İnşallah canm Allah razı olsun hepinizdenHakkında hayırlısı olsun kuzucum. O melek sana geleceği günü biliyor canım benim sabret. Sabrın sonu selamet olucak
Sormadım valla çokta anlamıyorum zatenDeğer kaç diye sormadınmı canım aynen baktır bende bugün gittim doktora hersey güzel dedi yarın hormonlara bakacak gidip kan vereceğim
Hiç üzülme sakın zaten sağlıklı bebek olsaydı devam ederdi arkasına daha sağlıklı bebiş gelecek cnm gör bakKadın doğum acil bide en kısa zamanda hormonlarına baktır dedi
İnşallah çok sağolun sizler olmasanız kafayı yerdim heraldeHiç üzülme sakın zaten sağlıklı bebek olsaydı devam ederdi arkasına daha sağlıklı bebiş gelecek cnm gör bak
Gerçekten mi ay ben direkt yaptın baktım yok foto çektim koydum kenaraBende gordum
Bir de şimdi kurumuş halini çeker misiniz? Ben de çok az bir gölge gördüm. Bekledi yse daha iyi anlaşılır şimdi.Gerçekten mi ay ben direkt yaptın baktım yok foto çektim koydum kenara
Bir de şimdi kurumuş halini çeker misiniz? Ben de çok az bir gölge gördüm. Bekledi yse daha iyi anlaşılır şimdi.
Geçmiş olsun bir daha daha güzeli sağlıklısı olacak inşallah canımİnşallah çok sağolun sizler olmasanız kafayı yerdim heralde
Kaset testin içini açıp atsana düzgün bi foto kalitesi kötü bu fotonun
Canım bende bi an kıl gibi bir pembelik gördüm ama kendimi kandırmakta istemiyorum şaşırdığım şey ovulaayon testim 3 gündür pik çıkıyor canım eğer bu yumurtlamaysa ne zaman çatlarGölge görüyorum canım ben seni umutlandırmak istemem ama yarın sabah tekrar yap bence varsa bir tık daha belirginleşir inşallah bebiştir
İnsallah canmGeçmiş olsun bir daha daha güzeli sağlıklısı olacak inşallah canım
5/6 gün canımKaset halinde gölge var gibi ama içini açmışsınız sanırım onda göremedim, adete kaç gün var ki?
Bak canım burda evet bende kıl gibi gördüm zaten yarın testi tekrarla o yüzden öyle dedim benimde böyleydi testim adetime 6 gün kala varsa eğer yarın tekrar yaptığında biraz daha belirgin olur ama olmazsa ertesi gün bir daha yap onda belirgin olur eğer onda da yoksa bişey testte bişey olmadığı anlamına gelir evet takip ediyorum pik çıkıyor ne zamandır gebelikten olabilir diye dişünyporum bende ne kadar kaldı adetineCanım bende bi an kıl gibi bir pembelik gördüm ama kendimi kandırmakta istemiyorum şaşırdığım şey ovulaayon testim 3 gündür pik çıkıyor canım eğer bu yumurtlamaysa ne zaman çatlar
Aa daha varmış, inşallah güzel sonuçlanır. Bence de testi tekrar edin5/6 gün canım
Yumurtlamaysa eğer en geç bugün çatlaması lazım canım havuç ye bol bol eğer yumurtlamaysa çatlar.Canım bende bi an kıl gibi bir pembelik gördüm ama kendimi kandırmakta istemiyorum şaşırdığım şey ovulaayon testim 3 gündür pik çıkıyor canım eğer bu yumurtlamaysa ne zaman çatlar
Canım 9 kasımda oldum normalde hep düzenliydi iki aydır korunmayı bırakalı beri bi düzensizleşti ama yani en geç 12 aralıkta falan olurum diye düşünüyorum takvimde öyle gözüküyorBak canım burda evet bende kıl gibi gördüm zaten yarın testi tekrarla o yüzden öyle dedim benimde böyleydi testim adetime 6 gün kala varsa eğer yarın tekrar yaptığında biraz daha belirgin olur ama olmazsa ertesi gün bir daha yap onda belirgin olur eğer onda da yoksa bişey testte bişey olmadığı anlamına gelir evet takip ediyorum pik çıkıyor ne zamandır gebelikten olabilir diye dişünyporum bende ne kadar kaldı adetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?