Canım erken gebelik testim yok maalesef sipariş verdim daha gelmedi kaset test vardı evde onda fa bişey çıkmadıErken gebelik yapsaydın canım bugün
Kaset testin içini açıp atsana düzgün bi foto kalitesi kötü bu fotonunCanım erken gebelik testim yok maalesef sipariş verdim daha gelmedi kaset test vardı evde onda fa bişey çıkmadı
Canım son durumun nedir ?Kan verdim canm bekliyorum
Testte gölge görüyorum canım ben ondan dedim içini aç diye 5 gün varsa zaten çok belirgin bişey arama testeson 4 günün ovulasyon testleri böyle canım hep aynı saatte yaptım. Az önce kaset test yaptım negatif reglime 5 gün var
Bende gordumTestte gölge görüyorum canım ben ondan dedim içini aç diye 5 gün varsa zaten çok belirgin bişey arama teste
Yalnız değilmişim bak demek kiBende gordum
Hayırlı haberleri alırsın inşallah bu ay sende canımMerhaba kızlaaarmaşallaaahh bu sitede bu kadar bereketli başka bir grup görmemiştim hamile olanları tebrik ediyorum, isteyenlere de en kısa zamanda o mutluluğu yaşamasını temmenni ediyorumm bizde eşimle bu ay denemeye başlıyoruz sat 1 aralık bat 29 aralık. Bu grubun uğuruna inanıyorumm beni de eklerseniz mutlu olurum Eldorin
Kimyasal gebelikmis canm kanamam çok şiddetlendi o kadar çok sancım var ki şuanda çok kötüyümCanım son durumun nedir ?
Yaa cok geçmiş olsun canım kac çıktı degerinKimyasal gebelikmis canm kanamam çok şiddetlendi o kadar çok sancım var ki şuanda çok kötüyüm
Yaaa üzüldümKimyasal gebelikmis canm kanamam çok şiddetlendi o kadar çok sancım var ki şuanda çok kötüyüm
Geçmiş olsun, inşallah hızlıca toparlanırsınız? Beta değeriniz kaç çıktı acaba?Kimyasal gebelikmis canm kanamam çok şiddetlendi o kadar çok sancım var ki şuanda çok kötüyüm
İnşallah hayırlısı olsunYaaa üzüldümdeğer kaç çıktı kuzum ? Ama hiç üzülme kimyasaldan sonra hemen hamile kaldım ben arkasına
Kimyasal olduğunu kim söyledi sana canımİnşallah hayırlısı olsundeğeri tam bilmiyorum siz suanki gebeliginizde mi kimyasaldan sonra kaldınız
Vefat eden kızımdan önce yaşadım canım kimyasalım oldu aynı senin gibi kanama yaşadım sonra hiç adet olmadım hamile olduğumu öğrendimİnşallah hayırlısı olsundeğeri tam bilmiyorum siz suanki gebeliginizde mi kimyasaldan sonra kaldınız
Anladm canm hakkımizda hayırlısı olsunVefat eden kızımdan önce yaşadım canım kimyasalım oldu aynı senin gibi kanama yaşadım sonra hiç adet olmadım hamile olduğumu öğrendim
Kadın doğum acil bide en kısa zamanda hormonlarına baktır dediKimyasal olduğunu kim söyledi sana canım
Kadın doğum acil bide en kısa zamanda hormonlarına baktır dede
Hakkında hayırlısı olsun kuzucum. O melek sana geleceği günü biliyor canım benim sabret. Sabrın sonu selamet olucakAnladm canm hakkımizda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?