Akışkan kuzum, evet yapıyordum sonra bırakmıştım alışmasın nefes sıkıntısı olmadığı sürece yapmayayım diye. Şimdi serum suyunu buzdolabına koy dedi 4 saatte bir 5ml nebülizatör ile buhar olarak ver 12 saatte bir de ilaçlı olarak ver dedi. İyi geldi buhar 12de yaptım uyudu sonraki 4te onu bekliyorum şimdiKuzum sümük akışkan gibi mi yoksa hani burunlarinda top gibi sümük oluyor ya birde öyle mi sen burun yıkaması yapıyor musun doktoruna sordun mu onuda? Oy kıyamam kuzum benim ya evlat olunca insan kendini unutuyor işte rabbim ikinize de tez zamanda şifa versin
Bizim de öyle şu an buharla rahatladı ama uykusunda da horlama gibi sesler çıkarıyor arada. Uyuyamıyorum resmenÇok hırıltılıydı canım burnu boğazı dolu olduğu için
Geçmiş olsun canım ama sen de uyu bak 1 saat daha var dinlen sırtın iyileşsin uyumayı ihmal etmememiz gerekiyor yine bebekler içinBizim de öyle şu an buharla rahatladı ama uykusunda da horlama gibi sesler çıkarıyor arada. Uyuyamıyorum resmen
Yapmaz olur mu onu da yapıyo zaten ama eşim at gözlüğü takmış insanlardan değil çok şükürAminn kuzum benim Allah razı olsunrabbim bı yerden olmadi ama diğer yerden nasip etti, ben resmen anne evinden kurtulmak için erken yaşta evlendim yoksa eşimle biraz daha gezer tozardik üvey baba cok zor... Kizz seninki baya tehlikeli heee aman dikkat et eşini uzak tut doldururda onu heee
Amiiin canım inşallahKuzum sen bolca dua et Allah kp’ne uzunca ömür versin
Çocuk büyütürken neler geçmiyor ki bu geçmesin canım sen de tecrübelisinbenim ki yeni uyudu, yani uyumuştur inşaallah
Ara ara benimde öyle oluyor hepimize oluyor, öyle olduğunda bana iyi gelen genelde kek pasta yapıp çocuklarla bir çay içmekDün modum çok düşüktü
Saol kuzumm Allah razı olsunKuzum sen bolca dua et Allah kp’ne uzunca ömür versin
Valla şaka bir yana çok güzel bir bağ kurmuşsunuz kuzucum Allah daim eylesin. Eşin de çok mutludur heee sizi böyle gördükçe .. benimki yıldı artık nefretimden
Anladım kuzumm inşallah şifa olsun minigine hemen geçsin gribiAkışkan kuzum, evet yapıyordum sonra bırakmıştım alışmasın nefes sıkıntısı olmadığı sürece yapmayayım diye. Şimdi serum suyunu buzdolabına koy dedi 4 saatte bir 5ml nebülizatör ile buhar olarak ver 12 saatte bir de ilaçlı olarak ver dedi. İyi geldi buhar 12de yaptım uyudu sonraki 4te onu bekliyorum şimdi
Ne yaptınız kız geceAnladım kuzumm inşallah şifa olsun minigine hemen geçsin gribi
Kuzum yıpratma kendini ateşi de olacak hasta da olacak erkekler hep böyle soğuk kanlı olur sen tetikte olcan maalesefKendi çocuğunda ateş olarken nasıl bir duyğu onuda dün gördüm eşim kadar rahat kabul edemedim oğluşum çok değişmişti onu öyle görmek beni bitiriyordu şimdi çok şükür yok İn şa Allah bir daha olmaz
İnanmazsin uyuduNe yaptınız kız gece
Benim kayınvalide vol2 :) benim zaten mecburiyetim var bırakmak konusunda kimsem yok, benimkide diyor annesi işe gidecek benim oğlum bana kalacak, babaannesi onu parklara götürecekKuzum benim ailem 40 km uzaklıktaki ilçede . Eşimin ailesi yürüyerek 5-6 dakika öyle diyimbunlar yakında olduğu için sık görüşmeyi hak görüyolar kendilerine. Ay bir de şuna çok sinir oldum . Benim ofisim ailemin olduğu ilçede . Haliyle ilayı oraya götürüp anneme bırakacağım. Geçende kv böyle ilayla konuşuyor gibi yapıp ‘’ay benim kızımın annesi ofise giderken kızımı bize bırakacak biz gezcz dimi babaannem’’ diyo. Pardoooon ?! kim demiş bırakacağımı
Aslııııı nasıl uyuttun nasılllll benim ki dün gece bana kök söktürdü sarı oğlan ya,İnanmazsin uyudutarihe bugünü not olarak düştüm hala inanamiyorum
benim de damla damla damla 10 cc çıkıyor her sağımda çocuğum 90 cc mama içiyor her seferindeCanım üzülme emzirirken benimde öyleydi her öğün 90 cm anne sütü içirirdim ama kilo almamıştı doktor protein zenginleştirici toz vermişti sma nın onu kullandık anne sütü verirken yani anne sütü protein açısından zengin değildi kilo aldırmıyor benimde zaten kesildi şimdi azlık damla damla geleni veriyorum üzülme her şeyde vardır bir hayır ağlama stres olma sen
Haklısın canım dün her kes bana bunu söyledi ama işte ilk defa olunca bilmedim ne yapayımKuzum yıpratma kendini ateşi de olacak hasta da olacak erkekler hep böyle soğuk kanlı olur sen tetikte olcan maalesef
Kuzum valla anlamadım bende şoktayım halaAslııııı nasıl uyuttun nasılllll benim ki dün gece bana kök söktürdü sarı oğlan ya,
Aslı dün biri Atlası görmeye geldi hayran kaldı, çok güzel bir bebek uzun zamandır böyle bebek görmedim dedi, sonuna ama çok zayıf diye eklediiiiiiKuzum valla anlamadım bende şoktayım halagözlerini fal taşı gibi açmıştı koynuma koydum mırın kırın etti bı baktım sızmış allahimm inşallah böyle devam eder inşallah bı kerelik değildir oyy kıyamam gizoş ahh sıpa annecigine neler yaptın totosunu ısır benim yerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?