• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Değer kaç diye sormadınmı canım aynen baktır bende bugün gittim doktora hersey güzel dedi yarın hormonlara bakacak gidip kan vereceğim

Eklentiler

• IMG_1596.jpeg
    IMG_1596.jpeg
    117,7 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_1594.jpeg
    IMG_1594.jpeg
    151,6 KB · Görüntüleme: 52
Gölge görüyorum canım ben seni umutlandırmak istemem ama yarın sabah tekrar yap bence varsa bir tık daha belirginleşir inşallah bebiştir 🥰

Kaset halinde gölge var gibi ama içini açmışsınız sanırım onda göremedim, adete kaç gün var ki?

Gölge görüyorum canım ben seni umutlandırmak istemem ama yarın sabah tekrar yap bence varsa bir tık daha belirginleşir inşallah bebiştir 🥰
Canım bende bi an kıl gibi bir pembelik gördüm ama kendimi kandırmakta istemiyorum şaşırdığım şey ovulaayon testim 3 gündür pik çıkıyor canım eğer bu yumurtlamaysa ne zaman çatlar

Canım bende bi an kıl gibi bir pembelik gördüm ama kendimi kandırmakta istemiyorum şaşırdığım şey ovulaayon testim 3 gündür pik çıkıyor canım eğer bu yumurtlamaysa ne zaman çatlar
Bak canım burda evet bende kıl gibi gördüm zaten yarın testi tekrarla o yüzden öyle dedim benimde böyleydi testim adetime 6 gün kala varsa eğer yarın tekrar yaptığında biraz daha belirgin olur ama olmazsa ertesi gün bir daha yap onda belirgin olur eğer onda da yoksa bişey testte bişey olmadığı anlamına gelir evet takip ediyorum pik çıkıyor ne zamandır gebelikten olabilir diye dişünyporum bende ne kadar kaldı adetine

Eklentiler

• IMG_1248.jpeg
    IMG_1248.jpeg
    85 KB · Görüntüleme: 46
Yumurtlamaysa eğer en geç bugün çatlaması lazım canım havuç ye bol bol eğer yumurtlamaysa çatlar.

Bak canım burda evet bende kıl gibi gördüm zaten yarın testi tekrarla o yüzden öyle dedim benimde böyleydi testim adetime 6 gün kala varsa eğer yarın tekrar yaptığında biraz daha belirgin olur ama olmazsa ertesi gün bir daha yap onda belirgin olur eğer onda da yoksa bişey testte bişey olmadığı anlamına gelir evet takip ediyorum pik çıkıyor ne zamandır gebelikten olabilir diye dişünyporum bende ne kadar kaldı adetine
Canım 9 kasımda oldum normalde hep düzenliydi iki aydır korunmayı bırakalı beri bi düzensizleşti ama yani en geç 12 aralıkta falan olurum diye düşünüyorum takvimde öyle gözüküyor

Back