2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
kızlar 38+5 teyiz normal hissetiğim hiç bir sancı ve belirti yok, doktor kontrolüm bugündü NST sonrası doktor sancıların başladığını bebeğin kanala daha girmediğini söyledi. Sancılar başlamış ise çok sürüyor mu benim hissetmeye başlamam ve doğumun başlaması?

Arkadaşlar çarşamba günü bebeğimi spinal anestezi ile doğurdum. Ama damla sütüm yok, ne yapıcam akıl verin. Bestlak damla aldım, nasıl kullanıyorsunuz siz. Neler yapmak lazım, çocuk aç sürekli ağlıyor mama veriyorum maaşesef

Çok sevindim sizin adınıza ❤ Sağlıkla büyüsün bebekleriniz ❤ Benim de 27 aylık bir kızım var, sezaryan doğum yaptım. Şu an 30 haftalık hamileyim. Güzel ssvd hikayelerini duymak umut veriyor. Biz yurtdışındayız aslında burada ilk sezaryan sonrası vajinal doğumu destekliyorlar ama Türkiye'de çok yaygın olmaması beni bazen endişelendiriyor.

Canım benim bende 5 kasımda yaptım ilk gün den itibaren mama takviyesi veriyorum başta önemsemedim 80 -90 cc verdim günlük ama çocuğum çok kilo vermiş bunları yaşayacağıma keşke dolu dolu verseydim mamayı bizim birinci görevimiz bebeği doyurmak ne şekilde olduğunun şu anlık bi önemi yok, kendini düzenli aralıklarda 2.5 saatte bir sağ muhakkak, o sütler elbet gelecek coşacak dua edelim ben şu an sütü yok farz edip mama ile besliyorum çok kahroluyor insan ama eline bişey geçmiyor o yüzden sen bakma başkalarına

Canım hala gelmedi mi peki sütün? Sürekli emziriyorum bebeği süt sağmayı denemedim henüz. Bebeği süt var gibi emzirip mama veriyorum şırınga ile bende dediğin ölçülerde veriyorum toplam. Bebeğim 3480 doğdu hastane çıkışı 3180di çok üzüldüm. Sıcak duş aldım, hoşaf içiyorum bir şeyler yiyorum ama yok. Meme ucumda krem sürüyorum ama yara oldu çocuğum çekiyor ama boş. İnşallah gelir biran önce

Canını sıkma canım. Sütün inmesi 3 4 günü bulabiliyor. Duşa almak serbest ise sıcak duşta masaj yap göğüslerine. Yoksa sıcak havlu koy. Masaj yap. Emzir bebeğini. Geleceğine inan. Benim de azdı. Uyku süt için en önemli şey. Stres yapar ağlarsan azalıyor. Maalesef denendi test edildi onaylandı
Bebeği emerken ona sevgi dolu bak. Aranızda bağ kurmaya çalış. İlk zamanlar ben çok zorlanmıştım oksitosin öyle salgılanıyor.

Bestlak kullanmaya ben de yeni başladım. Bence faydasını görmeye başladım. İlk başlarda iki göğsümden zar zor 10 cc ancak süt çıkıyordu. Şimdi tekinden 20yi buluyoruz .zamanla artacak inşallah

Ay inşallah benimkide çabuk olur 13 saat gözüme çok geldi canım ya
Bı kaç kişiden okudumda zor falan dediler gözüm korkmuştu sen yaİnca rahatladim çok teşekkür ederim

Canım bebeği her halükarda emzir hatta tavsiyem ten tene yapın. Yorganın içinde sen de üstünü çıkar bebeğin de aynı şekilde öyle emzir. Stresi düşünme bebeğin emmesine ve aranızdaki o sıcak bağa odaklan baş başa.
Sonraki yapacakların daha mekanik işler, bebek emmeyi bıraktıktan sonra sen de uyu en iyi gelen bu.
Sağım mutlaka yap çünkü ne kadar memeyi vakumlarsan o kadar ihtiyaç var mesajı gidiyor vücuda.
Ek destek almak istersen doktoruna sor mide ilacı var Motilium onu denersin.
Aklıma gelen bunlar ama forumda bu konuda çok konu var bir fikir oluşturur sana

Derhal sağ bak bana hemşireler sağma dedi ama sağmayınca daha kötüye gitti şimdi çok az da olsa gelmeye başladı tekrar

Ay inşallah benimkide çabuk olur 13 saat gözüme çok geldi canım ya
Bı kaç kişiden okudumda zor falan dediler gözüm korkmuştu sen yaİnca rahatladim çok teşekkür ederim
Geçer Allahın izniyle doğum dediğin bir gün sonra cennet kokusuyla annelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…