2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
@The Niqu Niqu Tikabasa Tikabasa @paris2023 Evva Evva @Asliyokfotokopisivar @europh tablo gorunmuyor o yuzden daha etiketleyemedigim kıslaaaaarrr 🤩🤩 nasilsiniz bebislerle hayat nasil gidiyor buraya girdikce hep mart annelerine bakiyorum ne guzel zmanalarimiz gecti 😍 Eymen hepinize kucak dolusu opucukler veriyooo😍😍
Iyiz şükür. Uyku sorunlari var geceleri. Onun dışında iyiz ek tadimlara başladık. Evet gerçekten çok heyecanli korkulu guzel gunlerimiz geçti. Onuda bol bol öp 😍

tadım yaptırıyorum öğün gibi pek başlamadım her türlü meyve sebzeyi çatalla ezerek parça parça veriyorum biraz karmaşık geliyor bana sen ne durumdasın
Cnm bnde 1 ay oldu tadım şeklınde anam babam usulü sofradaki çorbadan, meyve, sebze çatalla ezıp yoğurt verıyorum osekılde bide emiyor işte

Kızlar selamlar,ben burada çok aktif olamasam da ara ara uğruyorum👻Umarım hepiniz bebeklerinizle beraber çok iyisinizdir🫶🏽Biz 5 ay 25 günlük olduk bugün🥹Zaman su gibi akıp geçiyor🫠Bir aydır ek gıdalara başladık meyve ve sebzeleri püre haline getirip veriyorum.Meyveleri de yoğurtla beraber veriyorum puding gibi yapıp.Siz neler yapıyorsunuz bu süreçte?Noyan beyimiz anne sütü ile besleniyor bu arada🥳

Iyiz şükür. Uyku sorunlari var geceleri. Onun dışında iyiz ek tadimlara başladık. Evet gerçekten çok heyecanli korkulu guzel gunlerimiz geçti. Onuda bol bol öp 😍
Uyku herkesde sorun heralde suan yaa dönemsel heralde 🥹 bizde tadimalri bitirdim 2 ana 1 ara olarak veriyorum 7. Oglende verebilirsin demisti doktor bakalim haftaya 7olacagiz 🥹🥹
Nasılsın kuzum?Eymen paşa nasıl?😍bende onu öpüyorum🥰evet heyacanlı günlerdi ek gıda dönemindeyiz kavgayla yemek yiyoruz🤭
Cok sukur canim iyiyim Eymenle gunlerimizi geciyo kavga dovus 😂 dişleri cok hizli geldi onun sıkıntısı var bu ara ekstra hergun ne yedirsem stresi 😂 bugunumuze cok sukuuuurrr cok bekledik😍😍😍
İiyiz çok şukur kuzum sen nasılsın? Bebişin nasıl🤩
İyiyiz valla yemek uyku kavga dovus ilerliyoruz genelde Eymen kazaniyor ama cani sag olsun😂
Çok şükür iyiyiz canım 3 gün sonra 7 aylık olucaz Allahın izniyle 🤲 Eymen paşayıda yanaklarından öpüyorum 🧿😍 Nereden nereye geldik çok şükür 🤲
Evet ya bizde 6 gun sonra🥹 ne cabuk buyuduler 5ay sonra 1 yass 😍😍😍

Uyku herkesde sorun heralde suan yaa dönemsel heralde 🥹 bizde tadimalri bitirdim 2 ana 1 ara olarak veriyorum 7. Oglende verebilirsin demisti doktor bakalim haftaya 7olacagiz 🥹🥹

Cok sukur canim iyiyim Eymenle gunlerimizi geciyo kavga dovus 😂 dişleri cok hizli geldi onun sıkıntısı var bu ara ekstra hergun ne yedirsem stresi 😂 bugunumuze cok sukuuuurrr cok bekledik😍😍😍

İyiyiz valla yemek uyku kavga dovus ilerliyoruz genelde Eymen kazaniyor ama cani sag olsun😂

Sağlıkla huzurla inşallah o günlerede kavuşuruz 🤲 benim tosbik oturuyor artık çok duygusalım bu aralar 🥹

Bizdede durum aynı ya Yunus çok yiyen bebek diğil asla bazen yapıyorum çöpe gidiyor..iki tane diş gelmek üzre bizde daha yeni yeni çok duyğusalım büyüyor oğluşum..şükür bu günümüze🤲🏻🥰

Bizdede durum aynı ya Yunus çok yiyen bebek diğil asla bazen yapıyorum çöpe gidiyor..iki tane diş gelmek üzre bizde daha yeni yeni çok duyğusalım büyüyor oğluşum..şükür bu günümüze🤲🏻🥰
Bizim 4. Geldi 😱😱 tavsanlar da sisti onlarda 2 haftaya gelir kesin 🥹🥹

Sağlıkla huzurla inşallah o günlerede kavuşuruz 🤲 benim tosbik oturuyor artık çok duygusalım bu aralar 🥹
Oooy kurban olduklarim daha dun ha geldi ha gelecek yok hareketi az yok sancim var faland derken simdi yemek oturma emekleme diyoruz ahh aahh 😍😍😍 Eymen daha oturamiyo aşırı hareketli oturdugu an biyerlere uzanmaya calisiyo o yuzden devriliyo bakalim hallederiz onuda 😁

Kizlar bebeğim kendini geriye atiyor. Durup dururken kasiliyor sanki cani yaniyormus gibi sesler çıkarıyor. Mesela dun gecede uyumadı yatakta uyuyor gözü kapali ama yinede karnına yukarı kaldiriyor baş yere bastiriyor. Neden boyle yapiyor ki ?

Kizlar bebeğim kendini geriye atiyor. Durup dururken kasiliyor sanki cani yaniyormus gibi sesler çıkarıyor. Mesela dun gecede uyumadı yatakta uyuyor gözü kapali ama yinede karnına yukarı kaldiriyor baş yere bastiriyor. Neden boyle yapiyor ki ?
Tadın mı yaptırıyorsun bir şey alerji mi yaptırıyor

Kızlar bir ay sonra işe başlıyorum ve bebeğim biberon kabul etmiyor ağlama krizlerine giriyor. Avent lansinoh timmie tommie kullandım sonuç aynı ne yaptınız yardım edin lütfen

Kızlar bir ay sonra işe başlıyorum ve bebeğim biberon kabul etmiyor ağlama krizlerine giriyor. Avent lansinoh timmie tommie kullandım sonuç aynı ne yaptınız yardım edin lütfen
Dr browns kullanıyorum plastik olanını. Memnunuz ama bir bebek sonradan biberona nasıl alıştırılır bilmiyorum. Sütünü sağacaksan kaşıkla verseler? Ya da mamayı da kaşıkla deneyebilir bakacak kişi. Ek gıdaya geçtiyse bir şekilde onlardan da yer çok stres yapma şimdiden, 1 ay sonra bakarsın huyu bile değişir.

Kızlar 5 ay 20 günlüğüz. Geçen hafta diş ateşi mahvetti bizi. Ateş geçti 3-4 gündür de gece yarım saat ya da 5 dakikada bir uyanıyor ağlıyor emziği veriyorum uyuyor sonra pat bi daha bağırıyor canı yanıyor belliki. Gündüz de emmek istemiyor beni. Resmen aç yaşıyor mecburen mama veriyorum onu da zar zor içiyor. Diş çıkacak diye acıdan ememiyor olabilir. Size sorum bebeği nasıl rahatlatırım? Acısını nasıl dindiririm. Gündüz yeşil soğan verdim bi kaç kere. Anında ezdi parçaladı. Dentinox jel kullanan var mı aranızda? Ya da başka bi ilaç. Bir de bebeğin dişini kolayca patlatması için ne yapmam lazım? Issıramıyor elma falan. Açıkcası ek gıdayı da reddediyor. Ne versem ağzını kapatıyor. 🥹 ne heveslerle meyveler alıyorum hiç istemiyor. Bunun için de fikirlerinizi alırım sizler nasıl yedirdiniz. Boğazına kaçacak diye en ufak pütürlü şeyi bile eziyorum. Mama sandalyesine önüne havuç patates koyanlar ne cesaret koyuyor ben erken mi davranıyorum acaba 🥲

X