- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.713
- 53
Canım sıfır kol Zıbın nereden bulurum ben aradım bulamadım bir aylık içinUltra air bizimki canım
Kız yazdığına güldüm
Canım bana çok geldi giydirdiklerin
Ben sıfır kol zıbın üstüne de uzun kollu üst, bir patikli don üstüne çorap, yada tulum, altına sıfır kol zıbın, üstüne de ince battaniye örtüyorum geceleri, gündüzleri sadece karnını sarıyorum, bizim ev sıcak, çok güneş alıyor 25 26 derece oluyor gündüz
Mis gibi yaparsın, hatta daha iyi yaparsın, düzenin daha iyi olur
Ayy nem kısa kol, kapriyle uyuyorum
Üstümde de ince pike, ona rağmen de sıcak terliyorum yazın ne yapavam
Bizim evimiz sıcak baya
anne sutunu damlattiktan sonra bas asagi tutuyorum aglayip zorlandikca bi kismi cikiyor diyorum ya evet tamamen temizlenmiyor ama benim guvendigim yonttem bu kuruyan burnu bi kısim aciliyor tamamen degilBurnu çok küçük içindekileri nasıl temizleyebiliriz
Zara'da buldum arayan varsaCanım sıfır kol Zıbın nereden bulurum ben aradım bulamadım bir aylık için
ben hastanede bile ne eldiven ne şapka taktım eldiven kesinlikle deniyor şapkada belki ilk hafta büyüdüler artık bence de bebekler serinlik severmiş sıcaklama onlarda huzursuzluk yaparmış daha çok ağlamasına neden olurmuşCanım emdikten sonra altına alma alt alma işlemini genelde emmeden yap, oda kusmayı tetikliyor ve şapka takma ben ne şapka ne eldiven takmadım canım. Fazlasını kusmuştur bence. Stres yapma sakın yavaş yavaş alışacağız bebeklerimize
Sıcak oluyor mu peki bebekBen de aynı derece ama ben bir tulum bir çorap bir de üstüne yum battaniye seriyorum o kadar
Kusma güncellemesi yeni geldi benim oğlana inşallah öyledir süt boşa gidiyor endişesi oluyor kusunca bide iki gecedir çok yorgunum süt azaldı sanki kusunca tekrar emmek istiyor yetmezse diye korkuyorumKuzum çökelek gibi kustuysa hiç korkma üzülme bir önceki emdiği sütü sindirimiş fazlasını çıkarmış ben öyle kusunca seviniyorum kız demekki doymuş bide sütün fazla gelmiş oohhh gelsin kiiloocuklarr
Yün yelek giydirdigimde huylaniyor onu anlıyorum giydirmiyorum o yüzden kafası soğuk geliyor doğduğundan beri takıyorum bende arada çıkartıyorum ama nadir saçları çok gür değil kendini isitamaz korkusuben hastanede bile ne eldiven ne şapka taktım eldiven kesinlikle deniyor şapkada belki ilk hafta büyüdüler artık bence de bebekler serinlik severmiş sıcaklama onlarda huzursuzluk yaparmış daha çok ağlamasına neden olurmuş
Evet burnu elleri ayakları hep sıcakSıcak oluyor mu peki bebek
Benim burun ucu yüzü serin oluyor bir derece daha alacağım eve şuan acaba o mu bozukEvet burnu elleri ayakları hep sıcak
Aynen canım bende hastanede bile takmadım,. Kv taktı ben çıkardım. Şapkada kafasının terlemesine neden oluyor. Evet canım bende serin tutuyorum ve hemşire bana dedi ki 25 derece evde tek zıbınla kalsın. Arkadaşım doğum yaptı iki aylık bebeği tek zıbınla tutuyor bebeği.ben hastanede bile ne eldiven ne şapka taktım eldiven kesinlikle deniyor şapkada belki ilk hafta büyüdüler artık bence de bebekler serinlik severmiş sıcaklama onlarda huzursuzluk yaparmış daha çok ağlamasına neden olurmuş
Canımmm serın olması normal bu üşüdünüz anlamına gelmez, seni anlıyorum zor bir süreç yaşadın ama balım çok sıcağa alıştırmaBenim burun ucu yüzü serin oluyor bir derece daha alacağım eve şuan acaba o mu bozuk
Cybex aldım öyle ağır ki, şimdi dooana alacağım bir tane, en azında kendim çıkarabileyim kuzu ağır araba hiç kullanışlı değilHahah kız hafif araba istiyorum deyip benimkinden bile ağır araba almışsınKenya bende çok begeniyordum napoliye şimdi internetten baktım bide Kraft bence Bebek Arabasında eeennn kaliteli marka oğlumun sattığım arabası krafttı 3 tane çocuk büyüttü 6 senede yine de taş gibiydi ama gel gör ki çok pahalı Kraft o yüzden ben bütçeme uygun gitmek zorunda kaldım sen çok iyi yapmışsın kuzum Kraft tercih etmekle iyi günlerde kullan inşallah
Kuzum dooana da kullanım süresi çok kısa yaCybex aldım öyle ağır ki, şimdi dooana alacağım bir tane, en azında kendim çıkarabileyim kuzu ağır araba hiç kullanışlı değil
Kuzu evet, ama hafif birsey alayım diyorum en azından eşim yokken rahat çıkayım. Evet kullanımı kısa, 6,7 aya kadarmış sonra diğer aldığım arabaya geçerim diyorum. Dooanayıda satarım diye düşündümKuzum dooana da kullanım süresi çok kısa ya
Kuzum senin minnoş 5. Hafta atağında olabilir internetten belirtilerine bak bi istersen her atak haftası bebeklerde yeni bir adaptasyon uyum süreciymiş aslındaYaaa bu anlattıklarını birebir yaşıyoruz kuzum ya ama daha 41. Gündeyiz benim kız erken mi atağını yaşıyor ne yapıyor ağlama krizleri uyku sorunları ay ay huni takıp gezicem bende az kaldı
Ekstra alacaksın anladım kuzum o zaman mantıklı ben elindekini satıp alacaksın sandımKuzu evet, ama hafif birsey alayım diyorum en azından eşim yokken rahat çıkayım. Evet kullanımı kısa, 6,7 aya kadarmış sonra diğer aldığım arabaya geçerim diyorum. Dooanayıda satarım diye düşündüm
Bende korkuyorum yıkamayi . Internette senin dedigin gibide yapiyorlarmiş. Sen nasil yapiyorsn normal serum suyunu alıp neyle damlatiyorsun. Yoksa hazir satilanlarımı Var. acaba normal serum suyunu alipda damlatsam olurmu. Bide nasil oluyor. Sùmuk çikiša dogru geliyormu zamanla yoksa sadece hiriltiyimi geçiriyor. Birde günde kaç kere kullaniyorsn. Bana Dr bir damla verdi 5 gun kullqnacaksn dedi bu gun 4 ci gun hic bir degisiklik yok.Serum fizyolojik damlatıp temizliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?