2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Sancının 2/3 ünü hissetmiyorsun 1/3 hissediyorsun gibi düşün. Yürüyebildim, merdiven inip çıkabildim. Yüksek sesten inlemeye döndüm 😅 ve ebem dedi ki doğru zamanda uygulanırsa açılmayı hızlandırıyor çünkü sancı geldiğinde kendini kasmıyorsun. Bende böyle ilerledi başkasında nasıl olur bilemiyorum. 4 cm’le Epidural verdiler odaya geri geldiğimde 7 ydi 2 saat sonra da doğdu zaten. Tam açıklıkta doğumhanede suni sancı verdiler ıkınmaya destek. Bende ıkınma hissi henüz yoktu ben sancı geldikçe ıkındım. Ikınma hissi geldiğinde doğumhaneye gidecek vaktimiz olmayabilir dedi dr um böyle yapıyorlarmış
Ooh daha ne olsun 😍 çok teşekkür ederim canım büyük oranda kafamdaki soru işaretlerini rahatlattın 🙏🏻🙏🏻

Canım benimki ilerlemiş üç gündür birikmiş süt olmuş kanallarda pıhtı gibi duruyor acile gittik doktor masaj yaparak sağ dedi ama elle sağılacak gibi değil yarın elektrik olanlarından alacağım
Geçmiş olsun tekrardan tekrarlama oluyor olmasın dıye arada böyle emzir inan koltuk altından sütün nasıl cekıldıgını hıssedersın rahatlarsın

Yok canım duruyor istiyorda ama bitane mememe süt durmuş mahvetti beni şişti davul gibi çok ağrı yapıyor ateşimi çıkarttı resmen
Sıcak kompres yap istersen birde yavrum . Bol masaj ile. Sıcak su açtı benim mememi sürekli duşa girdim sıcak su torbası koydum şimdi uçlar berbat gümüş kapak iyi geliyor

Bence dene canım içinde kalmasın, sonuçta eskiden insanlar 5 kiloda doğuruyordu. Birde sürekli takipte oluyorlar herhangi birşeyde zaten sezeryana dönüyorsun. Korkman çok normal ilk kez yaşayacağın birşey yinede tercihi sürece göre sen belirle
Bende öyle düşünüyorum. Baya bir şey okudum zaten ufak tefek kadınlar 4,5-5kg bebekleri doğurmuşlar ama insan bilmediğinden de korkuyor.
40. haftaya kadar bekleyeceğiz gelmezse artık duruma göre karar vereceğiz bana da ne önerecekler bilmiyorum burda suni sancı mı sezaryen mi? Amannn su akacak yolunu bulacak ya

Bende öyle düşünüyorum. Baya bir şey okudum zaten ufak tefek kadınlar 4,5-5kg bebekleri doğurmuşlar ama insan bilmediğinden de korkuyor.
40. haftaya kadar bekleyeceğiz gelmezse artık duruma göre karar vereceğiz bana da ne önerecekler bilmiyorum burda suni sancı mı sezaryen mi? Amannn su akacak yolunu bulacak ya
Benim şahsi görüşüm kendim için böyle düşünüyordum, kendi başlamazsa suni sancı, suni sancıda dayanamazsam sezeryan gibi düşünmüştüm. Hiçbirşeyin aklımda kalmasını acaba deneseydim olmasını istemezdim. Kendi başladı o sancıyla yapamayacağımı düşündüm. Şuan üstünden 17 gün geçmiş ama inan 3. Gün o çektiğim sancının acısını unutmuştum. Sezeryandaki ilk kalkış acısını hatırlıyorum ama normal doğum sürecindeki acı hisleri silinmiş garip bir şekilde. Süreci yönetebilirsen kesinlikle dene. Psikolojik kaldıramayacağını düşünüyorsan sezeryana yönelebilirsin sadece

Geçmiş olsun tekrardan tekrarlama oluyor olmasın dıye arada böyle emzir inan koltuk altından sütün nasıl cekıldıgını hıssedersın rahatlarsın
Aslında onu da denedik ama bebek minik çene yoruluyor ağzına alamayınca sinirleniyor bazı çok bilmiş çevremizde ki insanlar da sütün yok herhalde çocuk yalanıyor diyor bende o yalanmasın diye süt gelen göğüse yönlendirdim diğeri de böyle taş gibi oldu canım acıya acıya sağıyorum şimdi

Maşallah ya patır patır gidyoruz kolay doğumlarınız olur inşallah doğum yapanlarda kolay toparlanır inşallah 🤲🏻🤲🏻bildiğim çevremdeki kişilerde hep gtti doğurdu ben 39+1 gece bel ağrısı sabah alt karında ağrı bide çocuğun hareketi azaldı sanki eskiye göre bekliyoruz bide 3.gebelik bn gibi 3.çocuğa hala bekleyen var mı ?
Benim de 3. oglum olacak sizin gibi ama benim sezeryan olacak, cuma doğacak inşallah 39+1 de ☺️

Benim şahsi görüşüm kendim için böyle düşünüyordum, kendi başlamazsa suni sancı, suni sancıda dayanamazsam sezeryan gibi düşünmüştüm. Hiçbirşeyin aklımda kalmasını acaba deneseydim olmasını istemezdim. Kendi başladı o sancıyla yapamayacağımı düşündüm. Şuan üstünden 17 gün geçmiş ama inan 3. Gün o çektiğim sancının acısını unutmuştum. Sezeryandaki ilk kalkış acısını hatırlıyorum ama normal doğum sürecindeki acı hisleri silinmiş garip bir şekilde. Süreci yönetebilirsen kesinlikle dene. Psikolojik kaldıramayacağını düşünüyorsan sezeryana yönelebilirsin sadece
Ben de tam senin gibi düşünüyorum canım ama bir yandan da endişeliyim işte. Nasıl olacak onu da bilmiyorum psikolojik olarak. Mesela geçen bir arkadaş daha yazmıştı burda o kadar sinirliyim ki yani 9 aydaki toplam sinirim 1 günde bastı yemin ederim

Gözün aydın canım 🥰🥰 sen mi tercih ettin sezeryani en son normal düşünüyordun sanki yanlış hatırlıyor da olbiliriim
Son gün belirlenmiştik canım. Kendi o tarihe kadar gelmezse sezaryen olayım dedim. 40 doldu bugün çünkü. Dr da dedi zor gelirmiş normalde dedi öyle deyince doğru tercih buymuş dedim. Bebiş seçti aslında bugüne kadar gelseydi normali deneyecektim. Nasip diretmedim. Çok şükür pişman da olmadım şu saate kadar da bakalım diğer günler nasıl geçecek

Bütün yeni dogan bebisler sağlıcakla buyusunler inşallah. Rabbım huzur mutluluk versin. 37+6 dan sesleniyorum. Bebemin odasını hazırladım. Herkes doğurdu grupta artık neredeyse. Bayrak elimde adada son kalan olmaktan korkuyorum 😀

Bütün yeni dogan bebisler sağlıcakla buyusunler inşallah. Rabbım huzur mutluluk versin. 37+6 dan sesleniyorum. Bebemin odasını hazırladım. Herkes doğurdu grupta artık neredeyse. Bayrak elimde adada son kalan olmaktan korkuyorum 😀
Seninle günlerimiz aynı ben de 37+6 yım merak etme tek değilsinn beklemedeyizz

Oyy maşallah yavruma😍 okudum şimdi canım eski mesajlarını ya benim bebeğim de biraz ilerde gidiyor ilk doğumum merak ediyorum süreci ondan sordum. Bir yandan acaba kilo problem olur mu diyorum. Bir yandan denemek istiyorum öteki taraftan korkuyorum.
Ben senle aynıyımm 38+2 benim de ilk doğum normal olarak bekliyorum bakalım ne olcak

Süt durmasına sıcak acaba daha da pıhtılaşma yapar mı ki ondan korkuyorum
Sıcak kompres süt kanallarını açtım benim yavrum emzirdikten ya da sağdıktan sonra da soğuk ıslak mendil koydum. Dene istersen bi. Şarjlı sağma makinası almıştım ben onu kullandım

Son gün belirlenmiştik canım. Kendi o tarihe kadar gelmezse sezaryen olayım dedim. 40 doldu bugün çünkü. Dr da dedi zor gelirmiş normalde dedi öyle deyince doğru tercih buymuş dedim. Bebiş seçti aslında bugüne kadar gelseydi normali deneyecektim. Nasip diretmedim. Çok şükür pişman da olmadım şu saate kadar da bakalım diğer günler nasıl geçecek
Çok şükür canim sağlıkla büyütün 😍🙏🏻

X