Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılıyorum bende test cok net eğer hamilelik varsa yerleşme kanamasıysa progestrn verir doktor benim ilk gebeliğimde öyleydi regli gibi kanama gelmişti sonra ara ara kahverengi uc ay sürdü aralıklarla hatta. Kimyasalsada kan değerinden anlaşılır zatenAkşam versem çıkar mı bilmiyorum ki kanama da olunca kararsız kaldım
Hayrlı olsun gözün aydın sağlıklıdır hiç öyle şeyler getirme aklınaİnşallah sağlıklı bı gebeliktir değilse de vardır Rabbimin bı bildiği
İnşallah ya Allah razı olsunHayrlı olsun gözün aydın sağlıklıdır hiç öyle şeyler getirme aklına
Ay Allah razı olsun hepinizden sizin kanamaniz nasıldı içimi rahatlattınız resmenKatılıyorum bende test cok net eğer hamilelik varsa yerleşme kanamasıysa progestrn verir doktor benim ilk gebeliğimde öyleydi regli gibi kanama gelmişti sonra ara ara kahverengi uc ay sürdü aralıklarla hatta. Kimyasalsada kan değerinden anlaşılır zaten
Devamı geldi mi kanamanın canım?Ay Allah razı olsun hepinizden sizin kanamaniz nasıldı içimi rahatlattınız resmen
Yoğun değil ama geldi biraz hastaneye geçiyorum şimdi hayırlısı inşallahDevamı geldi mi kanamanın canım?
Evet, dün akşam da , bugün sabahta yaptım. İkisi de negatif canım. Umudum yok artıkGünaydın , test yaptınız mı
Canım naptın ?Yoğun değil ama geldi biraz hastaneye geçiyorum şimdi hayırlısı inşallah
Kan verdim canm bekliyorumCanım naptın ?
Tamam canım. Kanama ne durumda ? Adet kanaması gibi mi sen daha iyi bilirsinKan verdim canm bekliyorum
Benim resmen regli gibi olmustu hatta regli oldum düştü bebek demiştim parçalı felandı yani ama yerleşme kanamasıymıs cok sukur atlatmıştım. Smdı sizinde kanama geliyorsa regli bile olsa ben olsam vicdanen giderim doktora kimyasalsa yoluma bakarım ama gebelikten ötürüyse dinlenme verebilir yerleşme diyebilir fitil verir kan değeri takibi yapar riske atmamak mantıklı. Baska marka test alıp denedinizmi.Ay Allah razı olsun hepinizden sizin kanamaniz nasıldı içimi rahatlattınız resmen
Hayır hastanedeyim şimdi sonucu bekliyorum benim kanamam da regl gibi şuanBenim resmen regli gibi olmustu hatta regli oldum düştü bebek demiştim parçalı felandı yani ama yerleşme kanamasıymıs cok sukur atlatmıştım. Smdı sizinde kanama geliyorsa regli bile olsa ben olsam vicdanen giderim doktora kimyasalsa yoluma bakarım ama gebelikten ötürüyse dinlenme verebilir yerleşme diyebilir fitil verir kan değeri takibi yapar riske atmamak mantıklı. Baska marka test alıp denedinizmi.
Hadi bakalım rabbimden herşey hayırlısı neyse o olsun enazından için rahat eder. Yaptıgın test hepsi aynı markamıydıHayır hastanedeyim şimdi sonucu bekliyorum benim kanamam da regl gibi şuan
Önce farkli markalarla yaptım ama onlarda çok erkendi daha ip gibi çıktı hep bugün de artımed ile yaptım baya belliydi bu seferHadi bakalım rabbimden herşey hayırlısı neyse o olsun enazından için rahat eder. Yaptıgın test hepsi aynı markamıydı
Resim atarmisiniz koyu pikse gelebelik olabilirKızlar ovulasyon testim 3 gündür pik çıkıyor reglime 5 gün kaldı kafam çok karışık
Erken gebelik yapsaydın canım bugünKızlar ovulasyon testim 3 gündür pik çıkıyor reglime 5 gün kaldı kafam çok karışık
son 4 günün ovulasyon testleri böyle canım hep aynı saatte yaptım. Az önce kaset test yaptım negatif reglime 5 gün varResim atarmisiniz koyu pikse gelebelik olabilir