- 30 Eylül 2022
- 2.412
- 3.284
Kızlar bir ayın sonunda kv geldi dayanamadı görmek istiyorum dedi neyse dedim geldiği ilk gün bebeği emzirirken tepeme dikildi daha bebek mememi tuttu eliyle mememe bastırdı nefes alamıyormuş çocuk ya dedim dur daha yeni tuttu ayarlayacam ben böyle ölen çocuklar var dedi neyse dedim çocuğu emziriyorum elini ayağını tutuyor sevmiyor o sinirleniyor dedim kaç kere söyledim gene aynı emzireyim elimden almayı bekliyor karşı koltuğa geçiyorum dibime oturuyor gelip gaz cikarmaya çalışıyorum çok sert vuruyorsun annesi diyor surekli bir uyarı ev 24 derece iki kat giydiriyoruz yetmiyor yelek giydirmeye zorluyor donunu tek yapıyorum iki olsun diyor çocuğun diz arkalari terliyor sürekli beşiğin etrafında yüzünü ortelim nefesinden üşür diyor delirtecek beni bana çok sıcak çocuğu böyle giydirme diyen kocam anasına ses etmiyor geldiği ilk gün benle uyusun ben bakarım dedi yok öyle birşey dedim aldım yanıma çocuğu asla bir yardimi yok anca bebeği almaya çalışıyor bu sabah bir baktım odaya daldı bebeği aldı elimden çıldırmak üzereyim