Ben transfer oldum 11 günüm idrar testine güvenilir mi acabaKızlar sonucum çıktı 10. Gün değerim 124.5 merry06 hamişimi istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben transfer oldum 11 günüm idrar testine güvenilir mi acabaKızlar sonucum çıktı 10. Gün değerim 124.5 merry06 hamişimi istiyorum
Benimde transferin 11 günü idrar testine ne kadar güvenilir bilmiyorum ama bende iki gün sonra lan testi vermeye gidecem çok heyecanlıyım ,adetim de gecikti bu belirti mi2 hafta sonraya verdiler bana biraz geç verdiler randevuyu çok stresli bi insanım keseyi gördük göremedik olmasın kese kalp atışı hep bir görelim dediler heralde 7 Mart'ta 5. Gün tek embriyo
Rica ederim yurt dışında mısınız şu clear blue markasının dijitali acayip hoşuma gidiyor çok mu pahalıDesteğin için çok Sagol
Eklerım tabıkıBen yarın Bi daha kan vericem o zaman hamişli göbişli eklersin beni canim
Evet yurtdışındayim haftalı olan 11€ erken test olan 6 gün önceki 14€ filanRica ederim yurt dışında mısınız şu clear blue markasının dijitali acayip hoşuma gidiyor çok mu pahalı
Kızzz sakin olun siz beni dinlemiyormusumuz hiç . Ben günde 2 kez evin 4 kat inip çıkıyorum 1 kezde işyerinin 6 kat inip çıkıyprum ilk günden beri hiç yatmadım transferin 2. Günü tam menü iftar yemeği yaptım içi dolu tencerede aldım raftan boş tencerede aldım eğilip buzdolabının alt hazmesinden sebze meyve de aldım . Ama hepsi kontrollu uzanırken kendimin farkındayım alırken taşırken merdiven inip cıkarken farkındayım. Adımlarımın elimin kolumun vs başta bi vicdan azabı oluyor yanlış yapıyorum galiba diye ama ıkınmadıktan sonra ağır yükün altında kalmadıkca hoplayıp zıplamadıkdan sonra allahın izniyle sıkıntı sıkıntı olmaz böyle düşünüp pkolojinin modunun düşmesine izim verme canım . hepimiz için diyorum yaniBugün ben de kendimi çok yordum yerden eğilip almam gerekenler oldu çok ağır olmasa da poşetler kaldirdim. Ve çok ayaktaydim. Hep bı hareket halinde ama. Bacaklarım ağrıyor. Dikkat ederek yapıyorum bı şeyleri İnşallah zararı olmaz. Ama günlük hayatımızda sürekli dinlenme halinde olamıyoruz maalesef
Tüp bebekse ve ilaç kullanıyorsanız zaten ilaçları bırakmadan adet olamazsınız. Ama idrarda pozitifse pozitiftir diye biliyorum iki gün sonrayı neden bekliyorsunuz ki ben 9. Gün verdim ilk testiBenimde transferin 11 günü idrar testine ne kadar güvenilir bilmiyorum ama bende iki gün sonra lan testi vermeye gidecem çok heyecanlıyım ,adetim de gecikti bu belirti mi
Ben 6. GünTüp bebekse ve ilaç kullanıyorsanız zaten ilaçları bırakmadan adet olamazsınız. Ama idrarda pozitifse pozitiftir diye biliyorum iki gün sonrayı neden bekliyorsunuz ki ben 9. Gün verdim ilk testi
Bana doktorum iki hafta sonra gel dedi ,ne bileyim kiTüp bebekse ve ilaç kullanıyorsanız zaten ilaçları bırakmadan adet olamazsınız. Ama idrarda pozitifse pozitiftir diye biliyorum iki gün sonrayı neden bekliyorsunuz ki ben 9. Gün verdim ilk testi
Hepimize öyle dediler. Hepimizin test günü vardı ama sabırlılar ve sabırsızlae 2 ye ayrılıyoruzBana doktorum iki hafta sonra gel dedi ,ne bileyim ki
Kişiden kişiye çok değişiyor benim 8. Gün çok silik çıkmıştı bugün biraz daha nettiBen transfer oldum 11 günüm idrar testine güvenilir mi acaba
Çok teşekkür ederim bekleyen herkes pozitif olur umarımHayırlı olsun canım gözün aydın
Taze transferse öyle demiş olabilir canım, iğne etkisi tamamen geçsin diye ama değilse daha erken verebilirsinBana doktorum iki hafta sonra gel dedi ,ne bileyim ki
Yaza transfer 4. Gün embriyosuTaze transferse öyle demiş olabilir canım, iğne etkisi tamamen gwçsin diye ama değilse daha erken verebilirsin
Bu sabirsizlar grubunda bende varımHepimize öyle dediler. Hepimizin test günü vardı ama sabırlılar ve sabırsızlae 2 ye ayrılıyoruz
Ben herhalde ön sıradayımBu sabirsizlar grubunda bende varım
Heya seninle ben sabırsızlar olarak ipi önde çekiyoruzBen herhalde ön sıradayım
Hadi bakalım yarın sabah neler olacakHeya seninle ben sabırsızlar olarak ipi önde çekiyoruz
Cuma günü kan testi için direk randevu verdi benim doktorumKızlar benim bu gün ki testim bir tık daha koyulasti cuma veya cumartesi kan vermeyi düşünüyorum
Bu gün progesteron testi verdim 15 çıkmış 5. Gün değer olarak iyi mi? Hemşirem gayet iyi dedi