Evet ya madem ücretini uygun veya bedava yapın sağlık sonuçta buDoğrudur canm güzel bir test İşte keşke daha da uygun olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya madem ücretini uygun veya bedava yapın sağlık sonuçta buDoğrudur canm güzel bir test İşte keşke daha da uygun olsa
Bilmiyorum ki cnm siz bilirsiniz de demedi Yani , tekrar yaşa şimdi stresi bi daha işin yoksa.dua edin ne olurŞu doktorlar neden kesin yaptr der ki
Benim ki fetal dna nın f sinden bahsetmedi yaa
İlginç gerçekten de
Ben 2 gün öncesine kadar 2-3 gün boyunca baş ağrısı yaşadım canım kan hacmi arttığı için diyorlar ama bilemem tabiKızlar 14+3 bugün. Çok fazla baş ağrısı var 3 gündür özellikle bu saatler tavan yapıyor.
Hiç ağrımazdı böyle, var mı sizde de benzer durum??
Dua et kuzumm , doktor demese valla yaptırmazdım yaptır deyince yaptırıcam sanırım inş güzel gelirKuzum için rahat edecekse yaptır ama ben sanmıyorum bişey olduğunu sen gönlünü ferah tut
Ben tam 12 haftalıkken yaptırdım, doktorunla anlaşmalı olursa biraz daha düşürüyorlar fiyatı, benim de yarın öbür gün çıkar heralde sonucum, bu bekleyişler ister istemez geriyor, Allah hepimize çok güzel haberler alabilmeyi nasip etsin, hamileliklerimizi sağlıkla mutlulukla geçirelim inşallahSaol cnm, doktor yaştan dolayı yaptır diye net diyince fiyat alıcam bugün, büyük ihtimal pahalı fiyat gelecek ama napayım elimiz kolumuz bağlı,
Umarım çok güzel sonuçlar gelir,kaçıncı haftada yaptırdın sen cnm
Kiloya hiç takilmiyorum da ben, yani takilacak kilom da yok ama şeker yatkinligim var mesela, hamilelikte fazla hamur işi, tatlı, makarna, pilav vs önerilmiyor, ona dikkat edin kızlar, onda sorun olmazsa kilo dediğin gibi alınır verilir.Yaa almamak için direniyorum ama alıyorum elimde değil valla kilodur alınır verilir inşallah çok takmayalım
Bende yay burcuyum 13 AralıkBende yay burcuyum kızlar
Oğlum akrep olacak
İlk göz ağrım oğlum da kova
Yay kızları çok inatcı ince düşünceli özgürlüğüne düşkün ailesine bağlı akıllı olur
İyiyim canım 3 4 gündür yok gibiKuzu nasıl oldun sen geçtiniz tamamen kanama
Özele mi gidiyorsun devlette sonucum çıkmış arayan soran yokselam kızlar ikili tarama testim temiz çıkmış doktorum aradı gayet iyi dedi. Ölçümleri de normaldi çok şükür bende 35 yaşındayım başka test önerir mi bilmiyorum haftaya gidince konuşucaz.
güzel gelir inşallah içini ferah tut sen canım dualarım seninle benimde bir haftam kaldı muayeneye ne kadar etkilendiysem rüyalarımda sürekli ikili test ense burun görüyorumDua et kuzumm , doktor demese valla yaptırmazdım yaptır deyince yaptırıcam sanırım inş güzel gelir
Yaa bende işte hamur işlerine çok yöneldimKiloya hiç takilmiyorum da ben, yani takilacak kilom da yok ama şeker yatkinligim var mesela, hamilelikte fazla hamur işi, tatlı, makarna, pilav vs önerilmiyor, ona dikkat edin kızlar, onda sorun olmazsa kilo dediğin gibi alınır verilir.
Merve hoşgeldin canım ne zamandır yoktun ben bi resim atsam bende yarın 12 haftalık oluyorum bildiğin hamilelik karnım çıktıKızlar 12+6 oldum karnım çıktı yani dışardan anlaşılmasa da ben aşırı fark ediyorum sizce çok mu erken sizlerin var mı hafif ayva göbeği çıktı
Hoşbuldum canım ceza almışım benim baya var acaba diyorum bana mı öyle geliyor ama eminim faşat nette 16.hafyada çıkar yazıyor bilemedimMerve hoşgeldin canım ne zamandır yoktun ben bi resim atsam bende yarın 12 haftalık oluyorum bildiğin hamilelik karnım çıktı
Benimde belli artık baya dikkat edilse anlaşılır sankiKızlar 12+6 oldum karnım çıktı yani dışardan anlaşılmasa da ben aşırı fark ediyorum sizce çok mu erken sizlerin var mı hafif ayva göbeği çıktı
Kaç haftslıksın aşkoBenimde belli artık baya dikkat edilse anlaşılır sanki
13+4Kaç haftslıksın aşko
Irmakla baktık senin hesaba ceza almışsın yazıyordu nasılsın canım bu arada kanamaların nasıl oldu iç karnı dar olanlar hemen çıkıyor diyorlar yaHoşbuldum canım ceza almışım benim baya var acaba diyorum bana mı öyle geliyor ama eminim faşat nette 16.hafyada çıkar yazıyor bilemedim
Valla bilmiyorum tek ben mi öyleyim dedim