- 27 Mayıs 2024
- 325
- 171
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
Allah sonunda hepimizi evladımıza kavuştursun inşallahBana da 8-10 gün dedi ama gerçek regl tarihime 11 gün var. Hemen olsam şişlik gidecek gibi ve doktor regl olunca oksopar iğneyi bırakabilirsin dedi. iğnelerden bıktım da ben
Benimdee 2 tane 5. Gün embriyosu :)) sanırım aynı gün transfer oluruz seninle bakk benimde 10 unda kontrolümKısmetse 2 tane 5 gün embriyosu transfer edilecek.
Bu ay bize hayırlı gelecek. Eminim bundan
Bir şey sorabilirmiyim. Benim ilk transferim tek embriyo tazeydi değerlerim düştü kimyasala döndü. Şimdi dındurulmuş çift yumurta transferi olucam Taze transferle dondurulmuşun farkı nasıl oluyor. Dondurulmuşun şansı daha mı yüksek oluyor kii bilen arkadaşlar aydınlatabilir mi beniCanim doktorum dondurulmus embriyo transferini onerdi. Oyle deneyecegiz. Kalitesi de cok iyi degil embriyolarin dener miyiz tekrar mi baslariz havuz mu yapariz bilmiyorum yarin tekrar gorusup karar vericez artik. tup ameliyati sureci nasil bilmiyorum ins cok rahat gecer kuzum.
Ben dondurulmuş transferi oldum, dondurulmuş yumurta çözüldüğünde sağlıklı olursa taze transfere göre daha yüksek şansı oluyormuşBir şey sorabilirmiyim. Benim ilk transferim tek embriyo tazeydi değerlerim düştü kimyasala döndü. Şimdi dındurulmuş çift yumurta transferi olucam Taze transferle dondurulmuşun farkı nasıl oluyor. Dondurulmuşun şansı daha mı yüksek oluyor kii bilen arkadaşlar aydınlatabilir mi beni
Bir şey sorabilirmiyim. Benim ilk transferim tek embriyo tazeydi değerlerim düştü kimyasala döndü. Şimdi dındurulmuş çift yumurta transferi olucam Taze transferle dondurulmuşun farkı nasıl oluyor. Dondurulmuşun şansı daha mı yüksek oluyor kii bilen arkadaşlar aydınlatabilir mi beni
Transferi anestezisiz mi yaptırdınız? Herhangi bir acı oluyormuuuInsallah , operasyon sonrasındaki transferim kimyasal oldu, pazar günü yeniden transferim yapıldı, bekliyorum bakalım.
Ben dondurulmuş transferi oldum, dondurulmuş yumurta çözüldüğünde sağlıklı olursa taze transfere göre daha yüksek şansı oluyormuş
Aynı durumdayız benim 8 yumurtadan 2 embriyo kaldı. Kalitesi iyi değil dedler biri erken blast dediler. İnşallah sağlıkla tutunur bütün korkularımız üzüntülerimiz mutluluğa dönüsürCanim olsun sikma canim elden birsey gelmiyor su an senle ayni durumdayim bizim de 5.gune yalnizca iki tane kalmis orta kalite o da. Ne umduk ne bulduk. Senin ne guzel bir evladin var sukurler olsun ve insallah kismetse ikincisi de olacakBen de 0. Elde olan orta kalite 2 embriyo. O da tutarsa.
Ben görüyorum şuan tramsfer hazırlığındayımKayseri mustafa taş hocada tedavi gören var mı arkadaşlar
transfer genelde anestezisiz oluyor, yani ben öyle olmuştumTransferi anestezisiz mi yaptırdınız? Herhangi bir acı oluyormuuu
Evet anestezisiz olsum.Transferi anestezisiz mi yaptırdınız? Herhangi bir acı oluyormuuu
Memnun musunuz doktordan embriyologlarından falan kaç embriyonuz oluştuBen görüyorum şuan tramsfer hazırlığındayım
Çok sağolun cesaretlendirdiniztransfer genelde anestezisiz oluyor, yani ben öyle olmuştum
vajinal muayene gibi hiçbir acısı olmuyor
Genelde progestan içerikli ilaçlar veriyorlarTaze transfer hazırlığında hangi ilaçlar kullanılıyor
Anladim teşekkür ederim Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahGenelde progestan içerikli ilaçlar veriyorlar
Ben dün transfer oldum yanlış anladınız heraldeBenimdee 2 tane 5. Gün embriyosu :)) sanırım aynı gün transfer oluruz seninle bakk benimde 10 unda kontrolüm
Transfer sonrası nelere dikkat edilmeli bilgi verir misiniz birazBen dün transfer oldum yanlış anladınız heralde
Hayırla sonuçlanır inş tedavinizBen dün transfer oldum yanlış anladınız heralde
Canım benim taze transfer olacak bu ilaçları kullanıyorum şuanTaze transfer hazırlığında hangi ilaçlar kullanılıyor