Molfix kullananlar çiz göstergesi olmaması çok sorun oluyor mu acabaSleepy cort. Basta iyi gibiydi sonra cisler ensesinden cikti. Molfix sanki bi tik daha iyi.
valla benimki 7. haftayi doldurdugu gun cildirdi resmen ne atakmis arkadaslar birde daha yolun cok basindayiz ben bunun 4. ayini dis cikartmasini dusunemiyorum sanki hic bitmiycek gibi geliyor sanirim bitmeycekte ama umarim alisiriz yani bu sekilde omur gecermiBenimki de öyle ya özellikle 2 gündür resmen gündüz uykularını kesti. Önceden yine 1 saat iyi kötü uyu uyan uyuyordu ama şimdi 10 dk. max 20 dk uyuyor o da çok zor 1/2 defa. Uykusuzluktan ölğyor ama uyumuyor evde kıyamet. 8. haftaya girecek ataktan mı direniyor acaba.
ay sleepy 2 numarasi cop galiba bende basta cok memnundum sonra birazdaha sure verdim sleepy en cok en rahat bulunan bez vazgecmek istemedim acikcasi ama 2 numara cok kucukbgelmeye basladi 3 numarada cokk buyuk ortasi nicin yok bununSleepy cort. Basta iyi gibiydi sonra cisler ensesinden cikti. Molfix sanki bi tik daha iyi.
Yok yavrum nerdee. Eşim varken giriyorum bende. Ona rağmen oyalayamıyordusa tekken girebiliyormusunuz ya ben esim yokken giremiyorum uyumuyorli cocuk
Bak deli gibi uykum vardı o uyurken uyuyayım dedim eşim gelmeden. Uyumadı. Şimdi yemek vs derken uykum açıldı uyumaya başladı gece yineee ayaktayızzzHahahahah kesinlikle anlıyorlar bizim yattığımızı oturduğuöuzu yemek yemeye başladığımızıbugün tam duşa girdim kombi arıza verdi. Tam eşim düzeltti elektrikler gitti upuzun saçlarım köpüklü kaldı ama oğlan uyanır diye eşimin su ısıtmasını beklemeden soğuk suyla yıkayıp çıktım
Kız senin uykun açılıyor mu hahahah ben hep uykuluyum her an uyumaya hazırım uyuyamam sanıyorum bi bakmışım rüya görüyorumBak deli gibi uykum vardı o uyurken uyuyayım dedim eşim gelmeden. Uyumadı. Şimdi yemek vs derken uykum açıldı uyumaya başladı gece yineee ayaktayızzzkıyamam soğuk suyla diyince içim üşüdü
Pispis+kucakta yurume. Yurume yeterli olmazsa halay temposunda cok sarsmadan ev turlama..kizlar bebekleri nasil uykuya daldiriyorsunuz bizimki onceden kucakta pispisle uyuyordu ama simdi ayakta gezmeyle uyuyor ayaginizda salliyormusunuz? kucakta gezmeye alisacsgins ayaga alsissin modundayim normalde ayakta sallamaya cok karsiydim amabirde daha kucukler dimi ayakta sallamak 8cin
Bizim nadiren böyle nadiren de memede iyice mayışıp anakucağında sallama. Ama şuan mesela 3 saattir uyutmaya çalışıyorum uyumuyor çareler çaresizPispis+kucakta yurume. Yurume yeterli olmazsa halay temposunda cok sarsmadan ev turlama..
Canım ben kullanıyorum hastanede de uyku tulumu vermişlerdi. Zaten bebeğin yatağında yastık yorgan bir şey olmaması gerekiyor diye almıştım. Ev sıcaklığına göre togunu seçtim bir de gece alt değiştirmesi kolay olsun diye çift fermuarlı aldım. Ama bana hep elleriyle kendini uyandırıyor gibi geldi. Sonra annemin ısrarı ile kundak yaptık. Pek bir fark olmadığını farkettim uyuma süresinde.Aranızda uyku tulumu kullanan varmi iyi birşey mi birde neye göre alıyorsunuz
O iyi olan bez babylove mı?Kızlar bez soracağım size. Kullanıp memnun olduğunuz bez hangisi? Baby turco ve sleepy denedik sızdırdı. Migrosun kendi bezini önerdiler denedik fenaa sızdırdı. Almanyadan ucuz Bi bez almıştık o kadar iyi çıktı ki keşke dedim bu kadar kaliteli olsa bizim bezlerde. Bide molfix alayım diyorum ama onda da çiş göstergesi yokmuş. Siz ne kullanıyorsunuz?
Saat 9’dan beri oğlum 10 kere emdiKızlar dertleşme seanslarimi yapsak ne
Ben çok bunaldım daha doğrusu fark ettim ki kv nin soyledikleri beni çok etkilemiş sizlerede bahsetmiştim işte sütun az sütün beslemiyor doyurmuyor yağlı değil diye
Bebeğim emmedigi zaman öyle hissediyorum bide bu sıralar habire emmek istiyor doyup doymadigini anlamıyorum bazen emdikten sonra gülücükler saçıyor tamam diyorum doydu ama 1 saat sonra tekrar acikiyor emmek istiyor eskiden 2 saatte bir yapiyoduk bunu ama son 1 haftadır falan böyleyiz psikoljik olarak acaba bebeğim doymuyor mu sütüm yetmiyor mu sütüm cıvık mi yağlı değil mi bunları düşünüyorum eşime diyorum bı emzirme uzmanından yardım alalım niye ne gerek var diyor ben çok kötüyüm kızlar kv beni olumsuz yönde çok etkilemiş bebeğime yetemedigimi düşünmeye başladım dünden beri ağlıyorum ben ağladıkça oğlumda ağlıyor okuyorum bı cogunuzda aynı bebekler habire emmek istiyor ama doyup doymadigini nasıl anlıyoruz ya da sütun yetip yetmediğini bide bı kaç gündür kakasinida çok yapmıyor yaparsada cıvık ve çok yapıyor
Doktora mı gitsem bilemedim ama eşim ne gerek var diyecek eminim bebek emiyor sütun yetiyor kurma kafanda diyecek meme emdikten sonra mama veriyorum mesela doymadiysa diye 5 CC anca içiyor demek ki doymuş diyorum ama 1 saat sonra tekrar acikiyor napacam ben
İnşallah öyle olur kuzum diyorum ya çok bunaldım bu sıralar huyuda değişti hiç uyumuyor bütün gün kollarımda bı meme bı kol artık belim falan ağrıyor saatlerdir WC gidemedim biliyorum çoğumuz böyle ama ben şuan evde tekim sabaha kadarda böyleSaat 9’dan beri oğlum 10 kere emdimemenin takati kalmadı eşim 22 ay daha emzirme süresi mi var diye moral ve motivasyonumu baya yükseltti doymuyor mu doyuyor ama sorun şu ki bebekler memeyi kendilerine destek görüyorlar canım karnı mı acıktı meme gazı mı var meme uykusu mu geldi meme bağımlı gibi düşün doktor bunu 4. Ay itibari ile bırakacak ihtiyacı kadarını alacak diyor ama şu an bebek çoğu şeyi bilmiyor hepimizin başında olan şeyler bunlar bu arada mama verenler için de geçerli bu sürekli mama istiyorlar 60 versin 90 ister 90 versin 100 ister ama öğrenmeye başladıkça çok şey değişecek
Bizimkide elini ağzına götürüyor ve sağ elini kullanıyor sürekli bence normal şeyler takip ettiğim uygulamada da artık eline aldıklarını ağzına götürebilir diyorkizlar oglum bugun baya sapur supur elini emmeyi öğrendi ama birsey farkettim sag elini emiyor sadece solu kullanmiyor hareketinde bi fark yok ama .esela kafasinida yatar yatmaz sagina donduruyor sola yatirsamda geri çeviriyor. geceleri bir suredir sagina yatiriyordum solu cok tersime geliyordu yataktaykrn ondan olabilir miki?
Goon canım hem kalın hem büyük baya iyi taşma sızdırma asla olmadı ama benim oğlan çok kıpırdat bişey bel kısmını açtırıp bazen ordan kaçırtıyor ama benim oğlandan kaynaklıKızlar bez soracağım size. Kullanıp memnun olduğunuz bez hangisi? Baby turco ve sleepy denedik sızdırdı. Migrosun kendi bezini önerdiler denedik fenaa sızdırdı. Almanyadan ucuz Bi bez almıştık o kadar iyi çıktı ki keşke dedim bu kadar kaliteli olsa bizim bezlerde. Bide molfix alayım diyorum ama onda da çiş göstergesi yokmuş. Siz ne kullanıyorsunuz?
Benim oğlan da şu an karşımda sanki hiç emzrimemişim gibi şapur şupur sağ elini emiyorBizimkide elini ağzına götürüyor ve sağ elini kullanıyor sürekli bence normal şeyler takip ettiğim uygulamada da artık eline aldıklarını ağzına götürebilir diyor
Bizimkide elleriyle uyandırıyor özellikle uyanmasına yakınCanım ben kullanıyorum hastanede de uyku tulumu vermişlerdi. Zaten bebeğin yatağında yastık yorgan bir şey olmaması gerekiyor diye almıştım. Ev sıcaklığına göre togunu seçtim bir de gece alt değiştirmesi kolay olsun diye çift fermuarlı aldım. Ama bana hep elleriyle kendini uyandırıyor gibi geldi. Sonra annemin ısrarı ile kundak yaptık. Pek bir fark olmadığını farkettim uyuma süresinde.
Ayy birde ses çıkartıyor doğruBenim oğlan da şu an karşımda sanki hiç emzrimemişim gibi şapur şupur sağ elini emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?