- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
Bence devam et canım belli olmazBence kesilmez regle dönüyo ama kesilirse tekrarlarım bu arada canm bu ay yine mi ovülasyon takip ediyim sence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence devam et canım belli olmazBence kesilmez regle dönüyo ama kesilirse tekrarlarım bu arada canm bu ay yine mi ovülasyon takip ediyim sence
Tamam teşekkür ederimBence devam et canım belli olmaz
gebesinizdir insallah isterseniz bir kadın dogum acile gidin kanama alanı varsa ilaç verirler en azından yada muayene olmus olursunuzTamam teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun rabbim sana da hayırlı sağlıklı bı gebelik nasip etsinbenim eylülde yaşadığım kürtajdada kanamam başlamıştı ilk başta 1 hafta kadar sürdü ama beta az da olsa artıyodu hatta kese gözükmüştü ama beta iki kat artmadı hiç bi zaman gittikçe betanın hızı düştü en son kürtaj oldum
İnşallah canm ama ümidim yok ya test yanlış gösterdi ya da dedikleri gibi kimyasal gebelik teste de güvenmiyorum çok artımed marka bugüne kadar bende yalancı pozitif hiç göstermedi ama yinede çoğu kişi memnun değilgebesinizdir insallah isterseniz bir kadın dogum acile gidin kanama alanı varsa ilaç verirler en azından yada muayene olmus olursunuz
Teşekkür ederim canımmaydanoz cayı ve papatya adacayı diye biliyorum
Vücudunuzda ne olduğunu bilmek sizin hakkınız. Test sadece ufak bir gösterge. En doğrusu kan vermektir, velev ki kimyasalsa bile öyle olup olmadığını da takip etmek sizin hakkınız ve bence gerekli de. Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle hemen kan baktırır beta sonucumu bir değerlendiririm. Belli bir düzeydeyse iki gün sonra testi tekrar ederim. Aksine, böyle yapmak sizi evdeki testin belirsizliğinden ve stresten korur. Bu arada bence beta 20 nin üzerindeHaklısınız şuan ne yapmam gerekiyo devamı gelirse eğer zaten olumsuz oluyo gelmezse ne yapıyım idrar testini mi tekrarlıyım
Canm çok teşekkür ederim ama kanamam arttı ya dediğiniz gibi kimyasal bı gebelikti ya da bu testten bende nasibimi aldım artımed marka test ben çok kullandım hiç silik çizgi bile çıkarmadı bu seferki bariz pozitif ti muhtemelen kimyasaldi ya testi de suçlamak istemiyorum kısmet diyelimVücudunuzda ne olduğunu bilmek sizin hakkınız. Test sadece ufak bir gösterge. En doğrusu kan vermektir, velev ki kimyasalsa bile öyle olup olmadığını da takip etmek sizin hakkınız ve bence gerekli de. Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle hemen kan baktırır beta sonucumu bir değerlendiririm. Belli bir düzeydeyse iki gün sonra testi tekrar ederim. Aksine, böyle yapmak sizi evdeki testin belirsizliğinden ve stresten korur. Bu arada bence beta 20 nin üzerinde
En son 20 Ekim'de regl gördüm bu yüzden muhtemelen gebelikti eğer değilse bu kadar uzun bı döngü muhtemelen bı problem var geç olması normal değil benceVücudunuzda ne olduğunu bilmek sizin hakkınız. Test sadece ufak bir gösterge. En doğrusu kan vermektir, velev ki kimyasalsa bile öyle olup olmadığını da takip etmek sizin hakkınız ve bence gerekli de. Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle hemen kan baktırır beta sonucumu bir değerlendiririm. Belli bir düzeydeyse iki gün sonra testi tekrar ederim. Aksine, böyle yapmak sizi evdeki testin belirsizliğinden ve stresten korur. Bu arada bence beta 20 nin üzerinde
Bence test yalancı pozitif değildi. Artımed kullanıyorum ben de. Birşeyler var belki de tutunmaya çalışıyor belki de progestan kullanmalısınız belki de basit bir kimyasal, bunları bilemezsiniz. Benim tavsiyem kan vermekti, siz bilirsiniz tabiCanm çok teşekkür ederim ama kanamam arttı ya dediğiniz gibi kimyasal bı gebelikti ya da bu testten bende nasibimi aldım artımed marka test ben çok kullandım hiç silik çizgi bile çıkarmadı bu seferki bariz pozitif ti muhtemelen kimyasaldi ya testi de suçlamak istemiyorum kısmet diyelim
Akşam versem çıkar mı bilmiyorum ki kanama da olunca kararsız kaldımBence test yalancı pozitif değildi. Artımed kullanıyorum ben de. Birşeyler var belki de tutunmaya çalışıyor belki de progestan kullanmalısınız belki de basit bir kimyasal, bunları bilemezsiniz. Benim tavsiyem kan vermekti, siz bilirsiniz tabi
Tabi ki çıkar beta öyle hemen düşen bir şey değil.Akşam versem çıkar mı bilmiyorum ki kanama da olunca kararsız kaldım
O zaman gidicem akşamTabi ki çıkar beta öyle hemen düşen bir şey değil.
Bende de gitmelisin canımO zaman gidicem akşam
Hazırlanıyorum gidicem birazdanBende de gitmelisin canım
Haber ver canım aklım sendeHazırlanıyorum gidicem birazdan
Sağolun yazıcam buraya ilk fırsattaHaber ver canım aklım sende
Kızlar göğüsteki ağrı anlık elektriklenme gibiKızlar merhaba. Bata 7 gün var. Geçen ay laboquick ovülasyon ile dememiştim olmamıştı. Bu ay innovita ile denedim. Bu kez farklı şeyler yaşıyorum mesela hiç göğüs ağrım olmuyordu bu sefer içinde sızı var. Ve 2 gün önce eğilip kalkarken kasıklarıma ağrı giriyordu. Şu an da kasıklarımda hafif bir sızı ve batma var ama sürekli değil. Hamile olanlar bu tarz şeyler yaşadınız mı. Bu ay farklı hissediyorum