- 19 Temmuz 2022
- 2.290
- 2.487
benim de öyle canımKuzum atlas 3.380 doğdu hastaneden çıkarken 3.160 dı ilk ay 980 gram aldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de öyle canımKuzum atlas 3.380 doğdu hastaneden çıkarken 3.160 dı ilk ay 980 gram aldı
Kizlar anne sütü ile alakalı mutlaka okuyun
Diğer adı o kuzum aynı yağ ikiside çok tehlikeli lütfen dikkat etAdaçayı yağı balim araştırmadım bakayım ayak altına sürüyorum birde göbeğinin etrafına aktarda önerdi
Amin canım.Annem bize hep fitil kullandı küçükken kardeşimde aynı dün doktoruma ulaşamayınca akrabada doktor var onu aradık 2 aylık deyince şurup vermeyin kusar çok küçük gerçektende kustu 2 defa verdim ben fitil alın deyince bizde fitil aldıkDaha küçükler ya ondan sordum canım
İnşallah daha yükselmez ateşi
Kizzz siz daha çok tazesiniz biz toplamda 13 yılı evlilikte 9 yılı devirdik daha göreceğin çoook şey var ben pamuk gibi olduysam herkes olur vardı tabiii bide diyorum ya ben çok cirkeftim öyle arkadan değil bam bam yüzüne söylerdim evlerine gitmezdim oğlumu goturmezdim falanAaa hadi yaaaa :) evliliğimin henüz 3.yılında olduğumu göz önünde bulundurursak hâlâ ümit var mı o halde kayınvalide fobin var mıydı mesela o ilk 5 yıl :)
Ay evett. O öyle dedikçe sinir oluyorsun dimi kuzum
Gayet iyi canım niye dert ediyorsunKuzum atlas 3.380 doğdu hastaneden çıkarken 3.160 dı ilk ay 980 gram aldı
Balım ağızdan alımlarda zararlı olduğunu gördüm sadece ben sen biliyorsan şöyler misin hatta kolik bebekler için önermişler bayaDiğer adı o kuzum aynı yağ ikiside çok tehlikeli lütfen dikkat et
Kuzum bnde çok sürüyorum ayaklarının altına. Ne zararı varmış kızDiğer adı o kuzum aynı yağ ikiside çok tehlikeli lütfen dikkat et
Komaya sokuyor demişti canımKuzum bnde çok sürüyorum ayaklarının altına. Ne zararı varmış kız
Balım aktar çok emin bir şekilde söyledi bende bakınca birşey görmedim internette kendi bilek içime de sürdüm yakıcı bir yağ değil kesinlikle ve bebeğim gazını çıkardı kaka yaptı onu sürdükten bir süre sonra rahatladıKuzum ısı veriyor zaten yakıyor deriyi birde uyku veriyor topuklara bir damla sürün diyorlar, bazıları karnına masaj yapıyor ne cesaretse... Doktorlar bir damlası bile bebeği komaya sokabilir diyor yani bebek uyanamadigi için hastaneye götürüp öyle komaya giren bebekler varmış
Canım bez buldun muKuzum bnde çok sürüyorum ayaklarının altına. Ne zararı varmış kız
benimkide aynı..kilo alıyor ve çişi kakası da güzel diye takmıyorum artık. Sadece kucak kucak gezdiğinde hiç meme görmemiş gibi saldıeıyor Uzun emsin diye millete vercem artıkCanım ben hiç saat tutmuyorum ne zaman isterse veriyorum. Uyaniksa asla 2 saati bulmuyor. Benimki uzun emmiyor Max 10 15 dk doğduğundan beri böyle
2 güne 1 bi bublarda var torunKızlar kayınvalideleriniz ne kadar sürede bir geliyor? Ben haftada 1 kuralı koydım eşime YETER yani
kız daha yeni doğum yaptın sen çok normal. Daha bebişler %5 görüyornuşKızlar bebeğim bana hiç bakmıyor beni görmüyor gibi yani daha erkenmi görmesi için bilemedim ama etrafa boş bakıyor sadece
Kuzum o zaten direk ölümcül, benim okuduğum doktorlar ayağa sürülen bir damla bile o çocuğa ağızdan alınmış gibi etki verebilir yani belli olmaz diyorBalım ağızdan alımlarda zararlı olduğunu gördüm sadece ben sen biliyorsan şöyler misin hatta kolik bebekler için önermişler baya
Kuzum bebek uyanmiyor diye acile götürülüp komaya giren bebekler var içeriğinde ki bısey zehirliyormusKuzum bnde çok sürüyorum ayaklarının altına. Ne zararı varmış kız
Ya canım neden biliyo musun ? Şimdi 2.ayda bizim ameliyat durumu kesinleşecek. Bende o zamana kadar kendini toplasın istiyorumX Xxudy kız sen kiloyu neden takıyorsun ki benim iki bebeğim de maşallah güzel kilo alıyorlar ve gerçekten hiçbir şey yapmıyorum, bu pek çabayla alakalı bir şey değil diye düşünüyorum. Ama adım kadar eminim ki 1 yaşından sonra zapzayif kalacaklar çünkü genetigimiz bu. Ben de zayıfım eşim de. Yani şu an ister 5 kilo olsun ister 6. Ben hiç takmıyorum şahsen kilosunu öğrendiğimde hiç öyle ne sevindim ne bir tepki verdim, ilk çocuğumdan tecrübeliyim çünkü bu konu gerçekten takılacak en son konu.
Amaaa sağolsun günümüz anneleri bunu maharet sanıyorlar kendim besledim ayy tombiş yaptım falan muhabbetleri. İnanılmaz gereksiz, düşünme bile. Bebek tartısı nedir ayrıca yahu ne gerek var böyle şeylere? Aylık tarttir tamam persentildeyse bitti gitti.
Hemde ne sinirAaa hadi yaaaa :) evliliğimin henüz 3.yılında olduğumu göz önünde bulundurursak hâlâ ümit var mı o halde kayınvalide fobin var mıydı mesela o ilk 5 yıl :)
Ay evett. O öyle dedikçe sinir oluyorsun dimi kuzum
Ne demek kuzucum okuyunca bı rahatladim bendeDemek daha iyi dinlendikleri için kısa uyuyorlarmis he bu bilgi beni birkaç saat motive eder canım sağolasın