- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.713
- 53
Valla bugün ben kendime bir beden büyük elbise ve sütyen aldımKızlar alışverişe kaçıncı ayda baslamayı düşünüyorsunuzbir tarafim diyo hemen basla herseye hergun zam geliyo ne alırsan kâr diyorum diger tarafım bi 5. Ay'ı gör diyo cok kararsizim
Yaaa sende miValla bugün ben kendime bir beden büyük elbise ve sütyen aldımbebek alışverişimden önce kendime biraz almam lazım çünkü şimdiden sığmıyorum hiçbir şeyime
Al al fiyatı artmadan ne de olsa giyersinYaaa sende mibunu sormaya cekinmistim cok erken diye ama 11. Haftadayim gecen haftaya gore gobegim cikti gaz saniyodum ama degil ya bu kadar uzun gaz surmez bende hamilelere pantolon icin aparat var onu ekledim sepete bakim alicam heralde
Yemek falan yiyebiliyo musun yoksa ödem falan mi topluyosun kiAl al fiyatı artmadan ne de olsa giyersinHer hafta 1 kilo alıyorum neredeyse böyle gitmez umarım
Allahım gücüne gitmesin ama hiç mide bulantım olmadığı için gayet herşeyi yiyorumYemek falan yiyebiliyo musun yoksa ödem falan mi topluyosun ki
Hemen çıkar diye düşünüyorumBen de söyleyim doktora aklımdaydı bugün unuttumdevlette ne kadar sonra çıkıyor sonuçlar acaba
Ayy evet o ilaclar cok sisiriyo 2 defa transfer olmustum o 2 haftada bile şişmiştimAllahım gücüne gitmesin ama hiç mide bulantım olmadığı için gayet herşeyi yiyorumbi de tüp bebekten kalma ilaçlarım devam ediyor. Hatta kanama nedeniyle dozu arttı onlar da çok ödem yapıyor. Ödem vücutta durunca yapa dönüşür diye bi am önce vermem lazım ama kanamadan dolayı çok hareket etmek de istemiyorum korktum
Dediklerini yapıcamAyy evet o ilaclar cok sisiriyo 2 defa transfer olmustum o 2 haftada bile şişmiştimAllah yardimcin olsun canim benim bol su ic az tuzlu tuketmeye calis odeme iyi gelir cokta kafaya takma o kadar ugrastik evlat sahibi olmak icin kilo verilir
canım ben bilmiyordum hamile olduğumu tam bayram tatiliydi denizden havuzdan çıkmadım sürekli atladım zıpladım iki haftada belki 10 kere uçağa bindim lekelenmem benim de oldu sonradan ama geçti hala progestan kullanıyorum kan sulandırıcı iğnem var anladığım kadarıyla 12 haftaya kadar düşükler tamamen bebekten kaynaklı için rahat olsun oynadın die bebek düşmez o kadar kolay düşseydi kadınlar gizlice kürtaj yaptırmaz göbek atarlardı damacana kaldırsan bile düşmüyorArkadaslar hepinize bebekleriniz hayrli olsun...kolaylikla neseyle saglikli kucaklayin insallah...tecrubelerinizden faydalanıp bir sey sormk istiyorum...hamileyim ve keseyi daha dun gördük...ama ben oncesinde kan testi yaptirmistim biliyordum...4 gun once arkadasimin kinasinda kimseye hamile oldugumu soyleyemedigimden dans isteklerini bir yerden sonra ceviremedimcok hareket etmemeye calistim...sonra agrim kanamam vs olmadi
hamileligimi baska bir rahatsizlikla tesadufen öğrenmistim ve adet gunum gelmemisti..ama adet gunum gelince inanilmaz adet sancisi cektim hatta lekelenmm de oldu...2 gun surdu sonra cok iyiydim...beta mi dr takip etti hersey yolunda kanma olur agri yoksa muhim degil dedi.dun sabah hafif akinti icinde kahverengi pembe cizgiler vardi...dun ki kontrolde vajinal usg den sonra tedbiren proluton igne aspirin verdi daha 4+3 ama korkuyorum..keske diyorum hic hareket etmeseydim...dugun vs giden oldu mu ? Hareketlilikten bisi olmus mudur ?
Cok yazdim soracak kimsem yok kusura bakmayin
benim doktorum uzanma ve alma hareketi yapma dedi biraz riskli cam silme yukarılara uzanıyorsan bişey olmamıştır ama yapmamaya dikkat et elektrik süpürgesi hepimiz az çok takıyoruzKızlar mecburi bugun temizlik yaptım
UzAnmadım, yavaş yavaş süpürge, vileda, toz alma, eğil kalk vs.
H. Sonu bzım bahçede düğün olacak çunku
Çok çok hafif agrım var, inşallh bişy olmaz, hiç bukdr temizlik yapmamıştım
Saat 11de başladık, akşama kdr yapılması grek
Sizler süpürge, vileda, cam silme yapıyormsunuz
İnşallah sağol gebelik ilk günlerinden beri ara ara kasık ve belde adet olacakmisim gibi ağrılar oluyor dün de oldu bugünde var kramp gibi vs. iğne bir tane yaptılar devamını vermediler hem düşük başalangıcı dediler hem iğne vermediler bende anlamadım. Bir hafta sonraya çağırdı ona göre mı yol izleyecek bir hafta da çok uzun bir süreç sürekli kalp atışı var mi diye düşünürüm heralde. Herşey nasip bakalım. Bu arada sizin rahimde mi kanlanma alanı oldu vajinal mi kaç gün sürdü.Atlatırsın canım, yeter ki kalkma yataktan. Ben 1 hafta duşa bile girmemiştim. Bebek kalp atışı varsa sorun yok iyileşirsin. Kan sulandırılırıcıları kesmen lazım hemen. Ben her gün 50mg Protestan iğne oldum, ek olarak 25mg prolutex iğne, ve Progesteron fitil günde 3 kere. Çok şükür geçti. Sana kalçadan göbekten iğne vermediler mi? Ciddi ağrı sancı var mı? Onlar varsa düşük tehlikesi oluyor.
Canım başka bir doktorun da fikrini alsanız keske bu doktorun kalbi atan gelişen bebege dusuk baslangici falan demesi cok garibime gittiİnşallah sağol gebelik ilk günlerinden beri ara ara kasık ve belde adet olacakmisim gibi ağrılar oluyor dün de oldu bugünde var kramp gibi vs. iğne bir tane yaptılar devamını vermediler hem düşük başalangıcı dediler hem iğne vermediler bende anlamadım. Bir hafta sonraya çağırdı ona göre mı yol izleyecek bir hafta da çok uzun bir süreç sürekli kalp atışı var mi diye düşünürüm heralde. Herşey nasip bakalım. Bu arada sizin rahimde mi kanlanma alanı oldu vajinal mi kaç gün sürdü.
Canım ben önceki olumsuz gebeliklerimden dolayı dişimi sıkıp 5. Ayı beklemeyi düşünüyorum Allah nasip ederseKızlar alışverişe kaçıncı ayda baslamayı düşünüyorsunuzbir tarafim diyo hemen basla herseye hergun zam geliyo ne alırsan kâr diyorum diger tarafım bi 5. Ay'ı gör diyo cok kararsizim
Rahimde oldu benim 24 saat sürdü sonra sadece lekelenme kaldı. Bence siz bir doktora daha gidinİnşallah sağol gebelik ilk günlerinden beri ara ara kasık ve belde adet olacakmisim gibi ağrılar oluyor dün de oldu bugünde var kramp gibi vs. iğne bir tane yaptılar devamını vermediler hem düşük başalangıcı dediler hem iğne vermediler bende anlamadım. Bir hafta sonraya çağırdı ona göre mı yol izleyecek bir hafta da çok uzun bir süreç sürekli kalp atışı var mi diye düşünürüm heralde. Herşey nasip bakalım. Bu arada sizin rahimde mi kanlanma alanı oldu vajinal mi kaç gün sürdü.
Evet bende de, bir de düşük tehlikesi var diyip iğneye devam ettirmemesini anlayamadımCanım başka bir doktorun da fikrini alsanız keske bu doktorun kalbi atan gelişen bebege dusuk baslangici falan demesi cok garibime gittioyoe bi durum olsa bile herseyin soylenme bicimi var yani ne bilim.moral olarak en ustte olmamiz gereken zamanda senin moralini dusurmus ve kanama alanlari okudugum kadariyla cogu gebede oluyo yarahim.emiyo o kani ya da vucut atiyo yami cok negatif konusmus gibi
Bence de*Evet bende de, bir de düşük tehlikesi var diyip iğneye devam ettirmemesini anlayamadım
Yani cok degisik ya her doktorun tedavisi cok farkli gercektenEvet bende de, bir de düşük tehlikesi var diyip iğneye devam ettirmemesini anlayamadım
Dillendirmek istemiyorum ama bende kendimi sırf o yuzden tutuyorum isteCanım ben önceki olumsuz gebeliklerimden dolayı dişimi sıkıp 5. Ayı beklemeyi düşünüyorum Allah nasip edersesadecekendime bir tane pantolon aldım artık sığmıyorum ödem mi ikiz gebelik diye mi bilmiyorum ama bel çevrem genişledi sanki 9 haftadayım
İnşallah sağol gebelik ilk günlerinden beri ara ara kasık ve belde adet olacakmisim gibi ağrılar oluyor dün de oldu bugünde var kramp gibi vs. iğne bir tane yaptılar devamını vermediler hem düşük başalangıcı dediler hem iğne vermediler bende anlamadım. Bir hafta sonraya çağırdı ona göre mı yol izleyecek bir hafta da çok uzun bir süreç sürekli kalp atışı var mi diye düşünürüm heralde. Herşey nasip bakalım. Bu arada sizin rahimde mi kanlanma alanı oldu vajinal mi kaç gün sürdüAtlatırsın canım, yeter ki kalkma yataktan. Ben 1 hafta duşa bile girmemiştim. Bebek kalp atışı varsa sorun yok iyileşirsin. Kan sulandırılırıcıları kesmen lazım hemen. Ben her gün 50mg Protestan iğne oldum, ek olarak 25mg prolutex iğne, ve Progesteron fitil günde 3 kere. Çok şükür geçti. Sana kalçadan göbekten iğne vermediler mi? Ciddi ağrı sancı var mı? Onlar varsa düşük tehlikesi oluyor.
Evet haklısınız bunu konuşan acildeki doktordu benim doktorum değildi banada çok itici geldi böyle bir dönemde böyle konuşması çok yanlış.. benim doktorum ise iğne vermedi bidaha, bence de başka doktora görünmeye çalışayım.Canım başka bir doktorun da fikrini alsanız keske bu doktorun kalbi atan gelişen bebege dusuk baslangici falan demesi cok garibime gittioyoe bi durum olsa bile herseyin soylenme bicimi var yani ne bilim.moral olarak en ustte olmamiz gereken zamanda senin moralini dusurmus ve kanama alanlari okudugum kadariyla cogu gebede oluyo yarahim.emiyo o kani ya da vucut atiyo yami cok negatif konusmus gibi
Bende de aynı durum var hamilelik öncesi diyetisyenle 4 kg vermiştim şimdiden aldım 3 kg ve bildiğin simit oluştu bel kısmımda ve ayrıca göbeğimde baya varYaaa sende mibunu sormaya cekinmistim cok erken diye ama 11. Haftadayim gecen haftaya gore gobegim cikti gaz saniyodum ama degil ya bu kadar uzun gaz surmez bende hamilelere pantolon icin aparat var onu ekledim sepete bakim alicam heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?