Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlıkla hamile kalır ve kucağınıza alırsınızMaalesef kürtaj dedi Dr sağlıkla kucağınıza alın inşallah beni tabloya eklemeyiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlıkla hamile kalır ve kucağınıza alırsınızMaalesef kürtaj dedi Dr sağlıkla kucağınıza alın inşallah beni tabloya eklemeyiniz
Maşallah 4. diğerlerinin cinsiyeti nedir zor olmuyor mu :)) siz daha rahatsınızdır bizden çok şey anlatabilirsiniz :))Bugün itibarıyla 8+3 oldum,yaş37 olacak öyle yazalım,4.hamileliksat 20 haziran,kese 5+3,kalp 7+4
Canım bende yapıyorum ama dinlenerek kendimi yormamaya çalışsamda yoruluyorum da malum benim 3çocuk,temizliğe yardım olsada yemek yapmak için hep ayaktayım,ağrın dinlenince geçtiyse sorun yoktur,benim de dinlenince geçiyor ayakta fazla kalınca oluyorKızlar mecburi bugun temizlik yaptım
UzAnmadım, yavaş yavaş süpürge, vileda, toz alma, eğil kalk vs.
H. Sonu bzım bahçede düğün olacak çunku
Çok çok hafif agrım var, inşallh bişy olmaz, hiç bukdr temizlik yapmamıştım
Saat 11de başladık, akşama kdr yapılması grek
Sizler süpürge, vileda, cam silme yapıyormsunuz
Canım bebiş ilerlemiş kalbi güzel duyulmuş bu kanama alanları bi çok hamilelikte yaşanıyor ilaçlar şifa olacaktır,uzanıp dinlenin bol bolÇok endişeliyim böyle bir durum yaşayan varmı aranızda 8+2 de iyi bir hastane ve doktora gittim kalp atışı suyu kese yeri herseyi güzel gördü doktor kanlanma alanı da yok dedi. Dün 8+5 herzamanki gibi kahverengi lekem ve sancılarım oldu hep oluyor nasıl olsa herşey normal diye önemsemedim.
Gece kanama gelmeye başladı aynı hastaneye gittim kanlanma alanı oluşmuş 2.5 cm rahim ağzına yakınmış kese alta kaymış biraz düşük olur dedi kanlanma alanından bebek de kopar gider gibi konuştu. Kalp atışı var hala . Gelişimi normal. Proluton iğne ve kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı progestan kullanımı günde 2 ye çıkar denildi. Yerinden kımıldama yat sadece tuvalete kalk deniyor. Yani çok şoktayım herşey normal giderken 3 gün içinde nasıl bir anda kanlanma alanı olur. Sizce atlatır mıyım bunu.
Bel çevresi benimde genişlediCanım ben önceki olumsuz gebeliklerimden dolayı dişimi sıkıp 5. Ayı beklemeyi düşünüyorum Allah nasip ederse sadecekendime bir tane pantolon aldım artık sığmıyorum ödem mi ikiz gebelik diye mi bilmiyorum ama bel çevrem genişledi sanki 9 haftadayım
Ben hiç bilmiyorum kuzumKızlar genetik test sonucundan anlayan varmı
1kızım 2oğlum var,bir de sürpriz yumurtam Valla ilki normal doğum ,oğluşlar sezeryan geldi ama hepsinde sancıyla aniden oldu sezeryanlarda da,3.hamileliğim plasenta previa totalis olarak geçti 26.haftada kanamalarla hastanede yattım hep çok şükür sağlıkla geldi şimdi de riskliyim plasenta previa ihtimali var diye ama Allah bilir,4.hamilelikte korunuyorduk aslında tek kez yarım yamalak korunma olduveee sonuç sürpriz yumurta,tatildeydik öğrendiğimde ama atlayıp yüzmeye aquadan kaymaya denize havuza eğlenmeye devam ettim yoktur ya dedim derken regl gelmeyince asm gittim değerim oldukça yüksek çıktı öylece ilerledik işte,her bebek başka tecrübe yaşattı bana,bakalım şimdi neler bekliyor az çok biliyorum hafta hafta neler yaşayacağımıMaşallah 4. diğerlerinin cinsiyeti nedir zor olmuyor mu :)) siz daha rahatsınızdır bizden çok şey anlatabilirsiniz :))
çok geçmiş olsun bende dün oldum kürtajı. Allahım doğru zamanda yeniden nasip eder inşallah yıpratmayın kendinizi :)Maalesef kürtaj dedi Dr sağlıkla kucağınıza alın inşallah beni tabloya eklemeyiniz
Hayırlısı olsun canım yaptırmadım hiç anlamıyorumKızlar genetik test sonucundan anlayan varmı
Geçmiş olsun tekrardançok geçmiş olsun bende dün oldum kürtajı. Allahım doğru zamanda yeniden nasip eder inşallah yıpratmayın kendinizi :)
aynı doktora yaptırmısız genetık testımızı :)Kızlar genetik test sonucundan anlayan varmı
Bn yazlıktayım, kendi doktoruma attım sonucu coraspin ve oksapar iğneye başla dedia
aynı doktora yaptırmısız genetık testımızı :)
benımde mthrs- homozıgot ve altındakı 12898c olan heterezıgottu,
bayram bey folbıol onermıstı..
tup bebek doktorum hıc bıseye gerek yok dedı ..
ama farklı bı doktor pıhtılasma var dedı coraspırın basladık, suan hamıleyım ıgne kullanıyorum canım kan sulandırıcı..
doktor daha ıyı yorumlar bunu ve her doktorunda yorumu farklı oluyor ..
Geçmiş olsun canımçok geçmiş olsun bende dün oldum kürtajı. Allahım doğru zamanda yeniden nasip eder inşallah yıpratmayın kendinizi :)
İlaçlarını düzenli al bişeycik olmazBn yazlıktayım, kendi doktoruma attım sonucu coraspin ve oksapar iğneye başla dedi
Ama bıkaç doktora ve hemotolojiye de sormk istıyorum
Ama 10. Haftaya geldım, kalp durmalarının en sık yaşandıgı haftalar,
Bide kanamalı kistim var, off napıcam benn
Geçmiş olsun canımçok geçmiş olsun bende dün oldum kürtajı. Allahım doğru zamanda yeniden nasip eder inşallah yıpratmayın kendinizi :)
Geçmiş olsun canım Seninde Allah gönlüne göre versin İki oğlum var Allah onlara sağlık versin üçüncü sürpriz bir geliş gidiş yaptı.. hep derim sağlıklısı hayırlısı .. küçük oğlum nerdeyse her besine alerjisi karın ağrıları yani aslında üçüncü istemiyordumçok geçmiş olsun bende dün oldum kürtajı. Allahım doğru zamanda yeniden nasip eder inşallah yıpratmayın kendinizi :)
Benim sat 22 Haziran aynı olmuşuz sağlıkla gelsin MinişlerBugün çok şükür doktor randevumuz iyi geçti kanamadan sonra çok korkmuştum neyse ki büyümeye devam ediyor minik. Ama geriden geliyor. Sordum doktora geriden gelmesi tehlikeli mi diye, tehlikeli kabul edilebilecek aşamayı geçtik bu saatten sonra sadece SAT değişmiş oldu bundan böyle yeni SAT 22 Haziran, doğum tarihi 29 Mart olarak kabul ediyoruz dedi. Kalp atışları kuvvetliymiş çok endişeli günler geçirdim ama çok şükür iyi haberler aldık 8+0 bugün. Perintologa da gitmiştim o da SAT 20 Haziran demişti. Benim tüp bebek transferim adet tarihine göre geç olmuştu ondan dolayı sanırım karışıklık. İnşallah farkı kapatır ileride
Merhaba benim genetik sonucumla sizinki aynı kan sulandırıcı kullanıyorum kullanmak gerekiyor bana kullanmasan da olur diyen doktor olmadı hepsi kullanman lazım dediKızlar genetik test sonucundan anlayan varmı
Bu genetik test dediğiniz fetal dna ile aynı şey mi oluyorMerhaba benim genetik sonucumla sizinki aynı kan sulandırıcı kullanıyorum kullanmak gerekiyor bana kullanmasan da olur diyen doktor olmadı hepsi kullanman lazım dedi
doktoruna guvenıyorsan eger başlamalısın,Bn yazlıktayım, kendi doktoruma attım sonucu coraspin ve oksapar iğneye başla dedi
Ama bıkaç doktora ve hemotolojiye de sormk istıyorum
Ama 10. Haftaya geldım, kalp durmalarının en sık yaşandıgı haftalar,
Bide kanamalı kistim var, off napıcam benn