- 2 Haziran 2024
- 93
- 156
- 27
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.041
Hayırlı olsunYaaa çok erken ama dayanamadım artık umarım sağlıkla ilerler darısı hepiniz başına güzel haberler alalım
Ayyyy maşallah çoook güzel pozitifsiniz sağlıkla gelsinKızlar. Kendime söz vermiştim bakmayacaktım ama sizden gaza geldim erken genelik yaptım. 4 haziranda transfer olmuştum çizgi baya belirgin. Ne diyorsunuzçatlatöa iğnesi olmadım 5. Ggün dondurulmuş embriyoydu
Gözün aydın canım sağlıkla ilerlesinKızlar. Kendime söz vermiştim bakmayacaktım ama sizden gaza geldim erken genelik yaptım. 4 haziranda transfer olmuştum çizgi baya belirgin. Ne diyorsunuzçatlatöa iğnesi olmadım 5. Ggün dondurulmuş embriyoydu
Hayırlı olsun canım maşallahKızlar. Kendime söz vermiştim bakmayacaktım ama sizden gaza geldim erken genelik yaptım. 4 haziranda transfer olmuştum çizgi baya belirgin. Ne diyorsunuzçatlatöa iğnesi olmadım 5. Ggün dondurulmuş embriyoydu
Amin inşallah bizim Ekim de yıl dönümü 2 Temmuz da eşimin doğum günüMayıs topiğinden evetdeğerlerim yüksekti ertelendi bu ay 2 haziran doğum günümdü 3 transfer oldum 12 haziran evlilik yıldönümüz üzerine bayram bana nasıl güzel hediye geldi allahıma binlerce kez şükürler olsum sağlıkla ilersin yavrum. Rabbim seninde gönlüne göre nasip eylesin kuzum kolaylıkla
İnsallah kuzum bende 4. Seneme anne olarak girmek istiyorum gönlümüzce olsunAmin inşallah bizim Ekim de yıl dönümü 2 Temmuz da eşimin doğum günüdoğum gününde transfer denk gelmez ama yeni yılda 4 kişilik bir ailem olur anne oluyorum derim 4 senemde bende belki
Kızlae bu sonuç kesindir dimi hata yoktur :/Kızlar. Kendime söz vermiştim bakmayacaktım ama sizden gaza geldim erken genelik yaptım. 4 haziranda transfer olmuştum çizgi baya belirgin. Ne diyorsunuzçatlatöa iğnesi olmadım 5. Ggün dondurulmuş embriyoydu
hadi inş bizimle test görüntüsünü paylaşırmısınızAynı gün transfer olmuşuz bende test yaptım bir tane erken bir tane normal kaset test silik çizgi gördüm kötüyü çağırma silik çizgiyi görmek bile çok güzel kanı 13 de vericem
çok güzel çok çok çatlama iğnesi yoksa tam bir bebekKızlar. Kendime söz vermiştim bakmayacaktım ama sizden gaza geldim erken genelik yaptım. 4 haziranda transfer olmuştum çizgi baya belirgin. Ne diyorsunuzçatlatöa iğnesi olmadım 5. Ggün dondurulmuş embriyoydu
Çatlatma iğnesi yok. Çok heyecanlandımçok güzel çok çok çatlama iğnesi yoksa tam bir bebek
Paylaştım sayfada varhadi inş bizimle test görüntüsünü paylaşırmısınız
hayırlı uğurlu olsunnn canımm:))Kızlar. Kendime söz vermiştim bakmayacaktım ama sizden gaza geldim erken genelik yaptım. 4 haziranda transfer olmuştum çizgi baya belirgin. Ne diyorsunuzçatlatöa iğnesi olmadım 5. Ggün dondurulmuş embriyoydu
Kızlae bu sonuç kesindir dimi hata yoktur :/
Bence hic bi hata yok ikiz mi acabaKızlae bu sonuç kesindir dimi hata yoktur :/
Ahhh keşke düşünmeden durabilsekBugün başlar belki kafayı ona takınca da iyice gecikiyordüşünmemeye çalış inşallah olursun bugun
Amin inşallah kuzum . Benim ilk transfer 4aa 5.gün embriyosu tutmadığı için stres oldum şimdi kalan embriyolarım da 4aa ,4bbve 4cc kalite 3tane 5.gün embriyosu . 2 tanesi transfer edilecek inşallah tutunurlarİnsallah kuzum bende 4. Seneme anne olarak girmek istiyorum gönlümüzce olsun
Benimde 5 gün embriyosu değerleri aklımda değilAmin inşallah kuzum . Benim ilk transfer 4aa 5.gün embriyosu tutmadığı için stres oldum şimdi kalan embriyolarım da 4aa ,4bbve 4cc kalite 3tane 5.gün embriyosu . 2 tanesi transfer edilecek inşallah tutunurlar