4 . Günüm böyleydi belli belirsizTransfer günü dahil mi 4. Gün yaptınız? Bende 12 Mart transfer oldum şimdi alıp yapsam mı acaba ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 . Günüm böyleydi belli belirsizTransfer günü dahil mi 4. Gün yaptınız? Bende 12 Mart transfer oldum şimdi alıp yapsam mı acaba ya
Ben erken gebelik testi alıp yaptım ama çıkmadı dayanamadımşimdide morelim yerlerdehayır transfer günü dışında transfer gününü saymayacaksın demişti hemşire bana
Hiç çizgi yokki ama görünmüyorM mervenuurrss Bu 5. Gün
Bunlar belirgin evet maşallah bende biraz daha bekleyeceğim mecburM mervenuurrss Bu da 6. Günüm kasette de çok hafif belirmişti
Yok ya dikkatli bakınca gözüküyorHiç çizgi yokki ama görünmüyor
Benim de o 2 saat sonra o hafif siliklik çıktı normaldir ben 2-3 saat sonra baktımBen erken gebelik testi alıp yaptım ama çıkmadı dayanamadımşimdide morelim yerlerde
Daha 3.günün senin yahu.. embriyoyu rahat bırak kuzum, bi rahatça bi yerleşsin önce evlat12 Mart transfer oldum duramadım test yaptım kızlar hüsran
Benım kesıldı Bakalım devam edecekmıBeni etiketlememissin ama sana yine de yazmak istedim. Once kendimi hatirlatayim. 7 mart transfer, 6 bucukuncu gunde pozitif forografi paylastim burada. Bu sabah saat 3 bucukta, 8.gunde yani pembemsi leke geldi. Doktorum endiselenme, hersey yolunda, yogun kanama olursa haberim olsun dedi. Eksta ilac vs de vermedi. Ins yerlesme kanamasidir ikimizinki de. Bu arada gun boyu minik minik devam ediyor, kahveye döndü l.
Asko daha 3 gun olmuş neyın acelesı12 Mart transfer oldum duramadım test yaptım kızlar hüsran
Anladım canım Benım kesıldı bakalım gelecekmı tekrardan. InsaAllah yerlesmedır ılkkez oldu 8. Gunum bugunBenim oldu rahat ol sen çok yüksek ihtimal yerleşmeden olmustur. 3. Gün 9. Gün ve bugün de oldu bugün ki artık akıntı arasında pembe noktalar şeklinde ama diğerleri kahverengiydi canım
Vala sokmamaya calısıyorum yarın Test verıcem Bakalım ıns Olumlu sonucuda alırımBenim akıntım hiç olmadı kuzum. Ama kahverengimsi ise yerleşme kanamasıdır o direk öyle hissettim. Kendini strese sokma.
Anladım canım benımde ılkkez oldu 8. GunBenim 11. Gunum bu gune kadar hic olmadı
İçim içime sığmıyor kiiiiiDaha 3.günün senin yahu.. embriyoyu rahat bırak kuzum, bi rahatça bi yerleşsin önce evlat
Kuzu duramıyorum yaaaaaAsko daha 3 gun olmuş neyın acelesı
Kan testindede pozitifmiydi pekiBenim de o 2 saat sonra o hafif siliklik çıktı normaldir ben 2-3 saat sonra baktım
Kanda pozitif gormene engel degil ama moraliniz boznayin son ana kadar bence allah büyüktürBen 5günde kahverengi leke geldi.Bugün 7.günüm test yaptım evde tek çizgi