- 31 Ağustos 2012
- 21.810
- 35.100
Kesinlikle çok haklısın. Kaldı ki Tüp bebek bile ticarete dönmüş durumda. Madem bu kadar etkisi var koysunlar tedavinin içine değil mi? Zaten içersinde yumurta, zeytinyağı ve soya varmış. Onca ilaç ile beraber zaten elimizden geldiğince sağlıklı besleniyoruz. Gerek duymayacağım o nedenle
Bana 3 ay önce bir merkezde tutunmayı artırıyor diye embriyo glue yapıldı 2 bin.Benim transfer günüm belli olduğunda doktorumun hemşiresi bana embriyonun daha iyi tutunması doktorun önerdiği ekstra tedaviler var ilaçlar var dedi biri 4800 biri 9600 TL bunlar tutunmayı arttırır dedi bizlerde bu süreçte umut için doktor ne derse sorgulamadan yapıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun gerçekten de bilmediğimiz şeyler vicdanlı insanlarla karşılaştırsın Rabbim
Merhaba Arkadaşlar 2023 Aralık ayında İlk tüp bebek denememı Olmuştum ama olumsuz Sonuclandı. Tekrar Opu oldum Ve 2 adet Tek dondurulmuş Embrıyom 5. Gune ulaştı. 5 yada 6 Martta Tekrar Transferım Olacak Cok heycanlıyımmm CokkSizde Durumlar Nedirr
MART 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli
ANNE ADAYI YAŞ EMBRIYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ merry06 26 1 adet 5. Gün 06.03.2023 @kalburayuz 33 1 adet 5. Gün 10.03.2023 E enerrciiii 30 1 Adet Pgt’li 24.02.2023 @Sedanur elif 27 2 adet 3. Gün 04.03.2023 @D E V A 28 1 adet Pgt’li @Hemsirehanim01 25 2 adet 3. Gün @Roseee3535 33 2 adet 3. Gün 01.03.2024 @Zeynep3545 38 1 adet 5. Gun @sinemsen1992 31 1 adet 5.gün @Hayatbirumutt 26 2 adet 5. Gün 28.03.2024 @Smsf 1 adet 5. Gun 26.02.2024 @
Gunes2023
25 1 adet 5. Gün 12.03.2024
Canım benim çok teşekkür ederim cevap yazdığın için kalbim ferahladi iyiki varsınız gerçekten bu süreçte yanlız değilimMerhaba canım adetle beraber kontrole gidiyorsun muayene edip ilaçlara başlıyor dr un herkesin tedavi yöntemi ve ilacı farklı oluyor ama genelde birbirine yakın şeyler adetten yaklaşık 3 hafta sonra transfer oluyorsun şartlar uygun olursa
Çoğu progesteron kullanmışMerhaba canım adetle beraber kontrole gidiyorsun muayene edip ilaçlara başlıyor dr un herkesin tedavi yöntemi ve ilacı farklı oluyor ama genelde birbirine yakın şeyler adetten yaklaşık 3 hafta sonra transfer oluyorsun şartlar uygun olursa
İnşallah sürecin çok güzel ilerler sonunda sağlıkla kucağına alırsınCanım benim çok teşekkür ederim cevap yazdığın için kalbim ferahladi iyiki varsınız gerçekten bu süreçte yanlız değilim
Evet son 1 hafta kala kullanmaya başladım fitil olarak onu söylemeyi unutmuşumÇoğu progesteron kullanmış
Canım kalcadan Progestan vuruluyorya Onu sana verdımı Yada onu neden verıyolar aceba ılk transferımde Sadece gobekten ve fıtıl olarak Kullanılandan Vermıştı.Evet son 1 hafta kala kullanmaya başladım fitil olarak onu söylemeyi unutmuşumbugünde transferden sonra kan sulandırıcı iğne progestan dex iğne ve dekort eklendi ilaçlara
Estrofem yapıyor bence canım Rahım kalınlastırma etksııde varya onun kasık agrısı yapıyodur. Akıntıda dahılAllah kabul etsin canım iftardan sonra bol bol su iç. Bende suyu fazlalaştırcam biraz ağrı geçmezse kontrolde sorcam doktora
Sureklı aynı tedavı uygulanıhorsa değiştirseydn canım doktorunu 2 kere denemıssın onda zatenO kadar haklısınız ki benim doktorum tam da her hastaya aynı tedaviyi uygulayan biri. Öyle ki dozları asistan ezbere yazıyor. Onunla üçüncü transfer bir negatif bir sağlıksız gebelik oldu. Üçüncüde bir şey değiştirir dedim hiçbir şey yapmıyor. Rahim duvarım ince ama o 7 üzeri yeterli tutanlar var diyor ilaç dozlarini düzenlemek yerine.
Benım kı 2800 ama suan 3400 olmuşBende sadece transfer günü yapılıyor diye duydum. Biraz
Peki ne kadar bir ücret ödeyeceksiniz belli mi?
YENİ GELEN ARKADASLARIM HOŞGELDİNİZ ONCELIKLEMerhaba Arkadaşlar 2023 Aralık ayında İlk tüp bebek denememı Olmuştum ama olumsuz Sonuclandı. Tekrar Opu oldum Ve 2 adet Tek dondurulmuş Embrıyom 5. Gune ulaştı. 5 yada 6 Martta Tekrar Transferım Olacak Cok heycanlıyımmm CokkSizde Durumlar Nedirr
MART 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli
ANNE ADAYI YAŞ EMBRIYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ merry06 26 1 adet 5. Gün 06.03.2023 @kalburayuz 33 1 adet 5. Gün 10.03.2023 E enerrciiii 30 1 Adet Pgt’li 24.02.2023 @Sedanur elif 27 2 adet 3. Gün 04.03.2023 @D E V A 28 1 adet Pgt’li @Hemsirehanim01 25 2 adet 3. Gün @Roseee3535 33 2 adet 3. Gün 01.03.2024 @Zeynep3545 38 1 adet 5. Gun @sinemsen1992 31 1 adet 5.gün @Hayatbirumutt 26 2 adet 5. Gün 28.03.2024 @Smsf 1 adet 5. Gun 26.02.2024 @
Gunes2023
34 1 adet 5. Gün 11.03.2024
Yok ben ondan daha öncede hiç kullanmadım göbekten ve fitil olarak kullanılandan benimki eğer yaptıracağın biri olursa yanında koldan yaptırmak daha acısız ağrısız geliyor bana kan sulandırıcı falan daha az morartıyor koluCanım kalcadan Progestan vuruluyorya Onu sana verdımı Yada onu neden verıyolar aceba ılk transferımde Sadece gobekten ve fıtıl olarak Kullanılandan Vermıştı.
Bende Transfere 3-4 gun kala ıgnelere baslamıstım.
Basiretim baglandi sanırım canımSureklı aynı tedavı uygulanıhorsa değiştirseydn canım doktorunu 2 kere denemıssın onda zaten
Merhaba canım benim de 1 Mart transferMerhaba kızlar ben de 1 martta dondurulmuş transfer olacağım inşallahlipid serum taktıran var mı? Bana lipid serum, progestan fitil ve progestan iğne, prograf hap verildi bir de folik asit kullanıyorum. Hangi ilaçlar verildi sizlere
İnşallah hepimizin, 2. Transferim. İlki taze transferdi olmadı. Doğal siklus mu sizinMerhaba canım benim de 1 Mart transferbana serum yazmadı doktorum. Estrofem, coraspin, folik asit kullaniyorum. Transfer için de azitro, prednol, duphaston ve progestan dex iğne yazıldı inşallah tutunur sağlıkla ilerler kaçıncı transferin bu canım?
Vala kan sulandırıcı Gobekten yapıyodum Ilk transferde 2. Dede yaparım cunku hastane ozel oldugu ıcın devlet recete olmayınca yapmıyor Bıde herhun hergun kım gıdecek ahahahaYok ben ondan daha öncede hiç kullanmadım göbekten ve fitil olarak kullanılandan benimki eğer yaptıracağın biri olursa yanında koldan yaptırmak daha acısız ağrısız geliyor bana kan sulandırıcı falan daha az morartıyor kolu
Canım eğer dondurulmuş embrıyodan transfer edılıyorsa zaten yapacakları pek bıse olmazki Ama sana rahım fılmı Yada rahıme cızık atabılırlerdı belkı. Aksi halde embrıyolara bı ıslem yapamazlar dondurulmuş cunku.Basiretim baglandi sanırım canımonun pismanligindayim. İkinci tuttu aslında kalp atışı alinmadi. Hastanede 2 embriyom vardı. Belki bu defa yenilik yapar dedim artık 3. Sonuçta özellikle istedim farklı bı şeyler yapalım ters giden durumlar demek ki diye. Ama hiçbirine gerek yok deyip durdu.