Kızlar haklısınız ama geç uyumak yawrularımıza çok zararlı gelecekteki tüm metabolizmaları buna göre zihinsel gelişimleri buna göre şekilleniyor. Ben size 2aylık yaptığım uyku düzenşnden bahsedeyim oğlum 50günlüktü ve gece 11de uyuyodu zaten iki saatte bir uyanıyodu ama ben gerçekten kafaya koydum isterse sabah 4 de uyansın alıştıracağım dedim ve başladım. Ilgazı alıp sekizde odaya anne beşiği yanına götürdüm güldük konuştuk yedi gazı derken uyuması 11i buldu ama hep sessiz ışıksız ortamda uykuya hazırladım kitap okudum hikayeler anlattım oyaladım yani. Odadan ikimizde çıkmadık bütün akşam işlerini bıraktım . Böyle 3-4 gün direndi ama ağlatmadım kesinlikle zorla uyutmadım ama ortam hazırladım. 3-4 gün sonra 10da uyumaya başladı sonra 9 sonra 8e geldik iki haftada ve hep aynı saatte yatağa götürdüm ve uyuması gerektiğini anlıyo böylelikte. Kaç sabah 4de uyandık oyunlar oynadık güne başladık ama sonra 6 ya kadar uzadı bu durum şimdi saat sekiz olduğunda zaten uyumaya gidelim diye gözüme bakıyo uyku kalitesi arttı bebekler rutini sever . Tabi bu süreçte ben hiç eşimle oturmadım işlerimi gece uyurken hallettim. Şuan şükür 8de uyuyoruz ve şuan çayımızı sakince yudumluyoruz
ve gece bir. Veya iki defa kalkıyoruz ve sabah güne başlıyoruz . Zaten bu aylarda öğleden önce bir uyku öğleden sonra iki uyku şeklinde gidiyor . En geç 18 de son uykudan uyanması gerekiyo iki saat sonrada gece uykusuna geçiyor.18ile 20.00arası babmızda eve geliyor oyun oynuyolar baya yoruluyo veere yatak. Çok uzun oldu kusuruma bakmayın
tabiki misafirlipe gittik anneanne dedeye gittik günlerce kaldık ama her gitiğim yerde uyuttum misafirim gelince de aynı şekilde davrandım. İnş diş dönemi vs bozulmaz