2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Valla bende aynı senin gibi eşimde bende mali müşavirim 20 günlükken gittim ofise yine gidicem kendi işim bırakamıyorum bizim halimiz daha da zor bence millet aaa gidiyormusun diyor gitmeyip napacaz acaba
Ben iki ayrı işte çalışıyor dum birisi özel birisi kendimin de kendi işime devam ediyorum şu an anneme bırakıp üç defa gittim

Memnun musun yorumlarda karna sürer sürmez gaz çıkardığını yazmışlar ama burada bir arkadaş mucizeler yaratmıyor demişti, bebekten bebeğe değişiyor heralde
Ben memnunum sürüyorum masaj yapıyorum ya kakasını yapıyor ya gaz çıkarıyor bence baya etkisi var denemek lazım her bebeğe faydası olan şeyler farklı denemek lazım

Espresso bardağını kesip küçülttük, pipiyi içine alıp üstüne bez taktık doktorunuz da muhakkak yardımcı olacaktır
Anladım aslında cnm mantıklı bezde büyük olursa biraz sık sık değişip krem vs süreriz.İlk gece nasıl zor oldu çok mu ağladı? bende oğlum çok ağlarsa, canı yanarsa diye korkuyorum…dikişli istiyorum bende…ürolog yaptı değil mi operasyonu ? düşündükçe canım acıyo valla ama yapılsa büyük rahatlık

Bugün dr kontrolüne gittim kizlar bebiş 3300 doğmuştu bugün 4350 cikti 17. Gün 3900 dü 26. Gün 4350 olmuş sizin nasıl kilo alimlari az mı almiş sizce

Aslında pek olayın farkında olmuyolar, anestezi geçtikten sonraki ilk 1 saat zordu sadece, sonrası rutin devam etti. Emdi uyudu sürekli. Bana da o kadar zor geldi ki bu sünnet olayı tüm gün canı yanıcak diye ağladım durdum. Annelik çok zor. Ama erken yaptırıp kurtulmak en güzeli. Çocuk cerrahı yaptı bizim sünneti. İlk oğlumun doktoru da oydu

Bazen pipi uygun olmadığı oluyormus herhalde öyle olsa söylerler sanırım zaten herşeyi sorarım ama içim gidiyor resmen stresten kaşıntım arttı

Bazen pipi uygun olmadığı oluyormus herhalde öyle olsa söylerler sanırım zaten herşeyi sorarım ama içim gidiyor resmen stresten kaşıntım arttı
Ben dogum yaptigim hastanede yaptircaktim ama 1 ayi 2 gun gectigi icin yapmadilar, 6 ay sonrasinda yapabiliyorlarmis. Lokal anestezi olmasi gerekiyormus, disardan bir cerrah bulup yaptiricaz da su an cocuk zaten gazdan, kusmadan, refluden yana huzursuz, sunnet biraz dursun dedik.

Bugün dr kontrolüne gittim kizlar bebiş 3300 doğmuştu bugün 4350 cikti 17. Gün 3900 dü 26. Gün 4350 olmuş sizin nasıl kilo alimlari az mı almiş sizce
Ne azı kız maşallahı var
1. Ay kontrolünde benim kız 650 gram almıştı doktor tebrik etti beni maşallahı var güzel almış dedi seninki 1 kilo almış daha ne

Bence gayet iyi. Benim bebeğim 3400 ile doğdu hastaneden 3170 ile çıktık 1. Ay kontrolünde 3950ydi. Benim ki geç kilo aldı sütüm az iyi besleyemedim ama doktor iyi toparlamış dedi. Kız bebek

Ne azı kız maşallahı var
1. Ay kontrolünde benim kız 650 gram almıştı doktor tebrik etti beni maşallahı var güzel almış dedi seninki 1 kilo almış daha ne
Kolu komşu bana sürekli emzir düzelir gibi kelimerlrr kurunca ne yani doğrusu ne diye düşündüm herkes öyle diyor bu aile mi cahil ben anlamadim valla bide bu kdr söylendiler artık pskljkmen bana da zayif gelmeye başladi çocuğm o yüzden götürdüm bgn dpktora

Bence gayet iyi. Benim bebeğim 3400 ile doğdu hastaneden 3170 ile çıktık 1. Ay kontrolünde 3950ydi. Benim ki geç kilo aldı sütüm az iyi besleyemedim ama doktor iyi toparlamış dedi. Kız bebek
Cok iyi senin de canım 1 kiloya yakın almiş sadce anne sütü mü

Kızlar nasılsınız,
Bebişler büyüyor mu ?

Siz kaç günde bir banyo yaptırıyorsunuz ?

Selam kızlar ne zamandır girip şöyle sayfaları okuyamadım uzun uzun. Umarım herkesin bebişi iyi ve sağlıklıdır Biz uyku emzirme pış pış döngüsündeyiz. Sanki bebek doğduğundan beri bir günü upuzun yaşıyormuşum gibi. Çok uzun bir gün ve bitmiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…