ilk sivilce sanmıştım burda da paylaşmıştım yüzünü sora bütün yüzüne kafasının içine boynuna yayıldı doktora gittik süt ürünleri alerjisi dedi ki bazı sorular sordu hepsi bizde var gürültülü kaka, yoğun gaz ve sancı, ishal, uykuya dalamama, sürekli huzursuzluk, kakada mukus, kusma, hırıltı, pişik, egzama ... doktor bana diyet verdi süt,yoğurt ,peynir , tavuk , balık , dana eti, çilek , domates, kuruyemişlerin hepsi, susam, tahin, helva simit , kek, puaça ,çikolata herşeyde bunlar var çok zorlanıyorum zaten günde 10 kere kaka yapıyor sürekli üstümüz başımız batıyor , yedi yirmidört emmek istiyor bütün bunlara katlanırım sürekli ağladığını sancı çektiğini görmek beni mahvediyor , 49 günde çok yıprandım , gebelikte yükselen tansiyonum ilaç kullanmama rağmen 14/9 da seyrediyor , 9 ay boyunca sorunlu geçen bir hamilelik ve zor doğum sonrası toparlanamadan devam ediyorum.. Doğum öncesi kilomun altına düştüm bile tek iyi sonuç bu heralde , geçeceğini umarak bebeğim sağ salim kucağımda olmasına tutunuyorum