2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    285

Grupta yeniyim nasıl listeye ekleneceğiz bilemedim yav

Yaş 28, kese 5+3, kalp atışı 7+1 , cinsiyet belirsiz :))) sat ne oluyor bilemedim

B Buddy x yaş 30 sat 22.05 kese 5+0 kalp atışı 6+1

Hamilelik nasıl gidiyor kızlar? göbüşler çıkmaya başladı mı?
2 gündür çok çok fazla uykum var yani ilk haftalardada vardır ama bu 2 gün inanılmaz fazla olmuş gözlerim kapanıyorgöbüşler ben sandımki gaz ama görüyorum hiçde öyle diğil oturarken daha çok belli oluyor buSende durumlar nasıl?kaçıncı haftadasın?

Cevaplarınız için tesekkur edıyorum kızlar
Bn kalp durması yaşamadım, 3 kımyasal yasadım üst üste, belkide sağlıksız yumurta yada sperm dıye düşündüm, pıhtılaşmadan dolayıda olabılır tabii
Pıhtılaşma varsa bu haftaya kdr bıle gelmem mucize sanırım

Dün oksapara ve coraspine başladım kızlar, sanırım sık sık kontrollere cagırır artık, hemorojik kistımde var cunku,
Kan sulanınca insallah kisti beslemez
P. Tesi farklı bi doktora gıdecegım

Bu ağrı hep devam edecek mi benim sadece gece yattığım da ağrıyla uyanıyorum sabah 1 saat falan sürüyor yataktan zor kalkıyorum her gece aynı şuan 1 haftadır yani sabah uyandığım da sanki belim kopmuş gibi tekrarda uyumak zor oluyor hareket etmekte sonra kalkınca gün içinde geçiyor hiç problem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…