• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Canım 9 kasımda oldum normalde hep düzenliydi iki aydır korunmayı bırakalı beri bi düzensizleşti ama yani en geç 12 aralıkta falan olurum diye düşünüyorum takvimde öyle gözüküyor
Daha 5 yada 6 gün var sana kuzum o yüzden sen yarın sabah ilk idrarla bi test daha yap bence

Bak canım burda evet bende kıl gibi gördüm zaten yarın testi tekrarla o yüzden öyle dedim benimde böyleydi testim adetime 6 gün kala varsa eğer yarın tekrar yaptığında biraz daha belirgin olur ama olmazsa ertesi gün bir daha yap onda belirgin olur eğer onda da yoksa bişey testte bişey olmadığı anlamına gelir evet takip ediyorum pik çıkıyor ne zamandır gebelikten olabilir diye dişünyporum bende ne kadar kaldı adetine
Canım sen refline kaç gün kala öğrendin tam kanda kaç çıktı değerin

Canım 9 kasımda oldum normalde hep düzenliydi iki aydır korunmayı bırakalı beri bi düzensizleşti ama yani en geç 12 aralıkta falan olurum diye düşünüyorum takvimde öyle gözüküyor
Bugun bende onu sordum doktora düznlidir benimde gecen ay ve bu ay erken oldum doktor korunmayı bıraktığın için spremler etkliyor ondandır önemli degil dedi bana

Bugun bende onu sordum doktora düznlidir benimde gecen ay ve bu ay erken oldum doktor korunmayı bıraktığın için spremler etkliyor ondandır önemli degil dedi bana
Aynen canım benimde hep düzenliydi 3 ay önce bıraktım korunmayı düzen altüst oldu o yüzden net diyemiyorum da ben şu gün degl olacam diye

Aynen canım benimde hep düzenliydi 3 ay önce bıraktım korunmayı düzen altüst oldu o yüzden net diyemiyorum da ben şu gün degl olacam diye
Cok takılma canım adet bitince 11.günden sonra düzenli ilişki dedi bna 5 ay süre verdi hayırlısı bakalım

Bana da öyle oldu ya her gün kasıgima agrı göğüs yanlarında hassasiyet ağrı... bunlar normalde yaşamadığım şeyler. Ben de 5,5 yıldır ilk kez deniyorum ve bu hisleri de yaşayınca tamam dedim bu sefer bir gariplik var. Adetime 1 saat kala test yaptım pozitif çıkacağını dusunuyordum ki negatifi gördüm ve ardından adet oldum. Belki de beynimiz düşüncelerimiz hormonları etkiliyor bunları yaşıyoruz
Olabilir, ben de o yüzden bir arkadaş yazmıştı hamile değilsem kadın doğuma değil de psikiyatriye randevu alacağım diye, ona çok katıldım 😂
Ben de 4 yıllık evliyim ilk defa bu ay denemiştik aynı hisleri yaşadım sizle olağan dışı şeyler hissedince kesin demiştim. Sabredip bata 2 gün kala test yaptım çıkmadı, 3 gün gecikti hala da yok gelen giden. Kasık ağrım aynı şekilde devam yarın doktora gideceğim hamilelik şüphesinden değil de günlük hayatımı etkileyen düzeyde artık kasık ağrım bir ona baksın niye ağırdı bu kadar.

Merhabalar bugün Bat günümdü adetim de tam olarak söküldü bugün. Listeden çıkarabilirsiniz beni. Herkesin hakkında hayırlısı olsun ❤️🌸 Eldorin Eldorin

Back