benmde karakterim böyle heyecanlı stresli :)) dün dktoru aradım tekrar kan vermeme gerek varmı dedim yok haftaya salı gel dediBenim de karakterim sizin gibi. Sürekli bir şeyler araştırıyorum, kendimi durduramıyorum. En güzelini demiş doktorunuz, benim de sadece 2 defa bakıldı kandan, 2 katı artış olunca bir hafta sonrasına kese için çağırmıştı.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Aralık 2013
- 7.026
- 2.900
- 398
Bende pek sevinemiyorum canm kıyamam eşim cok hevesliO his bende de var canım. Çok benimsememeye çalışıyorum. Doya doya hamileyim diye kendim bile düşünemiyorum. Kalp atışlarını duysak rahatlarız belki
İnşallah sağlıkka ilerleyecek kuzum öyle hissediyorum ben:)
Tatlım ben reglim 3 gün gecikince test yaptm değerim 124 tüYolk sac gördünüz mü peki yoksa yolk, bebek, kalp atışı hepsini bir arada mı göreceksiniz
Doktor da bana 10 gün snra gel dedi
İnşallah keseyi ve kalp atışını aynı anda duyarm
- 24 Ağustos 2023
- 689
- 1.142
- 28
Bu
Burcunuz ne?Benim de karakterim sizin gibi. Sürekli bir şeyler araştırıyorum, kendimi durduramıyorum. En güzelini demiş doktorunuz, benim de sadece 2 defa bakıldı kandan, 2 katı artış olunca bir hafta sonrasına kese için çağırmıştı.
- 27 Ekim 2023
- 316
- 1.003
- 33
- 27
Ben kan vermesem de gebelik testindeki koyulaşmadan takip etmeyi planlıyordum, eşim kızdı sakladı testleri iyi ki de öyle yapmış, takip etsem daha stres olurdum.benmde karakterim böyle heyecanlı stresli :)) dün dktoru aradım tekrar kan vermeme gerek varmı dedim yok haftaya salı gel dedi
- 10 Aralık 2013
- 7.026
- 2.900
- 398
KıZ o stres bende de varrrrbenmde karakterim böyle heyecanlı stresli :)) dün dktoru aradım tekrar kan vermeme gerek varmı dedim yok haftaya salı gel dedi
Hatta daha önce ki tedavilerim de doktor böyle stres yapma senin tek sorunun stres demişti
Ve gerçekten geçtiğimiz ay ovls için gün bile saymadım, beklemediğim an oldu
- 1 Mart 2021
- 1.474
- 1.346
- 83
- 31
Ay doğru canım ya inşallah öyle olursa tadından yenmezBende pek sevinemiyorum canm kıyamam eşim cok hevesli
İnşallah sağlıkka ilerleyecek kuzum öyle hissediyorum ben:)
Tatlım ben reglim 3 gün gecikince test yaptm değerim 124 tü
Doktor da bana 10 gün snra gel dedi
İnşallah keseyi ve kalp atışını aynı anda duyarm
- 27 Ekim 2023
- 316
- 1.003
- 33
- 27
Boğa burcum, yükselenim Akrep. Minik akreplerimiz de geliyor kızlaarBu
Burcunuz ne?
Sizin burcunuz ne?
- 24 Ağustos 2023
- 689
- 1.142
- 28
Hahaha ben de 3 tane erken gebelik testi 2 kaset test ile adetimden 5 gün önce öğrendim benim de eşim dhaa erken gebelik testi almicaz dedi ben de kaset testi yapayim çıkmaz ama dedim çıktıBen kan vermesem de gebelik testindeki koyulaşmadan takip etmeyi planlıyordum, eşim kızdı sakladı testleri iyi ki de öyle yapmış, takip etsem daha stres olurdum.
- 1 Mart 2021
- 1.474
- 1.346
- 83
- 31
Ben öyle yaptım eşimden gizli takip ettim bilse oda izin vermezdi stres oluyorum diye. 10 gün ömrümde ömür gitti heralde. İyi ki saklamış eşinBen kan vermesem de gebelik testindeki koyulaşmadan takip etmeyi planlıyordum, eşim kızdı sakladı testleri iyi ki de öyle yapmış, takip etsem daha stres olurdum.
- 24 Ağustos 2023
- 689
- 1.142
- 28
Ben başak en yakın arkadaşlarım hep akrep net olurlar seviyorum o özelliklerini. Diğer çocuklarım yengeç ve Kova o kadar farklılar ki. Şimdi akrep iyice farklıBoğa burcum, yükselenim Akrep. Minik akreplerimiz de geliyor kızlaar
Sizin burcunuz ne?
- 10 Aralık 2013
- 7.026
- 2.900
- 398
Ayy evet bıtanem yaaaaAy doğru canım ya inşallah öyle olursa tadından yenmez
Hepimiz sağlıkla kavuşalım evladımıza inşallah
- 1 Mart 2021
- 1.474
- 1.346
- 83
- 31
Amin inşallah
Ayy evet bıtanem yaaaa
Hepimiz sağlıkla kavuşalım evladımıza inşallah
- 27 Ekim 2023
- 316
- 1.003
- 33
- 27
Çok zor canım ya keşke rahat, sakin kadınlar olsaydık. Aslında kaderci olmaya çalışıyorum sürekli kendime hatırlatıyorum. Nasipte varsa olur demek gerekiyor bazenBen öyle yaptım eşimden gizli takip ettim bilse oda izin vermezdi stres oluyorum diye. 10 gün ömrümde ömür gitti heralde. İyi ki saklamış eşin
- 1 Mart 2021
- 1.474
- 1.346
- 83
- 31
Benim yay, bu kadar relax bir burçtan nasıl hamilelikte içimden tam bir canavar çıkıyor anlamıyorumBenimde burcum boğa
Sizlerin ne kızlar
- 24 Ağustos 2023
- 689
- 1.142
- 28
Ben İstanbul Bursa çok güzel orda yaşamak isterdim ama aynı İstanbul gibi aşırı kalabalıkAyy birde hangi şehirdensinizz
Keşke bursa da olan olsa
- 10 Aralık 2013
- 7.026
- 2.900
- 398
Ayy aynen kızzBenim yay, bu kadar relax bir burçtan nasıl hamilelikte içimden tam bir canavar çıkıyor anlamıyorum
- 27 Ekim 2023
- 316
- 1.003
- 33
- 27
Ben de akrepleri çok severim canım, çok güçlü karakterde oluyorlar genelde. Eşim de kova, aşırı derecede zeki bir burçBen başak en yakın arkadaşlarım hep akrep net olurlar seviyorum o özelliklerini. Diğer çocuklarım yengeç ve Kova o kadar farklılar ki. Şimdi akrep iyice farklı
- 10 Aralık 2013
- 7.026
- 2.900
- 398
Kızz öyle değildi aslnda ama malesef göçlerden öyle oldu kuzumBen İstanbul Bursa çok güzel orda yaşamak isterdim ama aynı İstanbul gibi aşırı kalabalık