canım ne kadar zayıf benim oğlum da ince uzun tombul değil öyle beklentim de yok daha neden tombiş olsun ki bir de küçük çokAslı dün biri Atlası görmeye geldi hayran kaldı, çok güzel bir bebek uzun zamandır böyle bebek görmedim dedi, sonuna ama çok zayıf diye eklediiiiii
Kuzum bebek tartısı almıştım, sabitlemiyor dün ağladım diye eşimde kırdı, sen beni anlarsın kuzum korkum azıcık kilo alsın toparlansın ki diğer ay ameliyat derse doktor sonuçta bir yoğun süreci olacak ordada iyice kilo vermesinMaşallah kuzum bak ne güzel doğmuş
Benimki daha minikminik kuşum diye seviyorum
Şuan kaç kilo
Günde 4 5 defa çişli bez yapıyorsa doyuyor dur kuzum, doktoruna kontrolüne de gidiyorsun zaten, ona göre hareket edersin, hiç stres olma, doymazsa mamasını arttırırsın kilosuna göre doktor söyler zaten, inan büyüdükçe farklı sorunlar çıkıyor ve şu günlerde stres olduğumuza güleceğiz
Düzelir mi bilmiyorum canım ama bizim 1 ay değişen bir durum olmamıştı yine de vermeye devam ettik ama toz da bir etki etmedi maalesefben de öyle diyorum canım öyle rahatlatıyorum içimi ama çok zor bi durummuş gerçekten senin için de üzüldümpeki tozu kullandığında bi gelişme oldu mu canım sütünde yani bu düzelebilecek bi durum mu acaba
Kuzum atlas 3.380 doğdu hastaneden çıkarken 3.160 dı ilk ay 980 gram aldıcanım ne kadar zayıf benim oğlum da ince uzun tombul değil öyle beklentim de yok daha neden tombiş olsun ki bir de küçük çok
Aa fitili bilmiyordum canım biz direk şurup verdik o zaman senin minnoş verem aşısı daha olmadı koldan asıl ateş o yapıyor canlı virüs aşısıKolundan vurulmadı canım bacaklarına vuruldu.Bizede doktor calpol yazdı ama hiç etkisini görmedim 3 saate düşürmedi mecbur fitil aldık şimdi düşmüş şükür..birde ben calpolun içerikliğini okudum beğenmedim nedense birde vermem ve bir doktorla konuştum bana dedi şurup verme kusucak gerçektende ilkinde küstü fitil en güzeli gece kalkarsa yine fitil vericem
Hay Allahım cidden boş yere stres etmiş sizi yaBaşka doktora gittim sonuçları gösterdik neden istedi bu tahlilleri dedi gerek yok bunlara dedi tekrar gitmem zaten durduk yere geriliyoruz. Birde değerler referans degeri aralığında çıkmıyor sorun mu var acaba diye stres olduk.
Kuzum bebek tartısı almıştım, sabitlemiyor dün ağladım diye eşimde kırdı, sen beni anlarsın kuzum korkum azıcık kilo alsın toparlansın ki diğer ay ameliyat derse doktor sonuçta bir yoğun süreci olacak ordada iyice kilo vermesinderdim aslında bu,
Maşallah kuzum bak ne güzel kilo almışKuzum atlas 3.380 doğdu hastaneden çıkarken 3.160 dı ilk ay 980 gram aldı
Canım sağımda hiç çıkmıyor ama emerken bi 5 dk emiyor ne kadar geliyor o sıra bilmiyorum ama ağızından akan bir süt yok ama 5 dk sonra kavga etmeler çıldırmalar çekiştirmeler başlıyor sanırım o an bitiyor süt diye yorumluyorum elimle sıkınca da o andan sonra hiç gelmiyorbenim de damla damla damla 10 cc çıkıyor her sağımda çocuğum 90 cc mama içiyor her seferindekokusunu alsa yetere düştüm sen sağıyor musun meme olarak mı veriyorsun tatlımmm :)) sensiz buralar bomboştu kuzucum hoşgeldinn
Bizde 45 günlügüz 3 gün önce 4.700 di ama şuan bile kilosunu gostermiyor minnacik. Bende boyuna falan gidiyor galiba diyorum.Şuan kaç kilo canım benim ki öyle minnak birsey yüzü falan küçücük, ah kuzum bu evladın yanında çok şükür bugün bizde 40 günlük olduk
Ya senin bebişinin kendin söylüyorsun boyu uzun uzun oluncada kilosu görünmüyor..kaç şimdi kilosu?seni bitirdiler onun bunun sözüne takılma yeterki sağlıklı olsun anne sütüm yok mesela benim şimdi ama takmıyorum..eşim 5 yaşına kadar anne sütü içmiş hiç kilolu diğil hasta oluncada geç iyileşiyor..birde sen kendinde zayıfsın benim gibi bizim bebişlerde bize benzicek bu kadar basit hiç üzülme bunun için çok şükür zor olsa bile kavuştuk bebişlerimize
Adaçayı yağı balim araştırmadım bakayım ayak altına sürüyorum birde göbeğinin etrafına aktarda önerdiKuzum acı elma yağını iyice araştırdın mı? Çok tehlikeli bence kullanma
Yok olmadı pazartesi birde o varAa fitili bilmiyordum canım biz direk şurup verdik o zaman senin minnoş verem aşısı daha olmadı koldan asıl ateş o yapıyor canlı virüs aşısı
Kız cansu senmisin?Canım sağımda hiç çıkmıyor ama emerken bi 5 dk emiyor ne kadar geliyor o sıra bilmiyorum ama ağızından akan bir süt yok ama 5 dk sonra kavga etmeler çıldırmalar çekiştirmeler başlıyor sanırım o an bitiyor süt diye yorumluyorum elimle sıkınca da o andan sonra hiç gelmiyor
Artık bu emzirme olayını rafa kaldırdm yani sadece mama öncesi veriyorum bir beslenmede önce bir kızımı sonraki beslenmeye diğer kızımı her iki göğüsü veriyorum kavga anı başlayınca bırakıp mamaya devam ettiriyorum artık ne varsa o an alırlar dedim artıksağıma geri söneyim dedim 5 gün düzenli her 3 saatte bir sağım yaptım gelen giden yok en azından diyorum memeyi tutmaya devam ediyorlar şükür gelen oldukça öyle veriyorum hoşbulduk kuzucum
Yaaa ne diyorsun bir garib oldumNiqu bebeğimmm ben hamileyim mm ❤ çok şükür Allahıma. İkinci tüp bebek denemem tuttu ❤ henüz çok yeni. Keseyi haftaya göreceğiz. Sıkı sıkı tutunsun diye dua ediyorum sen, siz nasılsınız bitanem?
Yok olmadı pazartesi birde o varama artık korkmuyorum fitil hemen düşürdü yine öyle yaparım
Eczane yarım dedi canım bende öyle yaptımFitili ne kadar koydun canım, yarım mı, tamamını mı?
Eczane yarım dedi canım bende öyle yaptım
Aaa hadi yaaaa :) evliliğimin henüz 3.yılında olduğumu göz önünde bulundurursak hâlâ ümit var mı o haldeSaol kuzumm Allah razı olsunhahah tabii kizz mutlu olmaz mı erkegin kalbine giden yol annesinden geçiyor bizde hep bu kadar on numara beş yıldız değildik ben evliliğimin ilk beş yılı lanet bir insandım bakma sonrada pamuk oldum o dönem benim adamda deliriyordu
Ay evett. O öyle dedikçe sinir oluyorsun dimi kuzumBenim kayınvalide vol2 :) benim zaten mecburiyetim var bırakmak konusunda kimsem yok, benimkide diyor annesi işe gidecek benim oğlum bana kalacak, babaannesi onu parklara götürecekbenim oğlum bana kalacak derken sanki tamamen veriyorum çocuğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?