• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    285
Kızlar selam benim oğlanın alttan bir dişi çıktı on gün sonra tam ters üst dişi çıktı 😂 çok değişik duruyor Ya alt iki dişi aynı anda çıkar sanıyordum üstlerde şiş üçü çıkacak alt dişi tek kaldı sizin bebekler nasıl
Bizde toplam 7 diş oldu şuan, 4 üstte 3 altta

Kızlar biliyorsunuz size en son hamilelik haberimi vermiştim malesef o gebeliğim sonlandı şimdi tekrardan hamileyim inşallah sağlıkla kucağıma alırım bu sefer🤲
ben de hamile kalmıştım dün öğrendik kalbi durmuş yarın kürtaj yapılacak artık denemek de istemiyorum bu süreçler artık çok yorucu geliyor bana :((

inşallah sağlıkla kucağına alırsım 💖

Canım aslında bende beraber büyüsün çıksın aradan diyorum.
Bir yandan diyorum Atlas zor bir bebek az daha beklesem mi
canım Allah affetsin beni ama artık istemiyorum tek çocuk bana yeter diyorum çevremde herkesin ya tek çocuğu var ya da bilerek hiç yapmıyorlar eşim çok istiyor ama yaşım 41 oldu riskler fazla benim için düşünüyorum bir daha olsa 5 sene bez mama meme vs yaşım 46 olacaktı doğum kilomı daha veremedim çok çirkin sezeryan göbeğim var kendimi de beğenmiyorum her gece uyanmaktan kırışıklarım arttı kuaföre bile gidemiyorum bakacak insanım yok annem kv hepsi yaşlı :(( ishakla yemeğe çıkıyorum ne yedm ettim anlamıyorum bile onla ilgilenmekten

ben de hamile kalmıştım dün öğrendik kalbi durmuş yarın kürtaj yapılacak artık denemek de istemiyorum bu süreçler artık çok yorucu geliyor bana :((

Ah canım çok geçmiş olsun 😔 Sağlıkla atlat bu süreci 🙏 Bende senin gibi düşünmüştüm çok yıpranmıştım kaç haftalıktı canım güzel dileklerin için teşekkür ediyorum ❤️ Allah gönlüne ferahlık versin 😔

Canım dikkat et bronşite cevirmesin bence bir doktora götür, hafta sonu Afrika tozları çok yüksek etkiliydi alerjisi olanlar dışarı çıkmasın denmişti dışarı çıktınız mi rüzgar aldıysa belki alerjikte durumu varsa tetiklemis olabilir.
Dr gittik canim boğazı kizarikmis antibiyotik yazdı başladım

Çok geçmiş olsun kesinlikle bebek öncesi zor sonrası da daha da zormuş

canım Allah affetsin beni ama artık istemiyorum tek çocuk bana yeter diyorum çevremde herkesin ya tek çocuğu var ya da bilerek hiç yapmıyorlar eşim çok istiyor ama yaşım 41 oldu riskler fazla benim için düşünüyorum bir daha olsa 5 sene bez mama meme vs yaşım 46 olacaktı doğum kilomı daha veremedim çok çirkin sezeryan göbeğim var kendimi de beğenmiyorum her gece uyanmaktan kırışıklarım arttı kuaföre bile gidemiyorum bakacak insanım yok annem kv hepsi yaşlı :(( ishakla yemeğe çıkıyorum ne yedm ettim anlamıyorum bile onla ilgilenmekten
Meraba canım. Ben de senin gibi düşünüyorum. Kızımı büyütüp kendime zaman ayırmak istiyorum. Uykusuzluktan, bakımsızlıktan mutsuz hissediyorum hep. Benim de kv uzakta, annem hasta kızımla öyle ilgilenecek sağlığı yok . Tek başıma çok zorlanıyorum . bir çocuk daha yapsam yetemem ben. O gücüm yok hiç. İkisine de haksızlık etmiş gibi hissederim . Bi kardeşi olsun çok isterdim ama o kadar duygusal davranırsam hiç kendimi toparlayamam gibi geliyor . Dediğin gibi Allah’ın gücüne gitmesin.bugünlerimizi aratmasın. Benim güzel Kızım çok şükür iyi ki doğmuş. Allah sağlıkla bağışlamış çok şükür. .ama ben eşimle eski rahatlığımızı eski hallerimizi çok özlüyorum.

Canım yaaa inanmıyorumm😳😔😔😔çok üzüldüm guzel ilerliyordu halbuki😔

Cnm eşin istedıgı için bırazda istemıştın ama kısmet degılmiş. Bu surecler yıpratıcı dedıgın gbi kırıştım resmen, göz torbalarım çıktı, bakım sıfır, kuaför yok, kilolar gitmedi. En ufak sey bıle lğks halıne geldi, cok yıprandık, neden boyle olduk bukdr nezamn düzelecegız. Hep soyluyorum üst üste çocuk çok zor, beraber büyürler falan yok anam herkesın harcı değil.

Canım coook geçmiş olsun Cook üzüldüm… dün mü öğrendin ? Çok üzüldüm, hakkında hayırlısı olsun kalbinden geçen nasip olsun canım.
Canım diğer yazını okudum, evet tek bakmak zor.
Ben haftada iki gün işe başladım kv asla bakamıyor, kaç torun büyüttü Atlas zor bir bebek.
Ama bende ileride keşke dememek adına bir kardeşi olsun istiyorum.
Ama sor ki hiç denedin mi cesaretin var mı hayır.
Halen ikilemdeyim olsun mu olmasın mı.

Çok üzüldüm... Çok geçmiş olsun. Gerçekten maddi manevi çok zor heleki şu hastalıklar işi dahada icinden çıkılmaz hale getiriyor 😥 malesef eskisi gibi kolay büyümüyor çocuklar 🥴

Dr gittik canim boğazı kizarikmis antibiyotik yazdı başladım
Çok geçmiş olsun canimm gözaltlari nasıl kızarık mi geçen bir yaş aşısı için sağlık ocağına gittik, tesadüfen aile hekimi Alyayi gördü ve direk ahhh kuzummm sende mi alerjiksin dedi nasıl anladınız hocam bakar bakmaz dedim gozaltlarindan dedi 🥹

Cnm eşin istedıgı için bırazda istemıştın ama kısmet degılmiş. Bu surecler yıpratıcı dedıgın gbi kırıştım resmen, göz torbalarım çıktı, bakım sıfır, kuaför yok, kilolar gitmedi. En ufak sey bıle lğks halıne geldi, cok yıprandık, neden boyle olduk bukdr nezamn düzelecegız. Hep soyluyorum üst üste çocuk çok zor, beraber büyürler falan yok anam herkesın harcı değil.
Bende aynı durumdayım normalde ağzımın ucuna bile almamam lazım ikiyi ama hem kardeş durumu hem de 33 yaşındayım bir de tüp bebekle nasip olmuştu oğlumuz bize kalan embriyolarimiz var şimdi 2. Yaşı tamamlayio gitmek mantıken mantıklı ama bedenim ruhum nasıl uyum sağlar bilmiyorum yalnız olmak çok zor ya

Çok geçmiş olsun canimm gözaltlari nasıl kızarık mi geçen bir yaş aşısı için sağlık ocağına gittik, tesadüfen aile hekimi Alyayi gördü ve direk ahhh kuzummm sende mi alerjiksin dedi nasıl anladınız hocam bakar bakmaz dedim gozaltlarindan dedi 🥹
Bazen oluyor ama alerjik farkındayım çünkü hapsiruyor hemen bı çocuk çiçek uzattı parkta hemen hapşurdu, çoklu besin de var gibi bı Dr gidip neler var bakicaz ,baba çok alerjik, popoda kziariklik oluyor, saçlarında konak tamamen geçmiş değil, hapsuruklarini da farkediyorum

Back
X