- 28 Eylül 2020
- 764
- 999
- 53
- 32
Aaa aynı gün transfer olduk Dr cuma ver dedi mi sanaCuma günü kan testi için direk randevu verdi benim doktorum
Kız benim yarına testim kalmadı sipariş verdim yarına gelmez heralde çarşambaya gelir büyük ihtimalleHadi bakalım yarın sabah neler olacak
Tranferin kaçıncı günündesin csnım :)Cuma günü kan testi için direk randevu verdi benim doktorum
Valla Burda öyle opudan tam iki hafta sonra işte yani regl olacağı günAaa aynı gün transfer olduk Dr cuma ver dedi mi sana
Ben hemsireme söyledim silik çıktı diye soğuk nevale lütfen test gününüzü bekleyin kan verin kesin konuşalım dedi
Değerler konusunda pek fikrim yok ama transferin 8.günü >40 çıktı, 10.gun ise 147Kızlar benim bu gün ki testim bir tık daha koyulasti cuma veya cumartesi kan vermeyi düşünüyorum
Bu gün progesteron testi verdim 15 çıkmış 5. Gün değer olarak iyi mi? Hemşirem gayet iyi dedi
Ben bugün 5. günümdeyimTranferin kaçıncı günündesin csnım :)
Benim bu testim beta değil progesteron istemişti o 15 çıktı betaya baktirmadim sadece evde test yapıyorumDeğerler konusunda pek fikrim yok ama transferin 8.günü >40 çıktı, 10.gun ise 147
aynı şekilde devam ediyorum ilaçlara keşke biraz doz düşürse
Heya yoksa sen sabaha kadar yapar dururdun aşkooooooBen bugün 5. günümdeyim
Bu günü nasıl atlattın diye soracak olursan 4 tane test ile kafayı yemek üzereydim ki sagolsunYenihayat25 beni tuttu
testler dolu evde yapardım vallaHeya yoksa sen sabaha kadar yapar dururdun aşkoooooo
Senin ordan burası çok uzak canım yatestler dolu evde yapardım vallayakın olsak sana verirdim yarısını
Benim de progesteron değerlerim bunlarBenim bu testim beta değil progesteron istemişti o 15 çıktı betaya baktirmadim sadece evde test yapıyorum
Ne kadar ilaç kullanıyorsunuz ?
Ben günde 5 estofem ağız 1 vajina
Coraspin
48 saatte 1 climara fort bant
Progestan fitil olarak günde 3 kere 2 tane koyuyorum
Decavit + imom
İdrarda pozitifi gördüyseniz bence beklemeden yaptırın merakla beklemek daha zorBana doktorum iki hafta sonra gel dedi ,ne bileyim ki
Cokkk pardon ben beta sandım yüksek olunca benimki düşük çıkmış ozaman ama hemşire normal dedi benim 5. Gün değerim kafam karıştı şimdi zaten panik evham yapmaya musaitimBenim de progesteron değerlerim bunlar4 estrofem, 6 progestan fitil, 2ampul progestan dex, enox
Ben aylardır vitamin içiyorum „Orthomol Natal Pre“ başka da pek bisey yapmadım transferden önce evimi kırkladım işte iki gün için yemek hazırlayıp koydum dolaba kalkmamak için. İster istemez kadınız batıyo biseyler göze. Kendime alışveriş yaptım işte ananas badem ceviz fındık dut kurusu kayısı havuç suyu brokoli Avocado vs. Rahim kalınlığın nasıl onu bilmiyorum ama inceyse nar suyu icebilirsin hazırlık için. Baska da aklıma gelmiyor suan.Kızlar mrb bu surecde neler yapdiniz bende transfer asamasindayim şuan
Sizin benden fazla progesteron ilaciniz varmış bende sadece 6 tane fitil okadarBenim de progesteron değerlerim bunlar4 estrofem, 6 progestan fitil, 2ampul progestan dex, enox
Aynen farkettim sanırım bu kadar yükselten iğne oluyor. Hemşire değerine iyi dediyse iyidir merak etme. Düşük olsa riske atılmaz böyle bişey. Perşembe ilk muayene var bakalım doğum doktoru ne diyecekSizin benden fazla progesteron ilaciniz varmış bende sadece 6 tane fitil okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?