Seninle aynı durumdayım. Gündüzleri pek yok ama akşam artıyor. Diğer belirtiler de kalmadı bel ağrısı vs. Ama halsizim gün içinde sadece uzanmak istiyorumAslında pozitif gören herkese sorayım ya. Gogusleriniz her an mi ağrıyor. Yoksa sıkınca ve gelip giden bı ağrı mi?
Sıkınca ağrıyor bugün o da azaldı ama doktora gitsem nereye gtcem gözükür mü bilmiyorum haftasonu yaAslında pozitif gören herkese sorayım ya. Gogusleriniz her an mi ağrıyor. Yoksa sıkınca ve gelip giden bı ağrı mi?
Benim sifir aci var göguste. Henuz kan testi vermedim ama 7.ile 9.gun idrar testinde gordumAslında pozitif gören herkese sorayım ya. Gogusleriniz her an mi ağrıyor. Yoksa sıkınca ve gelip giden bı ağrı mi?
Benim ki her an ağrıyor,acıyor şiştiler iyiceAslında pozitif gören herkese sorayım ya. Gogusleriniz her an mi ağrıyor. Yoksa sıkınca ve gelip giden bı ağrı mi?
Bede 7 sinde bugün kan verdim 302 çıktıAy benımde 9. Gunum sendemı 7 snde transfer oldun
Ayy ınsaAllah 300 lerde cıkaraa degmeyın keyfımızee
Bende de aynı göğüslerimde ağrı var o da elleyince hissediyorum bi de ara ara mide bulantısı oluyor bence belirtiler ilk günlere göre azalabilir arkadaşlar kötü düşünmeyinAslında pozitif gören herkese sorayım ya. Gogusleriniz her an mi ağrıyor. Yoksa sıkınca ve gelip giden bı ağrı mi?
Canım kaç yumurta toplanmıştı ?Kızlar yaaaaa yarın opu işlemi yapalı bir hafta olacak. Kilomu da kontrol ediyorum aynı. Ama bu kasık şişliği karın şişliği ağrı gerginlik deliricem yaaa geçmiyor. Sabah kalkıyorum aynı. Çift Transfer mutluluğunu bile yaşayamıyorum. Gece bilmem kaç defa ağrılardan dönüp dönüp duruyorum uyutmuyor da.Başka da şikayetim yok. Dünki transferden beri Bol su içmeye başladım yeter ki kurtulayım diye. Yok geçmiyor. İlk günler umursamadım da canım çok yanıyor artık. Ne olur geçecek diyin 27mart kan testi günüm. O güne kadar geçip bitsin ya nolurBaşka napabilirim bilmiyorum.
10 yumurta. Polikistik over rahatsızlığım da yok.Canım kaç yumurta toplanmıştı ?
Ohhs mu oldun yoksa ?
Hiç bir belirtim yok canım Dr bana 5. Gün kanda progesteron baktır demişti yarın tahlil vermeye gidicem sizinde istedi mi?4. Gün Kizlari nerdesiniznasıl gidiyo belirtileriniz nasıl ?
Ben sürekli ishal oldum hala bile oluyor ben de kabızlıktan iyidir doktor bana kabız asla olmayacaksın demiştiKızlar merhaba öncelikle rabbim hepımızın kucagını doldursun inşallah
Bende carsamba transfer oldum bugun sabahtan ishal basladı hala devam edıyor ama agrısı falan yok sizlerde oldu mu?
Polikistik olmasa da oluyor canım ohhs10 yumurta. Polikistik over rahatsızlığım da yok.
Hamıle mısın pekıBen sürekli ishal oldum hala bile oluyor ben de kabızlıktan iyidir doktor bana kabız asla olmayacaksın demişti
Aslinda doktora mi gorunseniz?Kızlar yaaaaa yarın opu işlemi yapalı bir hafta olacak. Kilomu da kontrol ediyorum aynı. Ama bu kasık şişliği karın şişliği ağrı gerginlik deliricem yaaa geçmiyor. Sabah kalkıyorum aynı. Çift Transfer mutluluğunu bile yaşayamıyorum. Gece bilmem kaç defa ağrılardan dönüp dönüp duruyorum uyutmuyor da.Başka da şikayetim yok. Dünki transferden beri Bol su içmeye başladım yeter ki kurtulayım diye. Yok geçmiyor. İlk günler umursamadım da canım çok yanıyor artık. Ne olur geçecek diyin 27mart kan testi günüm. O güne kadar geçip bitsin ya nolurBaşka napabilirim bilmiyorum.
Bende çarşamba transfer oldum ve iki gündür isal oldum ve dün kusma bile olduKızlar merhaba öncelikle rabbim hepımızın kucagını doldursun inşallah
Bende carsamba transfer oldum bugun sabahtan ishal basladı hala devam edıyor ama agrısı falan yok sizlerde oldu mu?
Progestani ağızdan almak baş dönmesine sebep olabiliyor burada okumuştum. Fitil olarak kullan istersen doktoruna danışıp.Bende çarşamba transfer oldum ve iki gündür isal oldum ve dün kusma bile oldubugün baş ağrısı ve baş dönme başladı kasik ağrım zaten hep var. İlk iki gün bıçak saplantısı gibi acı oluyodu yumurtaliklarimin orda bacaklarima kadar sızı oluyordu ama kalmadı bu belirtilerim, göğüs ağrım yok yanlarda basınca anca biraz ve akıntım yok kup kuruyum fitil değil de hap olarak kullanıyorum progrestani. Senin hangi belirtilerin var?
Anlatımına göre ohss olmussun10 yumurta. Polikistik over rahatsızlığım da yok.
Kız benımde transferden sonra ıkı gun sag kasıgımda sag bacagıma kadar agrı vurdu ara ara sımdı yokBende çarşamba transfer oldum ve iki gündür isal oldum ve dün kusma bile oldubugün baş ağrısı ve baş dönme başladı kasik ağrım zaten hep var. İlk iki gün bıçak saplantısı gibi acı oluyodu yumurtaliklarimin orda bacaklarima kadar sızı oluyordu ama kalmadı bu belirtilerim, göğüs ağrım yok yanlarda basınca anca biraz ve akıntım yok kup kuruyum fitil değil de hap olarak kullanıyorum progrestani. Senin hangi belirtilerin var?
Bende hamilelik belirtisidir diye sevinmiştimProgestani ağızdan almak baş dönmesine sebep olabiliyor burada okumuştum. Fitil olarak kullan istersen doktoruna danışıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?