2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    282
Ayy herkesin neredeyse umursamadıgı bı zamanda olmuş

Bnımde 6 ay düzenli denedıkten sonra
6 ayda 3 kımyasal olunca 'amann yaz geldi, yazlığıma gdıp tatılımı yaparım, kocamda yok yanımda arada gelecek oda denk gelirse' dedim ve o ay hamile kaldım 😁
Hatta senden sonra herkes tatil planı yapmaya başlamıştı aile evinde gizli kapaklı işler için 😂😂
 
Aahhaa aynenn 😁 aile evinde alel acele 🫣😋
Bir tek benim isteyerek planlı olmuş galiba. Benim yumurtlama sorunum vardı, her ay ovulasyon testi yapıyordum ama yumurtlamayı göremiyordum maalesef. 1 defa Şubat ayında yumurtladım bir de Ağustos ayında yumurtladım 2023 yılında. Ağustos ayındaki tuttu.

Hatta unutmuyorum o günü. Ovulasyon testinde aşırı koyu görmüştüm. O gün de eşimle sabahtan tartışmıştık. hiç şaşmıyor yumurtlama zamanındaki kavgalar 😂 Neyse dedim bugünü atlatayım hamile kalırsam ben sana sorucam 😂 Gittim atladım boynuna, kavgalı gürültülü bişi olmuştu ve elim "neden bu kadar güzel oldu" demişti. Var bu erkeklerde bir sorun 😂 O günden tam 8 gün sonra aşırı silik görmüştüm hamilelik testinde.

Gerçi kışın tonla ilaç kullandım ama yumurtlamam olmamıştı. Sonra ilacı falan bırakmıştım. bir doktor bana süt ve süt ürünlerinden ve şekerden uzak dur karbonhidrat az tüket ve egzersiz yap normale döneceksin dedi oturup uzunca anlattı. 3 ay pilates yapmıştım hamile kalmadan önce ve 7 kilo vermiştim. Yediklerime baya dikkat ediyordum. Aç kalmıyordum ama sağlıklı besleniyordum. Gerçekten de ilaçsız yumurtlama gördüm ve tak diye de hamiş kaldım 🥰🧿🙏 şükürler olsun.

Eşime de bir kutu içinde vermiştim 9. gün hamilelik testleri daha koyu çıktığında emin olup. Dedim "sana bir kargo gelmişti dün söylemiş miydim?", "yoo nerde" dedi aldı açtı ve şok. Güzel anılar 🥰

Hatta videoya da aldım ancak video bize özel oldu, kıçımı avuçlamış sevinçle, annemlere falan izletemedik 😂
 
X