Son adet tarıhıne gore canımBenimde ağzımda metalimsi bi tat olmuştu bugün 18. Günüm göğüslerimde hala ağrı ve hassasiyet var hafta hesabında adet son gününe göre mi alacağım transfer gününe göre mi onu da bilmiyorum
Merhaba canım bende 8 Mart transfer oldum test yapmaya cesaret edemiyorum bi türlü kaçıncı gün embriyosuydu seninMerhabalar benim de 8 Mart çift embriyo transfer günüm. Dün ve bugün test yaptım. Dün görünmeyecek kadar silik bir çizgi vardı. Bugün bir tık daha koyulaşmıştı. Burdan sonra tekrar negatife döner mi ki
Aynı gün transfer olmuşuz seninle. Tek mi çift mi ?Merhaba canım bende 8 Mart transfer oldum test yapmaya cesaret edemiyorum bi türlü kaçıncı gün embriyosuydu senin
Benim 3. Gün embriyosunda canımAynı gün transfer olmuşuz seninle. Tek mi çift mi ?
Bende ilk testimi az önce yaptım ama gayet belirgin çizgi çıktı. Bence sabah akşam fark etmiyor varsa gösterir. Çünkü benim transferimin 3. Günüo testleri sabah ilk idrar yaptım. Az önce yine yaptım. Orda hiç çizgi çıkmadı. İlk idrar olmadığı içindir inşallahZaman geçmiyor
Senin kaçıncı günün canım. İdrar testi yaptın mıYarın Kan verıcem ınsaAllah Haber ederım
3. Gün çok erken değil miBende ilk testimi az önce yaptım ama gayet belirgin çizgi çıktı. Bence sabah akşam fark etmiyor varsa gösterir. Çünkü benim transferimin 3. Günü
Rabbim nasip etsin inşallah en doğru hayırlı zamandaBenim sonucum negatif , sizlerin inşallah hayırlısıyla tamamlanır gebelikleriniz .
Çok üzüldümBenim sonucum negatif , sizlerin inşallah hayırlısıyla tamamlanır gebelikleriniz .
Kaçıncı günün bugünAşko kuşkolaaar hala adet olamadım ayyyy
28 günde bir olurum ben opu oldum 12 şubattaKaçıncı günün bugün
Anladım canım ilaçlar mı geciktirdi acaba. Böyle olunca süreci hiç bilmiyorum28 günde bir olurum ben opu oldum 12 şubatta
17 şubatta adet oldum bugün adet olmam gerekiyor gelen giden yok belirtide yok olsa da bi rahatlasam artık 2.adetimi bekliyorum sonra transfer sürecine başlıcam inşallah
Evet çok erken ama ben yaptım hayali çizgiyide gördüm3. Gün çok erken değil mi
Çift embriyo 3. Gün 8 hücreli ikiside test yapmaya cesaretim yok bi yandan da çok merak ediyorumAynı gün transfer olmuşuz seninle. Tek mi çift mi ?
Ben umutluyum sizden hayırlı haberlerini bekliyorumYarın Kan verıcem ınsaAllah Haber ederım
Peki 6. Gün test vermenizi doktor mu istediKızlar çok endileliyim lütfen bilenler yazsın 9 martta transfer oldum ancak hiç progesteron iğne başlamadık sadece vajinal fitil başladı doktor günde 3 kere 2 tane. Bugün 6. Günü test verdim değer 3.9 çıktı çok düşük hemen akşam iğne başladı akşm yaptırabildim ancak bu iğne için geç kalmamışmı beş gündür düşük düzeydeymiş herkes transfer zamanı başlamış iğnelere ben daha yeni başlıyorum hem de bu düşük değerler ile bu üçüncü denemem üçünde de aynısı oldu beş altı gün sonra iğneye başladık yine olumsuz olacak diye çok korkuyorum hem de bu ihmal yüzünden eşim
Var mı testin. Moral bozmadan dayanırsan yap istersen sabahÇift embriyo 3. Gün 8 hücreli ikiside test yapmaya cesaretim yok bi yandan da çok merak ediyorum
Evet doktor üç seferdir aynı şekilde transferin 5-6. Günlerinde progestan ölçtürüp öyle iğneye geçti vajinal fitil başladı sadece transfer günü ama o da hiç emilmemiş 3.9 görünce ekledi iğne ama bu beş altı günde giden gitmiştir zatenPeki 6. Gün test vermenizi doktor mu istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?