Evet canım ama tek seferden bir şey olmaz bence ya doktor zeytinyağı günde 3 kez 1 çay kaşığı ver 5 gün boyunca dedi şimdi verdim mamadan önce verdiğim gibi başladılar gaz çıkarmaya şükür inş kaka da yaparlarCnm inş alışkanlık yapmaz ama bn buraya yazmıştım geçen günlerde kulak çubuğuna bnde zeytınyağı sürdüm o sekılde yaptı
Canım hırıltı burnunda mı var da grip dedi bizimde var hırıltı bir korktum şuan acaba grip mi oldu bizimdeGecen haftadan beri var hatta hastanede yatırdı doktor grip diye ama beyaz şeffaf akıntı var, balgamı sökse belkı kalmıcak bişi ama sökemıo kusmuyor
Haha evet ama olsun o da güzel hayatımıza renk geldibenimde öylebaşkaları her işini yapınca insan tembelleşiyor gerçekten. Herkesi gönderince aşırı rahatladım eski tempoma döndüm tek fark sürekli meme isteyen biri var
Bizede grıp dendi hatta 3 gun hastanede yattı tedavı aldı devamlı buhar ve antibiyotik tedavısı doktora yazdım bugun getır yıne bakım bır dedı ama uzak hastane tek gıdemem eşimde cok izin aldı bu aralar, nane çayı verdım 2 çay kaşıgı, ayaklarının altına limon sürüyorlarmıs, bırdr dövülmüş sarımsakla zeytınyagını karıstırıp sürüp corap giydiriyorlarmıs balgamı kakayla atıyormuş, onuda denıcem valla götürsem yıne yatıs der dıye korkuyorum ama yatacak bişeyi yok cocugumun buharda verıyorum ben evde ılaç değil ama izotonık serum koyuyorum makınayaCanım hırıltı burnunda mı var da grip dedi bizimde var hırıltı bir korktum şuan acaba grip mi oldu bizimde
Geçti iyi durumu maşallah demıstı sabah yazdım tekrar getır bir göreyım dedi ama götüremedim cok uzak diğr oğlumda okulda ya onu kımseye emanet edemem cunku ama sümük sesi duyunca çekıyorum dırek gelıyor öyle öyle rahatlıyor odada buhar makınası hep açık, olmadı hava temızleyıcı alıcam valla bu nedir yaGeçmiş olsun canım ya beyaz şeffaf akıntı aspiratöre çekince bizde de var ama temizleyince geçiyor rahatsız etmiyor temizlenince peki doktor ne diyor hastanede yattıktan sonra
Hahah gazlı anneler kulübüAaayynıııııbebeklerimiz de aynı olunca tabi bu arada programın ismini söylesene kuzum . Benimki de battaniye üstünde kuru kuru çekildi
Evet genel cerrah meme Kliniği de olabilirGenel cerraha mı gitmem gerek
Canım olarak neyi var, sadece burunda hırıltı mı ? Çok geçmiş olsun. Ne kadarlık oldu sizin pekiBizede grıp dendi hatta 3 gun hastanede yattı tedavı aldı devamlı buhar ve antibiyotik tedavısı doktora yazdım bugun getır yıne bakım bır dedı ama uzak hastane tek gıdemem eşimde cok izin aldı bu aralar, nane çayı verdım 2 çay kaşıgı, ayaklarının altına limon sürüyorlarmıs, bırdr dövülmüş sarımsakla zeytınyagını karıstırıp sürüp corap giydiriyorlarmıs balgamı kakayla atıyormuş, onuda denıcem valla götürsem yıne yatıs der dıye korkuyorum ama yatacak bişeyi yok cocugumun buharda verıyorum ben evde ılaç değil ama izotonık serum koyuyorum makınaya
4 kilo canım. 1 numara kullanıyorumKaç numara kullanıyorsun kaç kilo bebek
Ay çok güzelHahah gazlı anneler kulübübaby story kuzum böyle amatör bişey yaptım
Ayy çok tatliş olmuşşHahah gazlı anneler kulübübaby story kuzum böyle amatör bişey yaptım
Cnm o kalpleri instagramdan mı yaptınHahah gazlı anneler kulübübaby story kuzum böyle amatör bişey yaptım
Saol kuzummAyy çok tatliş olmuşşuyurkenmi yaptın cnm, uyanıkken olmuyor eli ayağı durmuyor, geçen gun 40.gününü çekim dedim durmadı, uğraşamadım vazgeçtim
Benimki yaklaşık 3.5 kg ve 2 numaraya geçtim 3 gün önce bezinden taşıyor kakalar diye ve sorun ortadan kalktı, seninki de küçük geliyor olmalı4 kilo canım. 1 numara kullanıyorum
Ne güzel de giyinmişCnm o kalpleri instagramdan mı yaptın
Uyumayıp kıpış kıpış yaptıgı için durmuyor oyuzden çekemedim benguzel poz veremedi
Ay maşallah çok şeker bunlarHahah gazlı anneler kulübübaby story kuzum böyle amatör bişey yaptım
6 gündür benimde geçmiyor. Mastit olmuşum. Bende gece agri başladi anlamlastiramadim. Sabah ateşle uyandim grip oldum sandim mide bulantilari falan. Gogus agrisi dayanilcak gibi degil. Ustunde kirmizi olmaya baslamis. Buraya yazdigimda mastit baslangici dediler. Dr aradim hemn sag boşalt dedi. Zorla sagdim emziremedim cunku bebek iki gogusmude almadi vucut sicakligindan dolayi. Sagdim duş aldim parol içtim uyudum. Geçti. Ama yine o gogsumu boşaltmazsam hemen ateş ve çok agri oluyor. Geçmiş olsun ikimizde çabucak atlatirizKızlar göğsümde yangı ağrı batmalar var dayanamıyorum resmen ebe sağ dedi pompayla, sağıyorum ama geçmiyor sıcak duş aldım elimle masaj yaptım geçmiyor neyapmam lazım
Hay Allah ya alerjik mi acaba öyle olabilir miGeçti iyi durumu maşallah demıstı sabah yazdım tekrar getır bir göreyım dedi ama götüremedim cok uzak diğr oğlumda okulda ya onu kımseye emanet edemem cunku ama sümük sesi duyunca çekıyorum dırek gelıyor öyle öyle rahatlıyor odada buhar makınası hep açık, olmadı hava temızleyıcı alıcam valla bu nedir ya
Oy cicilerini yesinler pembişHahah gazlı anneler kulübübaby story kuzum böyle amatör bişey yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?