2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Canım ben genelde uykudan uyanınca veriyorum, gündüz genelde üç uyku yapıyor yani üç kere bir de gece yatarken ve gece de iki kere uyanıyor öyle veriyorum. Yani uyku geçişlerinde ya da uykusundan uyanınca :)
Canı. Peki kaç cc veriyorsun ?

Canım ek gıdaya geçtik ya sanırım kabizlık başlayacak artık bol bol lifli şeyler ver

Kilo alımı nasıl peki canım, kaç aylık benim oğlumda mama yemek istemiyor ya, bende daha az mama verip ek gıda mı daha fazla versem
Güzel gidiyor kuzum yani erken doğmasina rağmen güzel ilerliyor, tabiki sen bilirsin eğer mama yemek istemiyorsa ek gıdayı kabul ediyorsa öyle yapabilirsin. Ben mesela irmikli meyve püreleri yapıyordum artık meyveyi vs normal olarak veriyorum yani püre şeklinde değil, kuru meyve de veriyorum eline kuru kayısı vs veriyorum eme.eme yiyor

selam kızlar nasılsınız
benim bebişte iyi çok şükür ek gıda alımı az az sık sık vermeye çalışıyorum ama beni emiyor hep sütüm yeteri kadar var ,emekliyor , 2 dişimiz çıktı ,yürüteçle bütün evi geziyor ne varsa döküyor , kızdığımızı sevdiğimizi anlıyorv.b yani büyüyor bu minikler kızlaarrr
benim canımı sıkan etrafımdakiler sürekli bebeğimin minik olduğunu söylüyorlar çok takmamaya çalışsamda üzülüyorum yani. 8 ayına bir hafta var 8 kg 71 cm sizcede az mı ?

Cnm masallhh biz aynı gün doğum yapmıştık. Bizdede 2 diş var. Geri geri emeklıyor, yürüteçlede gezmeye başladı, 20 gün oldu yürütece koyuyorum. Cnm gayet guzel kilosu ve boyuda uzun bnce, üzülme hiç. 8 kg az bir kilomu,

kızlar selam nasılsınız biz iyiyiz kollarımızla sürünerek emekliyoruz dişimiz çıkmadı ve hala desteksiz oturamıyoruz (

merhaba canım . Bizim bebeklerimiz aynı hemen hemen . Benimki 7,5 aylık . 7,800 gr . Boyu da 6. Ayda 69 du. Şimdi 70-71 dir heralde. Bana diyen olmadı zayıf diye. Doktor da kilosu boyu iyi diyor .

evet hemde aynı ilerliyordu gelişimleri sizede maşallah
bende yürütece 20 gündür koyuyorum oğluşum raşitizm çarpık ayakları dr kullanmasan daha iyi dedi ama çok canlandı artik evde iş görürken yemek yaparken v.s bırakıyorum

kızlar selam nasılsınız biz iyiyiz kollarımızla sürünerek emekliyoruz dişimiz çıkmadı ve hala desteksiz oturamıyoruz (
sizde benim gibi geç mi oturtmaya başladınız acaba ?
6. ay kontrolünde dr sordu oturuyor mu diye bende hiç oturtmadım ki dedim 5. ayda başlaman lazımdı dedi. 8 aylık olacak yeni oturuyor gibi ama 1 dk bile durmuyor hemen devriliyor

Bundan olabilir canım. Bize doktor 4. Ayda başlayın oturmaya dedi . Ben kısa kısa oturttum hep kucağımda , koltukta sırtını destekleyerek falan . 5,5 aylıkken bikaç dakika kendisi oturup düşüyordu .6 aylık olduğunda uzun uzun oturmaya başladı . Erken başladığımdan oturtmaya bence.

Cnm kabızlık var bizdede, çoğu bebede var sanırım, ayın 3'ünde 9 kg idi, buay başı 9, 5 olur gbi gelıyor, bazen çokmu ekgıda alıyor dıye dusunuyorum, sen nasıl ilerliyorsun

Cnm kabızlık var bizdede, çoğu bebede var sanırım, ayın 3'ünde 9 kg idi, buay başı 9, 5 olur gbi gelıyor, bazen çokmu ekgıda alıyor dıye dusunuyorum, sen nasıl ilerliyorsun
ek gıda hayla tadım şeklinde ilerliyoruz iştahsız gibi geliyor kahvaltı sadece bir yumurta sarısı anca yiyor öğlende yarım kase çorba zorla veriyorum ikindi gibi yarım meyve akşamda bişe yemiyor emiyor çoğunlukla canım

Canım sen ne veriyorsun
ErabiaE bnde sabah yani sabh dedıgım geç kalktıgı için 12-1'i buluyor, omlet

Öğleden sonra meyve ama irmikli mama sekkınde degıl sade meyve, içine bebe bisk bazen...

Aksam 7 gbi sofrada ne varsa çorba yarım kase

Gce bazen 60 cc formul mama, içmesse gce arı mama 60 cc sudan.

Ve emzirme

Bence çok çok iyi ki arttırma bile gidebilirsin, 8 aylık oluyorlar artık benim doktorum 8 ayda iki ana öğün bir ara öğün diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…