Bilmiyorumki cnm persembe konturol var ozm. Soyler sanirim suan gunde 3 estrofem 1 coraspin climaraforte verdi onu bugun basliycam bide matarax vitamin verdi simdilikBen aylardır vitamin içiyorum „Orthomol Natal Pre“ başka da pek bisey yapmadım transferden önce evimi kırkladım işte iki gün için yemek hazırlayıp koydum dolaba kalkmamak için. İster istemez kadınız batıyo biseyler göze. Kendime alışveriş yaptım işte ananas badem ceviz fındık dut kurusu kayısı havuç suyu brokoli Avocado vs. Rahim kalınlığın nasıl onu bilmiyorum ama inceyse nar suyu icebilirsin hazırlık için. Baska da aklıma gelmiyor suan.
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz bugün nedense içimde korku oluştu adet olacakmışım hissiyatı var inşallah korktuğum şey olmaz rabbim dualarımızı boş çevirmesinHiç kafana takma belirtileri. Bugünlerde bunları yaşaman çok normal. Benim de ilk üç gün belirti olmayınca üzülmüştüm sonra bir kaç gün yaşadım mesela şimdi hiçbiri yok nerdeyse. Gebe miyim ondan bile emin değilim kese görmeden inanmicam galiba. Elini karnına koyup dua et Allah yardımcın olsun
Senin transfer ne zamandi kusura bakma çok kişi olunca takip zor oluyorAynen farkettim sanırım bu kadar yükselten iğne oluyor. Hemşire değerine iyi dediyse iyidir merak etme. Düşük olsa riske atılmaz böyle bişey. Perşembe ilk muayene var bakalım doğum doktoru ne diyecek
Olmazsın inşallah korkma. İlaç kullanırken adet olunmuyor diyorlar. İnşallah güzel haberler alırsınİnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz bugün nedense içimde korku oluştu adet olacakmışım hissiyatı var inşallah korktuğum şey olmaz rabbim dualarımızı boş çevirmesin
Aminnn Allah razı olsun hepimiz hayırlı haberler alalım inşallahOlmazsın inşallah korkma. İlaç kullanırken adet olunmuyor diyorlar. İnşallah güzel haberler alırsın
5 Mart canim. En başta listede yazıyor ordan bakabilirsin merak ettiklerineSenin transfer ne zamandi kusura bakma çok kişi olunca takip zor oluyor
Hadi inşallah güzel haberlerle gel insana umut oluyor güzel haberler
Ne kadar ki fiyatı ? Biri daha yazmış çok pahalı diyeSenin ordan burası çok uzak canım ya
Kız instaya Clear blue video yapardım bebisime bizim burda çok pahalı alinmaz yani
Allahım türk lirasını çevirince 500 ₺ yapıyo nerdeyseEvet yurtdışındayimhaftalı olan 11€ erken test olan 6 gün önceki 14€ filan
Benim de transferin 15. Günüydü sanırsam çok hafif sürüntü şekilde kan geldi ama böyle damla değildi nokta kadar da kan pıhtısı doktorum benden de beta ve progestan kan istemişti ben hem devlet hastanesinde verdim hem özelde özelde verdiğim 15 çıktı devltte 17 çıktı sınırda dediler değer için progestan fitili sabah öğle akşam 1 tane yapıyodum şimdi sabah akşam 2’şer tane oldu günde 4’e çıktı progestan dex vuruyodum karnımdan sabah akşam ona ek de gün aşırı promester diye bi ilaç o da kalçadan vuruluyorum bakalım yarın kontrolüm varBenim bu testim beta değil progesteron istemişti o 15 çıktı betaya baktirmadim sadece evde test yapıyorum
Ne kadar ilaç kullanıyorsunuz ?
Ben günde 5 estofem ağız 1 vajina
Coraspin
48 saatte 1 climara fort bant
Progestan fitil olarak günde 3 kere 2 tane koyuyorum
Decavit + imom
Allahım türk lirasını çevirince 500 ₺ yapıyo nerdeyse
Bu iğneler yok muBenim de transferin 15. Günüydü sanırsam çok hafif sürüntü şekilde kan geldi ama böyle damla değildi nokta kadar da kan pıhtısı doktorum benden de beta ve progestan kan istemişti ben hem devlet hastanesinde verdim hem özelde özelde verdiğim 15 çıktı devltte 17 çıktı sınırda dediler değer için progestan fitili sabah öğle akşam 1 tane yapıyodum şimdi sabah akşam 2’şer tane oldu günde 4’e çıktı progestan dex vuruyodum karnımdan sabah akşam ona ek de gün aşırı promester diye bi ilaç o da kalçadan vuruluyorum bakalım yarın kontrolüm var
Güzel düşüncen için çok teşekkür ederim canım pozitif olsun da gerisi önemli değil
Gün ile orantılı mi acaba bana güzel dedi değer için günlük 6 fitilli devam problem olsa soylerdi diye düşünüyorum benim ignem yok hepsi hap fitilBenim de transferin 15. Günüydü sanırsam çok hafif sürüntü şekilde kan geldi ama böyle damla değildi nokta kadar da kan pıhtısı doktorum benden de beta ve progestan kan istemişti ben hem devlet hastanesinde verdim hem özelde özelde verdiğim 15 çıktı devltte 17 çıktı sınırda dediler değer için progestan fitili sabah öğle akşam 1 tane yapıyodum şimdi sabah akşam 2’şer tane oldu günde 4’e çıktı progestan dex vuruyodum karnımdan sabah akşam ona ek de gün aşırı promester diye bi ilaç o da kalçadan vuruluyorum bakalım yarın kontrolüm var
Amiinnn insallahGüzel düşüncen için çok teşekkür ederim canım pozitif olsun da gerisi önemli değil
Kalplerimiz olsun canım
Evet ya şu belirti gitmesi bi yandan unutmamıza bi yandan da acaba bi terslik mi var diye düşünmeme nede oluyorAy canım ya ben de çok unutuyorum. Kapıya gelen market poşetini içeri taşıdım ben de ağırdı biraz. Unutmuşum. Bugun de unutup yukarı uzandımbelirtiler gidince unutuyor insan
3. Gün embriyosu 8 hücreli grade 2, çift transfer oldum bugün pozitif aldım çok şükürKacinci gun embiryosu transfer oldunuz kaliteleri neydi
Gozunuz aydin darisi burdaki butun bekliyen arkadaslarin basina ve benimde insalh3. Gün embriyosu 8 hücreli grade 2, çift transfer oldum bugün pozitif aldım çok şükür
İnşallah bekleyen herkes pozitife kavuşsun çok emek verdiğimiz her aşaması maddi manevi zor bir süreç hepimiz evlatlarımızı sağ Salim kucağımıza alalım inşallahGozunuz aydin darisi burdaki butun bekliyen arkadaslarin basina ve benimde insalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?