2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Akşam versem çıkar mı bilmiyorum ki kanama da olunca kararsız kaldım
Katılıyorum bende test cok net eğer hamilelik varsa yerleşme kanamasıysa progestrn verir doktor benim ilk gebeliğimde öyleydi regli gibi kanama gelmişti sonra ara ara kahverengi uc ay sürdü aralıklarla hatta. Kimyasalsada kan değerinden anlaşılır zaten

Ay Allah razı olsun hepinizden sizin kanamaniz nasıldı içimi rahatlattınız resmen

Ay Allah razı olsun hepinizden sizin kanamaniz nasıldı içimi rahatlattınız resmen
Benim resmen regli gibi olmustu hatta regli oldum düştü bebek demiştim parçalı felandı yani ama yerleşme kanamasıymıs cok sukur atlatmıştım. Smdı sizinde kanama geliyorsa regli bile olsa ben olsam vicdanen giderim doktora kimyasalsa yoluma bakarım ama gebelikten ötürüyse dinlenme verebilir yerleşme diyebilir fitil verir kan değeri takibi yapar riske atmamak mantıklı. Baska marka test alıp denedinizmi.

Hayır hastanedeyim şimdi sonucu bekliyorum benim kanamam da regl gibi şuan

Kızlar ovulasyon testim 3 gündür pik çıkıyor reglime 5 gün kaldı kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…