- 26 Şubat 2024
- 1.070
- 678
- 27
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.021
Amin kuzum benim geçen topicte test günümüz bile aynıydıYaaa çok erken ama dayanamadım artık umarım sağlıkla ilerler darısı hepiniz başına güzel haberler alalım
Mayıs topiğinden evetAmin kuzum benim geçen topicte test günümüz bile aynıydıSeni burda böyle görmek bana çok iyi geldi Maşallah Kocamaaan Maşallah diyorum kendim olmuş gibi sevindim Bana bu sefer doktor çift embriyo transferi yapmayı düşünüyor İnşallah bende senin peşinden yetişirim kuzum
Transfer gününü 1. Gün saymanız lazım yani aslında 8. Gündesiniz. Bence değeriniz gayet iyi ama artış oranı önemli. Şimdiden tebrik ederim aağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhabalar 3 Haziran'da 5. Gün blastosist transfer oldum bugün 7. Günüm dayanamadım sabah erken gebelik testi yaptim silik çizgi çıktı sonra hastaneye gittim kan verdim beta HCG değerim 43.78 çıktı. 7. Gün için iyi mi değer acaba hergun kan vermem gerekli mi yoksa 2 gün sonra tekrar baktirsam yeterli mi yardimci olabilir misiniz çok da heyecanlıyım ilk kez hayatımda pozitif gördüm inşallah kimyasal değildir
hadi inşallah al bebişleri gel:)Birazdan transfere giriyorum kızlar heyecan dorukta
Herkese merhaba benimde 4 haziran da 3. Gün Embriyo transferim gerçekleşti 14 haziranda kan testi yaptıracağım hem korku hem heyecanla bekliyorum inşallah hepimiz hayırlı bir şekilde güzel haberlerimizi paylaşırız burda
Hadi inşallahÇok teşekkür ederim doktoruma söyledim yeni 13 Haziran'da test günümde tekrarlamami istedi inşallah sağlıklı ilerler
Amin inşallah teşekkür ederimTransfer gününü 1. Gün saymanız lazım yani aslında 8. Gündesiniz. Bence değeriniz gayet iyi ama artış oranı önemli. Şimdiden tebrik ederim aağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bende şimdi transferimi oldum hadi gozumuz aydin hamileyizBirazdan transfere giriyorum kızlar heyecan dorukta
Nasil gecdi transferin benim cok sıkısık dk saydim ya bide bastiryorlar kasıklarinaBirazdan transfere giriyorum kızlar heyecan dorukta
Ayy amin canım inşallah nasip olsunBende şimdi transferimi oldum hadi gozumuz aydin hamileyiz
Ben de tam sıkışmamışım suni doldurdular mesaneyiNasil gecdi transferin benim cok sıkısık dk saydim ya bide bastiryorlar kasıklarina