Allahım güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah sımsıkı tutunsun bebeğiniz böyle mübarek bir günde Allahım dualarımızı kabul etsin benim de pazartesi saat 14:00 de olacak transferim idrara sıkışık olmak için ne kadar su içmeliyim siz nasıl yaptınızMerhaba güzel anne adaylarıtransferim yapıldı çok şükür hastanede yatıyorum şu an
Bana da oyle geldi doktora yazdm onu bu seklde bilemeyiz anlayamayiz keseyi flan gorelim konusurz dediGayet ıyı gorunuyo ama 17. Gun sankı Fazla yukselmemıs gbı Tabı doktorun daha ıyı bılır
Merhaba Arkadaşlar 2023 Aralık ayında İlk tüp bebek denememı Olmuştum ama olumsuz Sonuclandı. Tekrar Opu oldum Ve 2 adet Tek dondurulmuş Embrıyom 5. Gune ulaştı. 5 yada 6 Martta Tekrar Transferım Olacak Cok heycanlıyımmm CokkSizde Durumlar Nedirr
MART 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli
ANNE ADAYI YAŞ EMBRIYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ merry06 26 1 adet 5. Gün 06.03.2023 @kalburayuz 33 1 adet 5. Gün 10.03.2023 E enerrciiii 30 1 Adet Pgt’li 24.02.2023 @Sedanur elif 27 2 adet 3. Gün 04.03.2023 Cookiie 28 1 adet Pgt’li @Hemsirehanim01 25 2 adet 3. Gün Roseee3535 33 2 adet 3. Gün 01.03.2024 @Zeynep3545 38 1 adet 5. Gun @sinemsen1992 31 1 adet 5.gün @Hayatbirumutt 26 2 adet 5. Gün 28.03.2024 S Smsf 1 adet 5. Gun 26.02.2024
Benim de 5.günde dondurulan ve pgt testinden sonra 2 tane normal görünen embriyom var . 29 Şubat'ta son kontrol olacak ardından kısmetse 6 Martta tek embriyoyu transfer edeceğiz. Beni de listeye ekleyebilirseniz sevinirim. :)Merhaba Arkadaşlar 2023 Aralık ayında İlk tüp bebek denememı Olmuştum ama olumsuz Sonuclandı. Tekrar Opu oldum Ve 2 adet Tek dondurulmuş Embrıyom 5. Gune ulaştı. 5 yada 6 Martta Tekrar Transferım Olacak Cok heycanlıyımmm CokkSizde Durumlar Nedirr
MART 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli
ANNE ADAYI YAŞ EMBRIYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ merry06 26 1 adet 5. Gün 06.03.2023 @kalburayuz 33 1 adet 5. Gün 10.03.2023 E enerrciiii 30 1 Adet Pgt’li 24.02.2023 @Sedanur elif 27 2 adet 3. Gün 04.03.2023 Cookiie 28 1 adet Pgt’li @Hemsirehanim01 25 2 adet 3. Gün Roseee3535 33 2 adet 3. Gün 01.03.2024 @Zeynep3545 38 1 adet 5. Gun @sinemsen1992 31 1 adet 5.gün @Hayatbirumutt 26 2 adet 5. Gün 28.03.2024 S Smsf 1 adet 5. Gun 26.02.2024 @
Gunes2023
34 1 adet 5. Gün 11.03.2024
Amin canımAllahım güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah sımsıkı tutunsun bebeğiniz böyle mübarek bir günde Allahım dualarımızı kabul etsin benim de pazartesi saat 14:00 de olacak transferim idrara sıkışık olmak için ne kadar su içmeliyim siz nasıl yaptınız
Ben yaptırcam canım. Şuanlık transferden 5 gün önce ve tranafer günü yapılacağını biliyorum sonrasında nasıl olcağını bilmiyorumKızlar size bir şey sormak istiyorum. Transferden sonra yapılan bir serum var beyaz serum gebelik serumu diye geçiyor sanırım. Siz bu serumdan aldınız mı daha önce yada yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Evet akıntımda çoğaldıEstrofem yapıyor ya. Bende dünden beri ruh halim kötü mutsuz hissediyorum. Daha öncekinde de olmuştu böyle diye hatırlıyorum. Kasık ağrısı oluyomu peki
Canım belkı her hastanede yoktur bılmıyorum ayrı bı ucret odenıyor ona Belkı senın transfer oldugun hastanede yoktur o Yapmıyorlardır. Ilk transferımde yapılmıştı bana 100-150 gramlık sut gbı bı serum Ama negatıf ılk transferımÇok şükür iyiyim canım kalktım şimdi çıkıyoruzGebelik serumu ne oluyor ilk defa duyuyorum yok öyle bişey takılmadı
Ben aldım Ilk transferımde sımdi 2. Transfer hazıleıgındayım bundada alıcam Sansını yukseltıyomuş tutunmaKızlar size bir şey sormak istiyorum. Transferden sonra yapılan bir serum var beyaz serum gebelik serumu diye geçiyor sanırım. Siz bu serumdan aldınız mı daha önce yada yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Canım bendede var kasık agrısı hatta sarı akıntı var bırazda Enfeksyon olmuş olabılırım ben. Orucluyum bıde bugunYa kızlar estrofem kullanırken kasık ağrınız oldumu? Bugün hep iğne batması gibi ağrım var korkuyorum enfeksiyon falan olmasın birde
Yaşınız Embrıyo sayısınız Hangı gun Kaçıncı gun embrıyosu belırtın tam ona gore ekleyeyımBenim de 5.günde dondurulan ve pgt testinden sonra 2 tane normal görünen embriyom var . 29 Şubat'ta son kontrol olacak ardından kısmetse 6 Martta tek embriyoyu transfer edeceğiz. Beni de listeye ekleyebilirseniz sevinirim. :)
Bende sadece transfer günü yapılıyor diye duydum. BirazBen yaptırcam canım. Şuanlık transferden 5 gün önce ve tranafer günü yapılacağını biliyorum sonrasında nasıl olcağını bilmiyorum
Peki ne kadar bir ücret ödeyeceksiniz belli mi?Ben yaptırcam canım. Şuanlık transferden 5 gün önce ve tranafer günü yapılacağını biliyorum sonrasında nasıl olcağını bilmiyorum
Bir mantık kuramıyorumBen aldım Ilk transferımde sımdi 2. Transfer hazıleıgındayım bundada alıcam Sansını yukseltıyomuş tutunma
Çok teşekkür ederim benim de ilk transferim burda okuduklarıma göre biraz sıkıntılı olabiliyormuş iyi iştirahatler bu mübarek gecede dualarımız sizlerleAmin canımcanım öyle fazla su bile içmedim hastaneye gelince 4 bardak içtim sadece aşırı sıkışık değildim gayet güzel dediler diğer transferlerde aşırı sıkışık gitmiştim çok eziyet olmuştu hafif sıkışık olmak yeterli
Amin dualarımız hep kabul olsun inşallahÇok teşekkür ederim benim de ilk transferim burda okuduklarıma göre biraz sıkıntılı olabiliyormuş iyi iştirahatler bu mübarek gecede dualarımız sizlerleAllah’a emanet olun
Aman dikkat et canım enfeksiyon riskli varsa hemen ilaç başla dr a söyleyipEvet akıntımda çoğaldı
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım hep pozitiflerle gelelim inşallahMerhaba kızlar benim de 1 martta transferim olacak inşallah hepimizin pozitif olur