2024 Mart Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Pozitifi görenler bakabilir miii🙋🏻‍♀️ bel ve kasık ağrısı olan var mı ya ayakta çok durunca özellikle belim çok ağrıyor hemşire hem ilaçlar hem gebelik yüzünden dedi ama bu kadar ağrılı olmasına şaşırıyorum.
Ben de hiç ağrı sızı yok ben de ona korkuyorum olmamasına ama kendimi yormuyorum hiç işten izin aldım evde de kayınvalidem yapıyor ben hep dinlenmedeyim o yüzden ayakta durmuyorum

Evet 8. Gün yaptırdım canım zaten yaptırmasam kafayı yerdim baya deli oldum test öyle çıkınca hemen hastaneye koşturduk eşimle yine mi olmadı diye testleri hala saklıyorum durdukça günden güne belirgin oldular çizgileri sanki
Ben sürpriz olsun diye idrar testlerinden eşime de bahsetmedim. Kendi kendime sıyırıyorum kafayı 😔😔

Eğer kafaya çok takıyorsan bence kan testi yap kafan rahatlasın ben iyiki yaptım diyorum yoksa boşuna kendimi yiyip bebeğe zarar verirdim zaten varsa kanda çıkar
Ya işte eşim izin vermiyor. Pazartesi kaçabilsem yaptıracağım. Artık kaçamazsam salıya kadar sabredeceğim. Sana testimi atayım bugün ki bak.

Eklentiler

• IMG_4383.png
    IMG_4383.png
    737,6 KB · Görüntüleme: 44
Ben de hiç ağrı sızı yok ben de ona korkuyorum olmamasına ama kendimi yormuyorum hiç işten izin aldım evde de kayınvalidem yapıyor ben hep dinlenmedeyim o yüzden ayakta durmuyorum
Sizin ki pozitif mi? Transferin kaçıncı günü? İlk 4 gün ben de öyleydim yemek yemeye ve tuvalete kalktım sadece sonrasında ev işi yapmadan çok dışarı çıkmadan normale döndüm. benim ağrılarım 7. Gün başladı bugün 10. Gün.

Pozitifi görenler bakabilir miii🙋🏻‍♀️ bel ve kasık ağrısı olan var mı ya ayakta çok durunca özellikle belim çok ağrıyor hemşire hem ilaçlar hem gebelik yüzünden dedi ama bu kadar ağrılı olmasına şaşırıyorum.
Benim hiç ağrım yok. Sadece biraz göğüslerim dokununca acıyo, bazı ay reglilerimde de olurdu hep böyle.

X