- 11 Ocak 2017
- 68
- 177
- 93
- 35
Hayırlısı kolaylıkla olsun inşallahBenimde aynı yaProgestan fitil sadece. Günde 2 kere. Bide vitaminler. Coraspirin bile sordum hormon yüklemediğimiz için gerek yok dedi. Ay bilemedim. İnşallah hayırlısı olsun. Allahım pozitif olsun her belirti ve ağrıya razıyım. Teşekkür ederim inşallah güzel haberler almak dileğiyle
Yarın sabah nasip olursa vermeye gidecem. İyi hissediyorum bence tutundular. Yine de bi tedirginlik var. Hayırlı sonuçlarımız olsun hepimiz icin sen naptin takip ediyorum seni de denk geldikceSenin test gunundu bugunn kan verdin mi canım
Evet ya idrar testi yapmayı falan hiç aklımdan bile geçiremiyorum meselaBir biyolog olarak test yapmamak en çok sizin için zor olsa gerek :) adrenalini yüksek bir süreç. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Benim bi tanidigimda olmuştu ve pozitifi gordu. Bence kan sonucunu dikate alAnladım canım benımde ılkkez oldu8. Gun
2. Defa koyulaştıysa dönmez canım sanmıyorum. Gözün aydınMerhabalar benim de 8 Mart çift embriyo transfer günüm. Dün ve bugün test yaptım. Dün görünmeyecek kadar silik bir çizgi vardı. Bugün bir tık daha koyulaşmıştı. Burdan sonra tekrar negatife döner mi ki
Hiç belirtilerin var mıBenım kesıldı Bakalım devam edecekmı
Ay bende 7 martta oldum transfer. Bugun 8. Gunum benımde
o testleri sabah ilk idrar yaptım. Az önce yine yaptım. Orda hiç çizgi çıkmadı. İlk idrar olmadığı içindir inşallah2. Defa koyulaştıysa dönmez canım sanmıyorum. Gözün aydın
Bence katlanarak gitmesi gerekiyor birkaç gün sonra test tekrarlanınca net belli olur ama bence sorun olmazMerhaba kızlar başlığı çok geç gördüm. Bende 5 martta transfer oldum bugün yani ayın 15i test günümdü ve değerim 169 çıktı çok şükürbu değer nasıldır ilk defa bebiş tutundu hiç bilgim yok değerler konusunda.
Yaş 31 2. Denemem 5.gün 2 embriyo (5bc ve 4bb)merry06
Bende renkli akıntı olmadı canım şimdiye kadar hiç kan sulandırıcı iğne ve corasprin de kullanıyorum transfer günümden beri
Benim sonucum negatif , sizlerin inşallah hayırlısıyla tamamlanır gebelikleriniz .Ben 5 Martta 5.gün dondurulmuş tek embriyo transferi oldum , bugün kan vermemi söylemişti doktorum . Aile hekiminde sabah verdim ama bu süreç biri de dün akşam olmak üzere 2 kere hamilelik testi yaptım ikisi de negatifti o yüzden kan sonucu ne çıkacak diye biraz gerginim .
İyi barı canım cok teşekkur edeırmBende renkli akıntı olmadı canım şimdiye kadar hiç kan sulandırıcı iğne ve corasprin de kullanıyorum transfer günümden beriama endişelenecek bişey değildir çoğu kişide oluyor
Yarın Kan verıcem ınsaAllah Haber ederımBenim bi tanidigimda olmuştu ve pozitifi gordu. Bence kan sonucunu dikate aldualarım seninle
Dönmez canımMerhabalar benim de 8 Mart çift embriyo transfer günüm. Dün ve bugün test yaptım. Dün görünmeyecek kadar silik bir çizgi vardı. Bugün bir tık daha koyulaşmıştı. Burdan sonra tekrar negatife döner mi ki
Agrım oluyor kasık kısmımda karnımın alt tarafında Bıde agzımın tadı hıc yokHiç belirtilerin var mı
Rica ederim canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz dularımdasınİyi barı canım cok teşekkur edeırm
İnşaAllahRica ederim canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz dularımdasın
Benimde ağzımda metalimsi bi tat olmuştu bugün 18. Günüm göğüslerimde hala ağrı ve hassasiyet var hafta hesabında adet son gününe göre mi alacağım transfer gününe göre mi onu da bilmiyorumAgrım oluyor kasık kısmımda karnımın alt tarafında Bıde agzımın tadı hıc yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?