- 10 Aralık 2013
- 6.998
- 2.846
Saolasn güzelim bayram snrası senden de güzel haberler bekliyoruzOiyyy minnoşum hadi gözün aydın kuşum maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saolasn güzelim bayram snrası senden de güzel haberler bekliyoruzOiyyy minnoşum hadi gözün aydın kuşum maşallah
İnşallah kuşumm ya… Yarın ve salı kontrol var iki doktor da çağırdı bakalım heyecanla bekliyorum güzel gelişmeleriSaolasn güzelim bayram snrası senden de güzel haberler bekliyoruz
Ayyyy bu daha güzel bi haber ben bayram sonu sanmıştımİnşallah kuşumm ya… Yarın ve salı kontrol var iki doktor da çağırdı bakalım heyecanla bekliyorum güzel gelişmeleri
Evet kuşum az kaldı sabah 10:30 gibi doktordayım bakalım hayırlısı olsun hakkımda bebiş iyiyse devam etsinAyyyy bu daha güzel bi haber ben bayram sonu sanmıştım
Hadi bakalım yaaa çok merak ediyoruz
Amin amin yavrucum inşallah. Rabbim hepimizin hakknda hayırlısını nasip etsinEvet kuşum az kaldı sabah 10:30 gibi doktordayım bakalım hayırlısı olsun hakkımda bebiş iyiyse devam etsin
Amin amin yavrucum inşallah. Rabbim hepimizin hakknda hayırlısını nasip etsin
Ben 9. Haftadayım 1.5 kg almışım şimdidem sıkıntılarım bitsin diyetisyenle devam edicem süreceMerhaba kızlar. Kilo alımı durumunuz nasıl
7. Haftayım kilo alımı yok ama acayip şiş vücudum ve karnımMerhaba kızlar. Kilo alımı durumunuz nasıl
Maşallah kız o yoğunluğa iyi dayanıyorsun. Ben annemler 3 gün geldide yatmaktan kendime gelemedim çok şükür canım bir daha ne zaman çağırdıKızz bu sefer de bayram alışverişine gittik ankaradan da görümcemler geldi iftarda beraberdik teli pek alamadm elime
Şükür hersey yolunda
Ben kilo verdim. Hedefim ilk dört ay almamakMerhaba kızlar. Kilo alımı durumunuz nasıl
Doktor bende lekelenmede kan sulandırıcı hapı kesti, iğneyle devam ettik. Kasık ağrısı bence normal rahim büyüyor çünküBende 8 hafta 5 günlük hamileyim 6 haftadan beri 7 haftanın sonuna kadar lekelenme yaşadım halada kasık ağrısı yaşıyorum progestan günde 3 defa folik asit ve olsalar ve coraspin kullanıyorum ama doktor gayet iyi diyor ama Gine tabiki korkuyorum
Ben eksi 2 ile devam ediyorum. Midem bulantım tiksinme yok Allah şükür ama kilo vermişimMerhaba kızlar. Kilo alımı durumunuz nasıl
Korkma bebeğim korkma miniğine güven o çok güçlüBende 8 hafta 5 günlük hamileyim 6 haftadan beri 7 haftanın sonuna kadar lekelenme yaşadım halada kasık ağrısı yaşıyorum progestan günde 3 defa folik asit ve olsalar ve coraspin kullanıyorum ama doktor gayet iyi diyor ama Gine tabiki korkuyorum
Kesmedi şuan lekelenmem yok ama korkuyor insanDoktor bende lekelenmede kan sulandırıcı hapı kesti, iğneyle devam ettik. Kasık ağrısı bence normal rahim büyüyor çünkü
Biliyorum canim ama bu benim 6.gebeligim yaşayan bir tane oğlum var gerisini kaybettun o yüzden korkuyorumKorkma bebeğim korkma miniğine güven o çok güçlü
9. Hafta 3 kilo almışımMerhaba kızlar. Kilo alımı durumunuz nasıl