- 3 Eylül 2023
- 1.098
- 867
- 30
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #6.361
Bende oluyor hatta bugün biraz hafifledi ben bayağı bi hissediyordum o krampları korkmustum hatta kontrole gittiğimizde söyledim rahim büyüdüğü icin kasılıyor cok normal dediler. Bugün 12 haftalık oldum. Bugün hafif aralarda hissettim sadeceKızlar sizde de ara ara sag ya da sol kasıktan minik kramplar oluyor mu, ben de oluyordu nadir ama bugun daha sık hissediyorum
İnsallah kuzum benim sağlıkla gelsin bebişlerimizAnladım inşallah nipt testi sonuclarımızda güzel gelir içimiz rahatlar
Dün de benim baya yogundu bugun daha normale dondu, cok tsk ederim canım bilgilendirmen içinBende oluyor hatta bugün biraz hafifledi ben bayağı bi hissediyordum o krampları korkmustum hatta kontrole gittiğimizde söyledim rahim büyüdüğü icin kasılıyor cok normal dediler. Bugün 12 haftalık oldum. Bugün hafif aralarda hissettim sadece
Yaptırdığım merkez beni arayıp söyledi. Cinsiyet hakkında bilgi vermediler doktorun sizinle paylaşıcak denildi. ÜzüldümFetall dna yaptıran arkadaslar, sonucunuzu nasıl öğrendiniz, yaptırdıgımız gen merkezi doktoruma göndermiş sonucu , doktor ameliyatta ve en erken yarın muayenehaneye ugrayacak, ısrarlarıma rağmen merkez sonucun örneğini paylasmıyor benimle, hayatımda boyle sacmalık görmedim. Kendi paramızla yaptırdıgımız sonucu bana vermeyip doktora gönderiyorlar , sizde de boyle mi oldu
Ayy canım ben de sinir oldum, bence yaptıkları kişisel haklara da aykırı hasta haklarına da . Gercekten garip garip işler ya , mantıgını da çözemedim dertleri neyseYaptırdığım merkez beni arayıp söyledi. Cinsiyet hakkında bilgi vermediler doktorun sizinle paylaşıcak denildi. Üzüldüm
Aa benim sonucum dun cikti. Cikar cikmaz cinsiyetin olmadigi sonucu gonderdiler hatta doktorunuza da gonderdik ama mesai bittigi icin bakmamistir dendi. Biz sorduk bir sorun var mi diye ona da hayir dediler. Gayet ilgilerdi valla sagolsunlarFetall dna yaptıran arkadaslar, sonucunuzu nasıl öğrendiniz, yaptırdıgımız gen merkezi doktoruma göndermiş sonucu , doktor ameliyatta ve en erken yarın muayenehaneye ugrayacak, ısrarlarıma rağmen merkez sonucun örneğini paylasmıyor benimle, hayatımda boyle sacmalık görmedim. Kendi paramızla yaptırdıgımız sonucu bana vermeyip doktora gönderiyorlar , sizde de boyle mi oldu
Ya canım demek ki benim yaptırdıgım yer bi tuhafAa benim sonucum dun cikti. Cikar cikmaz cinsiyetin olmadigi sonucu gonderdiler hatta doktorunuza da gonderdik ama mesai bittigi icin bakmamistir dendi. Biz sorduk bir sorun var mi diye ona da hayir dediler. Gayet ilgilerdi valla sagolsunlar
Stres olma kıyamam sağlıklı haberlerAyy canım ben de sinir oldum, bence yaptıkları kişisel haklara da aykırı hasta haklarına da . Gercekten garip garip işler ya , mantıgını da çözemedim dertleri neyse
Cok tsk ederim canım destegin içinStres olma kıyamam sağlıklı haberler
Yaptırdığım merkez beni arayıp söyledi. Cinsiyet hakkında bilgi vermediler doktorun sizinle paylaşıcak denildi. Üzüldüm
Bana whatsaptan attılar aynı anda doktoruma da göndermişlerdi. Ama sanırım çoğu kurum direkt doktora gönderiyor canım neden böyle bir uygulama var bilmiyorumFetall dna yaptıran arkadaslar, sonucunuzu nasıl öğrendiniz, yaptırdıgımız gen merkezi doktoruma göndermiş sonucu , doktor ameliyatta ve en erken yarın muayenehaneye ugrayacak, ısrarlarıma rağmen merkez sonucun örneğini paylasmıyor benimle, hayatımda boyle sacmalık görmedim. Kendi paramızla yaptırdıgımız sonucu bana vermeyip doktora gönderiyorlar , sizde de boyle mi oldu
Olması gereken senin kurumunun yaptıgı aslında tatlım, en temel hakkımız sonucun bizimle de paylasılması, artık bugun doktorumun aramasını bekleyecegim , ins guzel haberler versin de gerisi onemli degilBana whatsaptan attılar aynı anda doktoruma da göndermişlerdi. Ama sanırım çoğu kurum direkt doktora gönderiyor canım neden böyle bir uygulama var bilmiyorum
Kuzum sen fetal dna yaptırmadın mıKızlar perinatologa yönlendirdiler ama anlayan bi bakabilirmi bu yuksek bi risk mi
Yok ben ikili test yaptirdim doktorun onerisiyleKuzum sen fetal dna yaptırmadın mı
Fetal dna yaptırdıysan bu anlamsız kalır diyecektim , sana bir acıklama yapmadılar mı sonucla ilgili , ben sonuctan bişey anlamadım ama bence kafana takma cünkü bu testin güvenirliği cok iyi degilYok ben ikili test yaptirdim doktorun onerisiyle
Perinatologa yonlendirdi iste riskli cikmis dedi kendi doktoruma attim sonucu bakalim bekliyorum cok moralim bozulduFetal dna yaptırdıysan bu anlamsız kalır diyecektim , sana bir acıklama yapmadılar mı sonucla ilgili , ben sonuctan bişey anlamadım ama bence kafana takma cünkü bu testin güvenirliği cok iyi degil
Kıyamam canım , bu test tarama testi oldugu için yanılma payı yüksek, benim iki akrabamın da cocuklarında yuksek risk cıkmıstı bu testte , cocuklar dogdu ikisi de üstün zekalıPerinatologa yonlendirdi iste riskli cikmis dedi kendi doktoruma attim sonucu bakalim bekliyorum cok moralim bozuldu
Canım nipt testi yaptırmamış mıydın?ikili testinde risk görülmüş sanırım doğrulama için ultrason kontrolü sonrasında gerekirse amniyosentez yapılıyor bildiğim kadarıyla. Ama genetik test yaptırdıysan bir şey olsa orda çıkardı zaten.Kızlar perinatologa yönlendirdiler ama anlayan bi bakabilirmi bu yuksek bi risk mi
Ya zaten bu testin güvenilirliği tartisilir ama bilemiyorum ki doktor ense kalinligi normal burun kemigi de görünüyor ama emin olmak icin fetal dna onerdi oda cok pahali 350 400 dolar tüp bebek sürecimde maddi olarak yorucuydu zaten hala toparlanamadik ne yapacagimi bilmiyorum suandaKıyamam canım , bu test tarama testi oldugu için yanılma payı yüksek, benim iki akrabamın da cocuklarında yuksek risk cıkmıstı bu testte , cocuklar dogdu ikisi de üstün zekalımuhtemelen doktorun seni fetal dna ya yönlendirir, daha saglıklı sonuc cıkması için . Bence kendini bosuna strese sokma