olmadı ıkıncıye denıycez İnşAllah bu defa olur
Transferden sonra içinse eğer rahim kasılmasına yol açıyo diye biliyorum ben transferden sonra tüketilmiyo o yüzden canımNedenini sormadım açıkçası yumurta toplama sonrası da aynı şeyler vardı listemde bunlara uyuyorum bende burda nar kullananları gördüm ama her doktor ayrı sistem uyguluyor galiba
Tabıı hosgeldnz
Tabı eklıyorum5. gün embriyosu 1 tane , yaş 33 , teşekkürler .