- 6 Mayıs 2013
- 1.039
- 476
- 36
İlk çocugumda benimki de philipsti. Şimdi baktım bozulmuş. Yeni bişey almak zorundayım. Aynısını almayım diyorum bu seferBen Philips kullanıyorum çok memnunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk çocugumda benimki de philipsti. Şimdi baktım bozulmuş. Yeni bişey almak zorundayım. Aynısını almayım diyorum bu seferBen Philips kullanıyorum çok memnunum
Kuzum kakada mukus var mı? Bebeğinin acaba alerjisi mi var süt alerjisi, yada reflü birde canım acaba çok mu emiyor kaç dakike emiyor ,Kızlar bugüm yine fışkırır gibi kustu bebeğim Hem de baya baya. Ya anlamıyorum neden oluyor haftasonu, acilde bir şey yaparlar mı gitsek? Yarını mı bekliyim
Çok pahalı o kol altı yaAhaa deme kiiiaaz allahh geliyor gelmekte olan ashahdha ben kesin taktiriyorum o zaman spirali hiç uğraşamam benimki de korunmuyor bende hayatta hap içmem kol altı implantta çok iyi diyorlar ama bilemedim bı doktora danışmak lazım
Valla slinge koydum duruyor orda şimdi çocuk resmen doğduğuna kendi bile inanmıyor yani koynumda hayatına devam etmek istiyorNe yapsak bilemiyorum
Benimki bundan canım. Ben bunu dolaptan almıştım ilk çocuğumda. 2 yıl kadar kullandım resmen ve hala çok şükür iyi durumda yani, denk gelmiştir sana bence çünkü gerçekten kullananlar hep çok memnunİlk çocugumda benimki de philipsti. Şimdi baktım bozulmuş. Yeni bişey almak zorundayım. Aynısını almayım diyorum bu sefer
Benim o acılar geçti artık 3 dikişim vardı yarın 3. Hafta kontrolüm var bakalım düştü mü bilmiyorum erken geçti dikiş yeri acılarım şuan tek sıkıntım temızlık yapmam lazım oraya nasıl alıcam nasıl yapıcam salağa bağladım suana
düştü 5-6 tane canm ama kaç tane var bilmiyorum ben hala ayakta kalınca kesi yerim acıyor klozet dısında tuvalete bile oturamıyorum cok canım yanıyor
Bende bilemedim canım başka şikayeti var mı ki ?hastaneye gidicrz de haftasonu işte acilde bir şey yaparlar mı bilmiyorum
Arkadaşım birkaç ay önce 2.500 TL'ye yaptırdı şu an ne kadar? Kız sen 9 ay sonra tekrar gebelik düşünüyorsan bence hiç bulaşma spiral veya buna. Ben olsam yaptırmam yani değmez o kadar kısa süre için prezervatif+ geri çekilme tamam benceÇok pahalı o kol altı ya
Düştü mü bilmiyorum canım ama acılarım falan geçti 3 hafta oldu işte 3 dikişim vardı zaten azdı sadece bazen iyileşme sızıları oluyor o kadar senin nasıl patladıDikişlerin iyileştim? Benim dış dikişler patladı
Kocama dünden sonra güvenmiyorum ben kol atlıyı baya pahalı diye biliyorum tam fiyat bilmiyorum canım. Aynen dediğin şekilde yoksa unutsun beniArkadaşım birkaç ay önce 2.500 TL'ye yaptırdı şu an ne kadar? Kız sen 9 ay sonra tekrar gebelik düşünüyorsan bence hiç bulaşma spiral veya buna. Ben olsam yaptırmam yani değmez o kadar kısa süre için prezervatif+ geri çekilme tamam bence
Ben hep makasla kesiyorum canımKızlar bebeklerde bebek tırnak makası kullanan var mı? Ben yeni aldım kullanmaya cesaret edemedim daha ama kullanmam lazımpilli törpü tırnak kenarlarını törpülemiyor batık olmasından korkuyorum kenarları törpülersin eti de törpüleniyor kızarıyor busbefer mikrop kapar diye korktum kızlarım yerinde durmuyor zaten yaparken. Tırnak makası artık kullanılır herhalde demi bebeklerin ki zaten minicikmiş dün yeni aldım yoktu evde
Benimki başka modeli on yıl önce kullanmıştım geçen sene kardeşimde kullandı ve bozuldu ben biraz daha araştırayım bu modeliBenimki bundan canım. Ben bunu dolaptan almıştım ilk çocuğumda. 2 yıl kadar kullandım resmen ve hala çok şükür iyi durumda yani, denk gelmiştir sana bence çünkü gerçekten kullananlar hep çok memnun
İlk 1 haftasında tırnak makası kullandım ben ama beğenmedim dediğin kenarları iti duruyor..törpüyle kenarlarını yuvarlak yapıyorum güzelce etine hiçbir şey olmuyorKızlar bebeklerde bebek tırnak makası kullanan var mı? Ben yeni aldım kullanmaya cesaret edemedim daha ama kullanmam lazımpilli törpü tırnak kenarlarını törpülemiyor batık olmasından korkuyorum kenarları törpülersin eti de törpüleniyor kızarıyor busbefer mikrop kapar diye korktum kızlarım yerinde durmuyor zaten yaparken. Tırnak makası artık kullanılır herhalde demi bebeklerin ki zaten minicikmiş dün yeni aldım yoktu evde
Benimkilerin tırnakları ete çok yakın herhalde kuzum yapamadım törpüyle beceremedim sanırım ortası oluyor kenar tırnakları yapamıyorum törpüde nedenseİlk 1 haftasında tırnak makası kullandım ben ama beğenmedim dediğin kenarları iti duruyor..törpüyle kenarlarını yuvarlak yapıyorum güzelce etine hiçbir şey olmuyor
mukus var canım ınun için alerjiden şüphelendim bende. Çok hayatta emmiyor 10 dakika ancak.Kuzum kakada mukus var mı? Bebeğinin acaba alerjisi mi var süt alerjisi, yada reflü birde canım acaba çok mu emiyor kaç dakike emiyor ,
canım iç dikişler düştüyse yaparsın ben iç dikişker düşmediğinden yapamıyorum zarar veririm diye her gün yıkayıp kurutuyorum güzelcdBenim o acılar geçti artık 3 dikişim vardı yarın 3. Hafta kontrolüm var bakalım düştü mü bilmiyorum erken geçti dikiş yeri acılarım şuan tek sıkıntım temızlık yapmam lazım oraya nasıl alıcam nasıl yapıcam salağa bağladım suan
canm bide 3-4 gündür kakası mukusluBende bilemedim canım başka şikayeti var mı ki ?