Cnm bebişler tatlı ve meyveleri güzel yıyorlar ama iş sebzeye gelince yemeyebılıyorlar, peki doktor yoğurttan sonra önce meyvemi dedi yoksa sebzemi? Havuç ve kabağı nasıl verdın haşladın mı, tarif verırmısınCanım anneler ben Mart annesi olmam gerekirken oğlumun erken gelmesi üzerine Şubat annesi oldum o yüzden biz sizden ileri gidiyoruz biraz. Bize doktor 5. Ayda başlayabilirsin ek gıdaya dedi. Ve biz başladık, ben kendi yaptığım yoğurtla başladım sonra meyve verdim, sonra üç gün kuralı ile sebzelere başladık havuç, kabak ve patates. Havucu çok sevdi, kabağı ilk gün yedi sonra yemedi ve maalesef patatesi hiç sevmedi. Gün içinde meyveli yoğurt veriyorum, bize doktorumuz su konusunda ise sadece mama ile beslendiği için istediği kadar içsin dedi. Ha bu arada salataya bayılıyor. Ek gıda serüveni hem güzel hem zor. Şu an zaten amaç doyurmak değil tattırmak olduğu için. Ama bir kere bebek irmiği ile mama yapıp verdim içine muz katarak sevmişti. Bakalım böylelikle yavaş yavaş tadımlardan sonra çorbalara gecicez. Bu arada gebelikten önce adet düzensiz olan ben her ay adet olmaya başladım düzenli bir şekilde