- 3 Eylül 2023
- 1.091
- 857
- 30
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #6.341
yok canım benden 1 tüp almışlardıKızlar bugün nıpt testi verdim 9 tüp kan aldılar sizde de öyle mi aldılar
Geniş çaplı araştırma dediler 9 tüp aldılar anlamadım bende. İnşallah sonuc güzel çıkaryok canım benden 1 tüp almışlardı
Benden 1 tüp aldılarKızlar bugün nıpt testi verdim 9 tüp kan aldılar sizde de öyle mi aldılar
Tüm genetiğe bakıyorlar mı peki benden 9 tüp alındı sordum kan grubuna kadar tün hastalık çeşitlerine geniş çaplı araştırma icin dedilerBenden 1 tüp aldılar
Benim kan sulandirici devam. Kizlar benim doktorum trombofili paneli diye bir test var onu yaptir sonuca gore igneyi birakacagiz dedi ama bir gen homozigot cikti o yuzden devam ediyoruz. Pihtilasma riski varmi ve bilmiyormusuz.Kolum daha çok morarıyor ağrıyor. Banada 12. Haftayı tamamlayınca bırak dedler. Yurtdısındayım tüp bebek yerime yazıyorum ısrarla kalp atısından sonrasına karısmıyoruz diyorlar takip eden doktor karar verecek diyorlar. Ama burda doktor takip etmiyor. Bir problem hastalığın yoksa. Ebelerle devam ediliyor. En son tekrar yazdım 12. Hafta dolunca bırak dediler ama kafam çok karışık.
Benden 10 ml siringa ile tek tup aldilar.Tüm genetiğe bakıyorlar mı peki benden 9 tüp alındı sordum kan grubuna kadar tün hastalık çeşitlerine geniş çaplı araştırma icin dediler
Aa ben simdi gordum iyiyimis aslinda
Ayy bizim doktorumuz pazartesi erkek ama yanilma payi var demisti. Zaten pazartesi minik cok kaprisliydi asla donmedi. Donsun diye baya ugrastik.Canım fetal yaptırdım henuz sonuc gelmedi , valla en ideali bir kız bir erkek gönlümden gecenama tabi ki en önemlisi saglık ben de bugun sehir hastanesi perinatolojiye gittim , ikisini de kız tahmin etti ama emin degil ben de hep iki erkek hissediyordum
Biz bugün görüstük o türkiyenin prosedürüdür biz bakmıyoruz dediler. Hatta tedaviyi bizim ülkede yaptırmıs olsaydınız hiç ilac kullandırmıyoruz dediler. Testi yapmayı kabul etmediler ama salı günü tekrar görüsülecek. İnşallah bakarlar çünkü bu konuda içim rahat etsin istiyorum.Benim kan sulandirici devam. Kizlar benim doktorum trombofili paneli diye bir test var onu yaptir sonuca gore igneyi birakacagiz dedi ama bir gen homozigot cikti o yuzden devam ediyoruz. Pihtilasma riski varmi ve bilmiyormusuz.
Yaa canım evet yanılma payları oluyor, saglıkla gelsinler tabi ama insan da merak ediyor cinsiyetleriniAyy bizim doktorumuz pazartesi erkek ama yanilma payi var demisti. Zaten pazartesi minik cok kaprisliydi asla donmedi. Donsun diye baya ugrastik.
Bugun perinatoloji muayenesinde masallah durdu da doktor bakabildi ama ona ozellikle sorduk hocam cinsiyet gozukuyor mu diye. Baya bakti yakinlastirdi filan %90 kiz dedi. Her seyden once saglikli olmasi bakalim nipt ne diyecek. Ben diyordum ki cinsiyeti ogrenmem parti yapariz ama yok valla bu dayanilacak bir durum degilmis.
Kuzum benim zaten emriyolar genetiğe gitmişti sağlıklı olanlar transfer edildi. Normalde nipt testi yaptırmaya gerek yoktu aslında doktor yapalım dedi o yüzdenmi tek tüp aldılar bilmiyorum.Tüm genetiğe bakıyorlar mı peki benden 9 tüp alındı sordum kan grubuna kadar tün hastalık çeşitlerine geniş çaplı araştırma icin dediler
Hem bebeği hem beni araştırıyorlar sanırsam cünkü bazıları cıkmıs rubella ıgg pozitif yazıyorKuzum benim zaten emriyolar genetiğe gitmişti sağlıklı olanlar transfer edildi. Normalde nipt testi yaptırmaya gerek yoktu aslında doktor yapalım dedi o yüzdenmi tek tüp aldılar bilmiyorum.
Bana ayrı yapılmıştı o testlerHem bebeği hem beni araştırıyorlar sanırsam cünkü bazıları cıkmıs rubella ıgg pozitif yazıyor
Gözün aydın canım sağlıklı sıhhatli kucağına almakta nasip olsun.Kızlarr bende cinsiyeti ögrendimmmmm oğlum olacak Rabbimin izniyle
Anladım inşallah nipt testi sonuclarımızda güzel gelir içimiz rahatlarBana ayrı yapılmıştı o testler